SivasSpor.com -  Yiğidoların Özgür Sesi

SivasSpor.com - Yiğidoların Özgür Sesi (http://www.sivasspor.com/forum/index.php)
-   Sivas'ımız Hakkında Bilinmeyenler, Sivas'ımızı Tanıtalım (http://www.sivasspor.com/forum/forumdisplay.php?f=21)
-   -   FIKRA GİBİ SİVASLI VE SİVAS HİKAYELERİ (http://www.sivasspor.com/forum/showthread.php?t=227)

1967_DERNEK_10UR 09.01.2006 23:08

[QUOTE=sasha]o bu değil d eben yolda yururken omuz atma rekorunu sivas a veriyorum..yaw kimse mi omzunu sağa sola çevirip yol vermez..dalıyor kadın erkek dumduz bodozlama yuruyolar valla :)[/QUOTE]
[COLOR="Blue"][CENTER][I][B][FONT="Comic Sans MS"]BAK BU KONUDA SANA KATILIYORUM OMUZ ATMA REKORU SİVAS'A VERİLİR..GARDAŞLARIMIN HEPSİ KÜLHANBEY SİVAS BENİM KAYSERİ ORTAĞIM GİBİ GEZİYORLAR İSTASYON CADDESİNDE VE ATATÜRK CADDESİNDE...:D[/FONT][/B][/I][/CENTER][/COLOR]

dostol 10.01.2006 00:49

[QUOTE=abircan]Yaşanmış bir öyküdür.

Uzunca bir süre istanbulda yasayan sivas çoçuğu kuzenim memleketi ziyarete gidiyor, uzun yol tabi , iniyor otobüsten 14 saat yol gitmiş çocukyorgun , biraz çarşıyı dolanıyo ( sivasca tabii) ( geziyor) sonra biniyor minübüse çıkacak yenimahalleye yanaştıkça esentepe camisinin altındaki sokağa, heyacan içinde tabii birazdan köşeden doğduğu evi görecek adam, sesleniyor şoföre, '' şoför bey inicek var müsait bir yerde'' diyor, bizim bıçkın yiğido duruyor hemen şöyle bi geri dönüp bakıyor adamımıza ve sesleniyor o güzelim sivas şivesiyle ve doğlallığıyla'' ne yalvarıyon gardaş la ele de eğleyek' bizimki şaşırıyor tabi o şakın şoför şaşkın iniyor arabadan..

sevgilerle
lütfen bizi bize anlatın
alaattin bircan[/QUOTE]
hahahahaha

MAVİ_BERE 11.01.2006 07:30

TEX@S_SİNCE1910 LEVENT

[QUOTE=Onur Büyükdere][COLOR="Blue"][CENTER][I][B][FONT="Comic Sans MS"]BAK BU KONUDA SANA KATILIYORUM OMUZ ATMA REKORU SİVAS'A VERİLİR..GARDAŞLARIMIN HEPSİ KÜLHANBEY SİVAS BENİM KAYSERİ ORTAĞIM GİBİ GEZİYORLAR İSTASYON CADDESİNDE VE ATATÜRK CADDESİNDE...:D[/FONT][/B][/I][/CENTER][/COLOR][/QUOTE]

[COLOR="Blue"]Onur istanyon caddesinde ve Atatürk caddesinde tek kral var....

ODA TAYYARE ARİF... :)

YALAN MI LAA...
ADAM Bİ GEZİYOR EN DELİKANLI GEZENİ BİLE CORBA OLUYOR BİRDEN BİRE[/COLOR]

1967_Dernek_Ayhan 11.01.2006 09:36

ONUR BİRİDE BENİM DEMİ
AMA ARİFE KİMSE RAKİP OLAMAZ :D

Etem-Murat 13.01.2006 10:45

[QUOTE=1967_Dernek_Levent][COLOR="Blue"]Onur istanyon caddesinde ve Atatürk caddesinde tek kral var....

ODA TAYYARE ARİF... :)

YALAN MI LAA...
ADAM Bİ GEZİYOR EN DELİKANLI GEZENİ BİLE CORBA OLUYOR BİRDEN BİRE[/COLOR][/QUOTE]
BELKİDE HEPİNİZ HAKLISINIZ BİR ZAMAN PİSİN OĞLU AVŞARLAR ,KINIK EKREMLER,COLAK CAVİTLER,KIZILBAŞ OĞLU LADİGARLARIN YERİNİ ŞİMDİ
YENİ NESİLLER ALMALI YOKSA KABADAYILIK MAŞALLAH SİVASTA BİTER

bulent58 26.01.2006 10:25

ankarada gençlerbirliği maçını izliyorum yanım da 50 yaşlarında bir abiyle bayağı bir sohbet ettik abi dedim ben seni hatırladım yıllar önce 90 lı yıllrdada sivasın maçlarında görmüştüm, neyse biraz sohbet ettik ben ankarada ikamet ettiğim için iftara evime gidecektim onlar ise yola gideceklerdi otobüsleriyle dedim yaw sabah çıktınız sivastan oruçlusunuz, şimdi iftardan önce yola çıkacaksınız zor olmayacakmı? dedim maçta o anda 0_0 bana aynene şöyle dedi sivas maçı alsında biz aç geldik aç gideriz sivasspor bizim herşeyimiz olmuş artık o kazansın yeter dedi; ve aradan 2 adkika geçmedi mehmet yıldız golü attı işte sivaspor aşkı budur.

halil_58_yigido 26.01.2006 11:20

aha babann anan aşını içiyim

valla gardaşlar bu yazdıklarınız çok güzel hepsinide duymuştum dogrudur la ale low inecek varrrrrrr

ozsivasli58 26.01.2006 11:32

:) ;) :) :D :rolleyes:

paco 13.02.2006 15:39

-->: FIKRA GİBİ SİVASLI VE SİVAS HİKAYELERİ

yaff hepiniz geyiksiniz waryaa ...igreniyorum sizdennnnnnnn...

paco 13.02.2006 15:41

-->: FIKRA GİBİ SİVASLI VE SİVAS HİKAYELERİ

tanısmak isteyen gelsin msn ye [email]gitarci_49@hotmail.com[/email]

WEZ Format +2. Şuan Saat: 20:31.