![]() |
Cevap: Çeyrek Finalde G.Saray'ı eleyebilirmiyiz?
[I][B]allahın izni ile
yarı finale cıkacagız herseye ragmenn[/B][/I] |
SU ANA KADAR EN COK ISTEDIGIM GALATASARAYI YENMEK HEM LIGTE HEM KUPADA DA ::::::
|
Halen inancınız var mı arkadaşlar?
AYK |
Kesin eleriz bu seferde lincoln le gelsinler ole yenelim ::) simdide onu bahane ediolar
|
Ben burada yenip tur atlayacağımıza inanıyorum. Elimizden yine kurtaramayacaklar. Lig de 2-0 yendiğimiz G.Saray'ı kupada bir kez daha yenerek tur atlayacağız. Lig maçında sahayı beğenmeyenler (G.Saray yönetimi) golün ofsayt olduğunu söyleyip Ümit'in kırmızı kartla atılmasının gölgesine sığınıp yenigiye kılıf arayan Skibbe adam gibi sahada kupa maçı yapacağız dedi ve elimizden yine zor kurtardılar dün akşam (27.01.2009) 03.02.2009 Salı günü bir kez daha yeneceğimize inanıyorum. Yiğidoları 4 Eylül'e bekliyoruz.
|
[QUOTE=abircan;462875]DOĞUM GÜNÜM 4 ŞUBATTIR 1967 AYSICA SİVASIN KURULUŞ YILIDIR
VARIM YOĞUM TÜM YAŞAMIM SİVASSPORA ENDEKSİLİDİR BENİM EN GÜZEL DOĞUM GÜNÜ HEDİYEMİ BU YIL SİVASSPOR VERECEK, SİVASTA GS'NİN İŞİNİ KUPADA BİTİRECEKTİR BURADA TARİHE NOT DÜŞÜYORUM[/QUOTE] alıntıyı kendi kendimdem yaptım beni izlemeye devam edin derim yeter :) |
Hemde [B]eze eze [/B]yenip turu geçeceğiz. Yarı finalde [B]Beşiktaş'[/B]ı eleyip, Final'de de [B]Fenerbahçe[/B]'nin elinden alacağız kupayı.
|
ya kim bu %22 oranında eleniriz diyenler!?
GS'yi biz sivasta her türlü yenerek eleriz. İnancınız yok mu arkadaslar buna ya? daha niye eleniriz diyosunuz!!!!!!!!!??????????? |
bunalara fark atmak farz oldu..........
|
İSTANBULDA KURTULDUKLARINA DUVA ETSİNLER AM BİRDE BUNNUN ANADOLU AYAI VAR
|
| WEZ Format +2. Şuan Saat: 20:37. |