![]() |
Cevap: Maçı Değerlendirelim
Maçın ilk yarısı genellikle ortasaha mücadelesi şeklinde geçti.Sivasspor ilk yarıda rakibi kontrol etti.Çünkü yapılacak bir hata takımın gol yemesine ve moralman çökmesine yol açabilirdi.Onun için kontrolü elden hiç bırakmadılar.2.yarıda rakip hem 10 kişi kaldı hem de oyundan düştü.Orta saha Sivassporun eline geçince goller ardı ardına gelmeye başladı.Sivassporlu oyuncular biraz daha dikkatli olup ofsayta düşmeseler ve yakalanan pozisyonlarda cömertce de harcanmasa maç çok daha farklı skorla bitebilirdi.Bir de bizim tarftarlardan bazılarını hiç anlayamıyorum.Bazı arkadaşlar TUM'a kafayı takmışlar.Adam bu maçta çıkana kadar sahada basmadık yer bırakmadı.Zaten bu maçta sakat sakat oynadı.Görevini de gayet iyi yaptı.Sevgili arkadaşlar bu arkadaş forvetten ziyade forvete yardım eden ortasaha oyuncusu görevini yapıyor.Aynı zamanda defansa da yardım ediyor. Tum futbol hayatı boyunca hiç oynamadığı bir mevkide görev yapıyor.Bülent Hoca kendisinden gayet memnun.Tum'u g.s maçına yetiştirmek için adeta seferberlik ilan etti.Lütfen yorumlarıma biraz dikkat edelim.Bu takıma general değil savaşcı asker lazım.Tum da bu savaşcılardan biri.Umarım takımız galibiyet serilerine devam eder.ÇÜNKÜ SİVASSPOR İÇİN LİG DAHA YENİ BAŞLIYOR....HERŞEY SİVAS İÇİN........
|
benım gonlumde tek kısı deıl hepsı war asıl anketde olmayan bırı bulent uygun...
|
İbrahim, Abdurrahman, Petkoviç ve Balili çok iyilerdi. Bana göre en iyi oyuncumuz İbrahim'di. Ön liberoda mükemmel bir oyun sergiledi.
M.Ali ve Mehmet Yıldız çok kötülerdi. İlk yarı Sivasımız çok kötü idi. Kırmızı kart sonrası maçın hakimi oldu. Fark kaçtı. İkili avaraj söz konusu olursa kaçan golleri ararız, demedi demeyin ! |
maçın en kötüsü sahanın zeminiydi. artık bu soruna çözüm bulunmalı.Bence sahanın zemini iyi olsa takımımız daha iyi oynardı.İkinci yarı çok güzel pozisyonlarımız oldu.Bugün Mehmet Yıldız çok kötü günündeydi. Balili,Musa Aydın,Abdurrahman Dereli,Bilica güzel oynadılar.Keşke kırmızı kart olmasaydı 1-0 yenseydik daha çok sevinirdim. Çünkü bunu mazaret olarak öne sürecekler.Bu hazımsızlara en güzel cevap samiyende alıncak galibiyetle cevap verilmiş olacak. Ayrıca şunu unutmayalım bizde taraftar yok seyirci var artık bunu kabul edelim.
|
yigidolar artik sansal da erman torogluda sizin basarinizi konusuyor eminim siz boyle devam ettiginiz muddetce daha cok sey degisecek lehimize hayrettin inde bir an once iyilesmesini diliyorum sukur macin birini atlattik onumuzde uc macimiz kaldi sabir edelim sakin olalim insallah bunlardanda iyi sonuc alarak sonucu lehimize cevirelim insallah
|
valla hepsi de süperdi ama Abdurrahman , İbrahim , Sedat , Bilica olağanüstü oynadı............;););)
|
[QUOTE=Eko58fb;466126]maçın en kötüsü sahanın zeminiydi. artık bu soruna çözüm bulunmalı.Bence sahanın zemini iyi olsa takımımız daha iyi oynardı.İkinci yarı çok güzel pozisyonlarımız oldu.Bugün Mehmet Yıldız çok kötü günündeydi. Balili,Musa Aydın,Abdurrahman Dereli,Bilica güzel oynadılar.Keşke kırmızı kart olmasaydı 1-0 yenseydik daha çok sevinirdim. Çünkü bunu mazaret olarak öne sürecekler.Bu hazımsızlara en güzel cevap samiyende alıncak galibiyetle cevap verilmiş olacak. Ayrıca şunu unutmayalım bizde taraftar yok seyirci var artık bunu kabul edelim.[/QUOTE]
arkadaslar hepiniz sahanin kötü olmasindan bahsediyorsunuz , hic düsünmedinizmi sahanin kötü olmasi bizim avantajimiza , eger saha iyi olsaydi burdan galib cikmamiz cok zordu bence , varsin mazaret olarak öne sürsünler bizim icin galib gelmek , sampiyonluk yolunda bir adim daha önde gitmek daha iyi degilmi , varsin ne derlerse desinler , saha bizim icin her zaman avantaj diye düsünüyorum , eger yaniliyorsam yorumlarinizi bekliyorum saygilar , bu gunkü galibiyet icin bütün futbolculara bülent hocama yönetime ve taftarlara cok tesekkür ediyorum , sampiyon sivass oley oley oleyyyyy |
Maçın yıldızı kimdi :TÜM TAKIM
Maçın en kötüsü kimdi :MEHMET YILDIZIN PERFORMANSI DÜŞÜKTÜ,ONUR DA İYİ DEĞİLDİ. Maçta göze çarpanlar :m.yıldızın direkten dönen şutundan önce yapılan o hata Ne gibi eksiklerimiz var :balili bence ilk yarı girmeliydi. Maç hakkında ki genel görüşleriniz neler ? Taraftar nasıldı :lig tv den izledim maçı taraftarı pek göstermediler. |
maç ta bilica apo musa ve murat çok çalıştı mehmet in kafası halen karışık böyle giderse seneye kimse talip olmaz. muhammed gene maçın en kötüsü.hiçbir olumlu hareketi yok.geri kalan görevini layıkı ile yaptı hepsini tebrik ederim.
|
Herkez Çok iyi Oynadı Ama Balili girdikten Sonra Oyuna Bir hız hareketlilik canlılık geldi. Yıldıız Balili Ama Abdurrahmanda cok iyiydi..
|
| WEZ Format +2. Şuan Saat: 00:19. |