SivasSpor.com -  Yiğidoların Özgür Sesi

SivasSpor.com - Yiğidoların Özgür Sesi (http://www.sivasspor.com/forum/index.php)
-   Anketler (http://www.sivasspor.com/forum/forumdisplay.php?f=48)
-   -   Yiğidolar Yarı Finalde kimi istiyor? (http://www.sivasspor.com/forum/showthread.php?t=23543)

staryigido58 17.02.2009 11:26

Cevap: Yiğidolar Yarı Finalde kimi istiyor?

Valla beşiktaş olsun eledik mi tamamdır.Finalde karşımıza çıkarsa baya zorlar bizi Bu hafta Trabzon maçında gördük Beşiktaşı mükemmel oynadı bence....

izmirliyigido 18.02.2009 07:43

Önemli gün geldi çattı. Bugün 11:00 da çekilecek kurada, SİVASSPOR'umuz Türkiye'nin güçlü 3 takımından biri ile eşleşecek. Son zamanlarda ki başarısını perçinlemesi için, rakip kim olursa olsun eleyip Finale kalmak istiyoruz.

O zaman biliyoruz ki, balon ve tesadüf denilen başarılarımıza yeni bir halka ekleyeceğiz. Haydi bakalım, hakkımızda hangisi hayırlısı ise o takım çıksın. Ve kupayı Sivas'a getirmek için önemli bir adım olsun.

Biz başarılı olacağımıza inanıyoruz.

AYK

GokhanTurna 18.02.2009 07:50

Sabırsızlıkla kuraları bekliyoruz. Kim gelcek bakalım

existence 18.02.2009 08:01

Türkcell süper liginde seyirci baskısı olmayan stadların başında 4 eylül stadı geliyormuş. Lider bir takımın taraftarı olarak kabul etmiyorum. 10. sıralardaki takımların trübünleri full ve ateşli olurken bizim stadın boş ve sessiz olması zoruma gidiyor arkadaşlar. Eskişehir maçında stada gelelim. Gelmeyenleri ikna edelim. Tarftar gruplarını birleştirelim. Artk şampiyon olacağız arkaşlar unutmayalım. Takımda gerşey yolunda tek eksiğimiz taraftar ve tezahürat.

35fulya58 18.02.2009 08:39

[QUOTE=izmirliyigido;479266]Önemli gün geldi çattı. Bugün 11:00 da çekilecek kurada, SİVASSPOR'umuz Türkiye'nin güçlü 3 takımından biri ile eşleşecek. Son zamanlarda ki başarısını perçinlemesi için, rakip kim olursa olsun eleyip Finale kalmak istiyoruz.

O zaman biliyoruz ki, balon ve tesadüf denilen başarılarımıza yeni bir halka ekleyeceğiz. Haydi bakalım, hakkımızda hangisi hayırlısı ise o takım çıksın. Ve kupayı Sivas'a getirmek için önemli bir adım olsun.

Biz başarılı olacağımıza inanıyoruz.

AYK[/QUOTE]

Heyecan dorukta. İnşallah Beşiktaş çıkıcak.

tykinik58 18.02.2009 08:41

Kura çekimine 1 saat 20 dakika kalası heyacanım dorukta, inanıyorum ki kurada Beşiktaş ile eşleşip ilk maçı İstanbul'da oynayacağız. İkinci maçta 4 Eylül Cehenneminde Beşiktaş'ı eleyerek adımızı finale yazdıracağız. Korkun bizden.....

58_Buğra_98 18.02.2009 08:44

Ben de kura da Beşiktaş çıkacak diyorum ve finale adımızı yazdıracağımıza inanıyorum.

korsan hüsam 21.02.2009 07:51

[I]beşiktaşı istiyorum oda görsün yiğidoların gücünü:D[/I]

subasi29 11.04.2009 00:27

[I]fenerbahceyi bir yenelim eziktasa gostericez anyayi konyayi[/I]

WEZ Format +2. Şuan Saat: 22:29.