![]() |
Cevap: A C İ L ! ! ! Şampiyonluğa İlerliyoruz..
evet. bu tür davranışta bulunanlar oldukça fazla. Bende birgün birinden dayak yiyeceğim bu konuda. Birde bize kızıyorlar oturun diye.
|
afedersiniz tribünlere bir bakıyorum allah yaratılışı tabi ki her türden mevcuttur fakat sanki seçilmiş gibi çok çok özür nerede öküz tipler varsa onlar maçta bu adamlar ne anlar maç izlemekten ne anlar bağırmaktan ne anlar taraftarlıktan... bence grup liderleri bu türden canlılara hoş görülü davranmamalı bu tür canlılar maçlara gelmesinler istemiyoruz kendi şahsıma bu konuda çok muzdaribim konu başlığı açan arkadaşın elleri dert görmesin EN ÖNEMLİ EN ACİL KONUMUZ MAALESEF TARAFTAR TARAFTAR TARAFTAR bizler şampiyonluk yolunda en hızlı ilerleyen bir kulübün sevdalısıyız bize yakışan neyse onu yapalım tek ses tek nefes SİVASSPORUMUZ
|
forumda 50 bin üye var. 3 kişiden biri maça gelse yada 1 kişiyi maça göndermeye ikna etse 4 eylül stadyumu almaz arkadaşlar unutmayalım.
hedef 14 bin. |
Arkadaşlar elbette hepimiz ben de dahil taraftardan şikayetçiyiz tribündeki yaşlılara lafım yoq artık bu takıma bizim gibi gençlerin sahip çıkması lazım biraz olsun takıma her yönden destek olun.Herkes biri bana bakacak ben çok bağırdığım için rezil olacağım şüphesi taşıyor lütfen özellikle isyan etmeden kendimize bakalım yeter artık!!!!!
|
Beyler belki 10 kere linkini koydum ama bu videonun taraftar böyle olur bildiğim kadarıyla bu takım 2. ligdeymiş ve taraftarlarına bakın.Stadlarıda bizim kadar İzleyin.
[url]http://tr.netlog.com/go/explore/videos/videoid=24256[/url] |
Kırmızı beyaz Kırmızı beyaz
Bumu yani? Kafanız ancak buna mı çalışıyor? Bırakın şu ' Kırmızı beyazı' artık insan utanıyor. B.... konya taraftarı kadar olamadınız. Sizin yüzünüzden sivasspor'un maçlarını izlemekten somaya başladım. Sivas'lı gençler olarak toplu halde gidip adam gibi şu efsane takımı desteklemesini dahi beceremiyorsunuz. Ne işe yararsınız çok merak ediyorum. Sizden taraftar olmaz. Maçlara da gelmeyin. |
ya arkadaşlar öyle güzel yazmışsınızki ne denebilir bu sözlerden sonra bilmiyorum.evet sivasspor tarih yazıyor seyirci yaya geziyor hadi yigido kendine gel kükre haykır bu fırsat belkide birdaha zor gelir.ne durursun genç arkadaş kahvede senin baban deden yaşındaki insanlar baksana maçtan gelir.
|
bence bunlara gerek yok dernek kurulsun istasyon caddasine acil bir dernek kurulsun
|
Eee bu işin çözümü ney ya???????
|
Yalçın abiyi dinleyin sorun çözülür. Taraftar grup liderleri ve yalçın abi bir araya gelmeli. Aynı marşları liderler taraftarlara ezberletmeli ve sırayla söylenmeli. Yalçın abi marşları gönder istersen sen toplantı olursa.
|
| WEZ Format +2. Şuan Saat: 19:54. |