![]() |
Cevap: Uygun: ''Bütün Suç benim!''
İlk yarıda oynayan takımla 2.yarıda oynayan takım çok farklı idi kazanmak için oynadılar Ne olduysan oldu.Bülent bey ne yaptıysa yaptı maçı riske etti bu daha önce planlanmış değildi ama.Fortis Türkiye Kupası için dişini tırnağına takan S.Spor'un geleceği yön değiştirdi bu maçla.
TABİKİ YENMEKTE VAR YENİLMEKTE??????? AMA BÖYLE DEĞİL :confused: |
Uğur Boral maç sonrasında şöyle konuştu: "Bugün çok iyi oynadık. Fenerbahçe gücünü taraftarından alıyor. Kimse Fenerbahçe ile alay edemez. Alay eden ise 4 yer gider. Birlik olduğumuz sürece yenemeyeceğimiz takım yok. Herşeye daha yeni başlıyoruz. Bu maç inşallah bizim başlangıcımız olur" dedi.
|
[QUOTE=vedat58;484839]SUNUDA SÖYLEMEK ISTIYORUM, ARTIK BENIM KUPADADA HIC ÜMIDIM KALMADI ,NEDEN DERSENIZ 25 SENEDIR KUPAYA HASRET FENERBAHCE BU MACIDA MASA BASINDA ALACAKTIR , YINE BÜLENT HOCA TAKIMA EXTRA HÜCUM OYNATARAK SIVASIN FARKLI YENILMESINI SAGLAYACAKTIR, VE BÜLENT HOCA TEKRAR CIKIP BÜTÜN SUC BENIM DIYECEKTIR,OLAYI BURDA KAPATACAKTIR VE KIMSEDEN TIK CIKMAYACAKTIR, ARTIK GÖZLE GÖRÜNEN BIR SENARYO OYNANIYOR GÖZÜKEN KÖY KLAVUZ ISTEMEZ HESABI DOGUSTAN FENERBAHCELI HOCAMIZ BU KUPA MACINIDA FENERE HEDIYE EDECEKTIR VEYA ZORLA ETTIRECEKLER YAZIK OLAN BIZE 7 MILYON SIVASLIMA OLUYOR ÜMITLERIMIZI YESERTIP TEKRAR YAKIYORLAR , ANLAYACANIZ BIZIMLE DALGA GECIYORLAR 7 MILYON SIVASLIYI SATIYORLAR[/QUOTE]
DİKKATTTTTTTTTTTTTTT AYNEN KATILIYORUM SANA KARDEŞ!!!!!!!!!!! |
bu mac oyle yada boyle gectı artık bundan sonrakı maclara bakmamız lazım. hedef sampıyonluk. sampıyon sivasspor.
|
Uğur Boral maç sonrasında şöyle konuştu: "Bugün çok iyi oynadık. Fenerbahçe gücünü taraftarından alıyor. Kimse Fenerbahçe ile alay edemez. Alay eden ise 4 yer gider. Birlik olduğumuz sürece yenemeyeceğimiz takım yok. Herşeye daha yeni başlıyoruz. Bu maç inşallah bizim başlangıcımız olur" dedi. YAZIKLAR OLSUN ADAMLAR BİZİ KÜÇÜMSÜYORLAR HOCA HOCAA BÜTÜN SUÇ GERÇEKTEN SENDE
EN KISA ZAMANDA KAÇMA FENERE OLDUMU HOCA.BİRAZ MEDYADAN UZAK DURSAN İYİ EDERSİN........ |
sayın hocan dünyanın sonu değil bu diyelim ki belki yanlışlıkları görmek açısından iyi oldu gönül isterdiki yenilmemek ama olsun
|
internetheber.com sitesinden alıntıdır.
Sivasspor'dan büyük hareket! 01 Mart 2009 Pazar 13:27 Sivasspor'un yaptığını her babayiğit yapamaz. Klüp dün akşamki yenilgisini resmi sitesinden öyle bir duyurdu ki alkışı hak etti... [COLOR="Red"] [url]http://internethaber.com/news_detail.php?id=181696[/url][/COLOR] |
suc sende tabı hocam mehmet yıldızı halen oynatıyorsun ya yeter 2. yarının basından berı ne yaptı bu adam artık bıraz yedekte kalıp aklının basına gelmesı gerekır balılı her hafta oyuna sonradan gırıp super oynuyor ve her hafta yedek halen bıde balılının psıkolojısını dusun artık ya kaman balılı ıkılısını turkıyede tutacak defans goremıyorum benn bırde sol acık oyuncumuz yok ya fener hep ordan geldı sol taraf bombostu ya bunu ben mac oncesınde gordum sen macta goremedınn
|
[QUOTE=orkun85;485063]Fbnin usagi hoca istemiyoruz!!!![/QUOTE]
evet aynen katılıyorum her mac oncesı cıkıp fenerı oven yok fener dunyanın en ii klubu falan... en buyuk klup oldugu ıcın her sene ulkemızı rezıl edıyor avrupada sıfır pauan alıp gelıyor degıl mı hocam bulent uygun yuzunden sivasıda karalıyorlar sıvaslılar hep fenerı tutuyor falan dıye baskanında bır fener seruvenı vardı ama o sıvasspor baskanı olduktan sonra cıkıpta bırgun fenerı ovmemıstır |
slm arkadaslar bukadar on yargili yorumlar yapmayin hocamiz iyidir ins kupa macinda bunun dogrusunu yapacaktir zaten diyecek sozumuz yok butun hatanin kendinde oldunu acikladi her hoca cikip boyle konusamaz olmasaydi keske bizim baskanimiza hocamiza oyunculara sivas li olarak sahip cikmamiz lazim rovans icin carsambayi bekliyoruz ins dusundukleriniz gibi olmayacak
|
WEZ Format +2. Şuan Saat: 14:19. |