![]() |
Cevap: Halı Saha Organizasyonu
[B]Rallim58 Abimde bugün Sivasa giriş yaptı onuda onur konuklarımıza ekliyoruz[/B]
|
[QUOTE=58_S€M!H_58;527425][B]++15 furkancıgım :) :D .........!!!!!!!!![/B][/QUOTE]
Semihim tam sınırdayım 15 yanii kafanı yorma :) |
[B]Umarım isim yazan herkes gelir
bu arada yeniden hatırlatayım saat tam 18:30da meydandan servis kalkacak unutmayın[/B] |
[B]Öyle bir durum olacagını zannetmiyorum abdullah abi..:)
Bu sefer takımlar full olacak inşallah :rolleyes:[/B] |
[QUOTE=58_S€M!H_58;527735][B]Öyle bir durum olacagını zannetmiyorum abdullah abi..:)
Bu sefer takımlar full olacak inşallah :rolleyes:[/B][/QUOTE] [B]İnşallah Semih Ben makine getireceğim Sen getirme tamam[/B] |
[QUOTE=ABDULLAH DUMAN;527748][B]İnşallah Semih Ben makine getireceğim Sen getirme tamam[/B][/QUOTE][B]
Tamam zaten bende makinayı ayarlıyamamıstım :D[/B] |
Kırmızı takım kampa girdi :D Röportaj yasağı konulmuştur :D
|
Halı Saha Organizasyonu
[QUOTE=ABDULLAH DUMAN;526098][B]Tabiki Türkiye forması olur yabancıda olur yeterki süper ligden olmasın[/B][/QUOTE]
Ya ben şimdi başka forma ile gelsem olmazmı ya. Gs başka takım formam Yok. Beni bu seferlik böyle kabul etseniz olmazmı [QUOTE=58_S€M!H_58;527750][B] Tamam zaten bende makinayı ayarlıyamamıstım :D[/B][/QUOTE] Bende getiriyim isterseniz fotoğraf makinasını gerek varmı ?? |
[QUOTE=rEsuLAKPINAr;527769]Ya ben şimdi başka forma ile gelsem olmazmı ya. Gs başka takım formam Yok. Beni bu seferlik böyle kabul etseniz olmazmı
Bende getiriyim isterseniz fotoğraf makinasını gerek varmı ??[/QUOTE] [B]Başka forman yoksada esorfmanında mı yok :confused: Tişörtte giyebilirsin :) Yok sagol makinayı abdullah abi getirecekmiş :) Yaa bende nasıl fotorafcıysam daha fotograf makinam bile yok :D[/B] |
[QUOTE=58_S€M!H_58;527804][B]BAşka forman yoksada esorfmanında mı yok :confused: Tişörtte giyebilirsin :)
Yok sagol makinayı abdullah abi getirecekmiş :) Yaa bende nasıl fotorafcıysam daha fotograf makinam bile yok :D[/B][/QUOTE] yok qardEşim Yokk iştEe :D:D OLsa DÜkkan SeNin ;)NEYse Bu sEFErLiKte qiyimdE daha söz qiymiycem :) |
WEZ Format +2. Şuan Saat: 18:42. |