![]() |
Cevap: ***YİĞİDOLAR İZMİR***Halı Saha Organizasyon
bu organizasyon ecele oldu ama bi daha ki çok süper olacak inşallah...
|
Gelen gelmeyen tüm Yiğidolar İzmir grubuna teşekkür ederim...
Organizasyonda küçük aksaklıklarımız oldu o bakımdan özür dilerim... Bu aksaklıkların olacağını bilerek yapmıştım aslında, riske girmiştim yani... Çünkü Anıl Urla'da oturduğu için otobüs problemi yaşamasın diye hem saatini hem yerini onun rahatlıkla Urla'ya gidebileceği bir şekilde ayarlamıştım ama ilginç olan Anıl gelemedi... :) 8-9 arası aslında güzel bir vakit... İş çıkışından bir sorun olacağını sanmıyorum çünkü bende iş çıkışında eve gidip oradan geldim ama saat sıcağın yeterince kalkmadığı bir vakite geliyormuş... Yerimizi de artık Hilal'de felan yaparız ulaşım daha kolay olur fakat Buca'dan gelenlere çok zor olacak orası ayrı... Okullar tatil olduğundan Sivas'a dönecek arkadaşlar olduğundan acil olarak yaptığımız etkinliğimiz 2 günde organize edilmesine rağmen bence gerekli ve yeterli etkiyi bırakmıştır... En azından maça gitmek iftar açmak ve toplantı yapmak dışında bir sosyal faaliyetimiz için başlangıç oldu... Artık organizasyon yapmak için 2 gün gibi bir sıkıntımız olmayacak artık rahat ve tartışarak uzun zamanda daha güzel organizasyonlar yapabilir. Hem de Yalçın abi de gelmiş olur onunda ulaşacağı başka insanlar olur... Tekrar tüm arkadaşlara sevgiler ve teşekkürler... |
Bensiz güzel bir organizasyona imza atan başta Burak kardeşim olmak üzere, Bora, Güven, Gökhan ve diğer katılan kardeşlerime çok teşekkür ederim. Kısa sürede güzel bir organizasyon olmuş. İnşallah bundan sonra devamı gelecek.
Katılımla ilgili fotografta olsa çok iyi olurdu ama bir daha ki maçlara artık. Bora (basayev58) kardeşimin dediği çok güzel bir fikir. İzmir'deki diğer il temsilcileri, taraftar gurupları ilede maçlar ayarlanırsa kardeşliği ve dostluğu pekiştirmek için çok güzel olur. Ayrıca ben birde ayda 1 kez Sivas Köftesi partisi yapalım istiyorum. İzmir Pasaport'ta Sivas'lı bir hemşehrimizin yeri varmış, Sivas Köftecisi diye, orada yapabiliriz. Bununla ilgili çalışmayı daha sonra paylaşırız. Diğer maçlarda aranızda olmaya çalışacağım. AYK |
[QUOTE=club7house;528767]Abi organizasyon zafiyetleri seziyorum :))[/QUOTE]
evet organizayon zaafiyetleri oldu yalçın kardeşim. ne bir fotoğraf makinamız vardı:)nede kenardan bizim fotoğraflarımızı çekecek seyircilerimiz:D!:D!:D! |
buradan site yöneticilerine sesleniyorum.. forumdakı dunyanın en ıyı kalecılerı baslıgı altına göztepe panteri izmirliyiğido35 ide ekleyin lütfen:D ben kendısıne oy vermek ıstıyorum:D bu arada mehmet yıldızı o da kacarmı be dıyerekden elestıren herkes(bende dahil) ne pozisyonlar harcadık görmeniz lazımdı:D:D:D
|
gelen herkese teşekkür ederim,bı dahakıne cok daha kalabalık olacagımıza emınım.
|
[QUOTE=58güven58;529422]buradan site yöneticilerine sesleniyorum.. forumdakı dunyanın en ıyı kalecılerı baslıgı altına göztepe panteri izmirliyiğido35 ide ekleyin lütfen:D ben kendısıne oy vermek ıstıyorum:D bu arada mehmet yıldızı o da kacarmı be dıyerekden elestıren herkes(bende dahil) ne pozisyonlar harcadık görmeniz lazımdı:D:D:D[/QUOTE]
sağolasın abi o kurtarışlar normaldi bizim bilader çok güzel kaleci askerde olmasaydı onu da getirirdim... sende fena değildin hani uzun bir ara oynamamışsın bundan sonraki maçlar çok süper olacak .... |
yavastan ıkıncı mac hazırlıklarına baslayalım arkadaslar,sonra sahada dokulmeyelım:)kararlastıralım haftanın bır gununu sabıt olarak degerlendırelım bana kalırsa. sizler nasıl dusunuyosunuz?
|
başarılar dilerim mustafa gelsede bizde ankarada yapsak
|
göztepe kulübü bi halı saha turnuva düzenliyor 30 haziran son kayıt tarihi. İzmirli yiğidolardan bi takım kurup katılabilme imkanımız olur mu. Takım ücreti kaç para istiyorlar bilmiyorum ama maçlar akşam 9dan sonra yani çoguna uyar.
haberi inceleyip ona göre bi karar alalım [url]http://www.goztepe.org.tr/haber_detay.asp?id=366[/url] |
| WEZ Format +2. Şuan Saat: 07:22. |