![]() |
Cevap: ŞL/Anderlecht - Sivasspor
Allah yiğidolarımızın yardımcısı olsun...inşallah fark yemeyiz ve deplasmanda gol atarız...hazırlık maçlarındaki gibi oynarsak 5 tane yer geliriz...
|
[QUOTE=DOCKA;539074]valla içimde yenileceğimize dair kötü bir his var ama beni rahatlatan durum şu ne zaman sivassporla ilgili içimde kötü bir his olsa kazanıyoruz:D[/QUOTE]
bu duruma sevindim:) inşallah takımımız zorlu deplasmandan iyi bir skorla dönecektir.önemli olan takımın ilk resmi maçında iyi bir skor alması ve futbolcularımızın kendilerine olan güvenlerinin artması.sonrası 2 yıldır olduğu gibi gelecektir zaten.. |
Dün Celtic'in maçını ziledim de,iyi ki bize rakip olmamışlar..:)
|
gollü bir beraberlik iyi olur benim içimden 2-2 geçiyor
|
endilenmyee gerek yok..sivasspor bu maçı kazanıcak
|
nasil bir 11le cikacaz hic kimsenin bir bilgisi yokmu`?
|
petkovıç.abdurrahman.sedat.yasın.hayrettın.musa.ibrahım.onur.erman.kamanan.ersan martın
buyuk ıhtımal boyle cıkarızz |
[QUOTE=MeXeS58;539181]petkovıç.abdurrahman.sedat.yasın.hayrettın.musa.ibrahım.onur.erman.kamanan.ersan martın
buyuk ıhtımal boyle cıkarızz[/QUOTE] güzel bir 11 olur ama bülent hoca belki kamanani yedek birakir bakalim ayrica onur biraz riskli hatalar yapiyor bence onun yerine mesela murat erdogani oynatabilir |
ayrica modlardan rica
lütfen mac topiclerine artik forumun alt siralarinda olmasin |
Van Damme oynamak istemiyor!
Avrupa Şampiyonlar Ligi 3. ön eleme turunda kendi sahasında Sivasspor'la karşılaşacak RSC Anderlecht'in başarılı savunma oyuncusu Jelle Van Damme, yarınki maçta görev almak istemediğini açıkladı. 27 Temmuz 2009 , 15:42 Het Laatste Nieuws gazetesine konuşan solbek Van Damme, Anderlecht'ten bu yaz ayrılmak istediği belirterek, Sivasspor karşılaşmasından görev alması halinde transfer olacağı takımda Avrupa kupalarında oynama hakkını kaybedeceğinden fiyatının düşmesini istemediğini söyledi. Van Damme, bu konuda ısrarcı olması üzerine Anderlecht menejeri Herman Van Holsbeeck'in, konuyu teknik direktör Ariel Jacobs'a havale ettiğini bildirdi. Anderlecht formasını 3 yıldır giyen ve kulübüyle 2011 yılına kadar sözleşmesi bulunan Van Damme, daha önce Germinal Beerschot, Ajax, Southampton ve Werder Bremen'de oynamıştı. |
WEZ Format +2. Şuan Saat: 06:23. |