![]() |
Cevap: TSL//SİVASSPORUMUZ-trabzonspor
[QUOTE=Jacques Verges;542924]Tavrınızı ve de tarzınızı anladım.
Dolayısıyla -siz değişmeyeceğinize göre- benim de yapabilecek bir şeyim yok. Diliyorum ki; Trabzonspor maçı futbol oyun kuralları içerisinde, onurlu ve de gururlu bir maç olur. Futbol hiç bir zaman sabitlenecek doğrular üzerine kurulamaz. Ben bu haftaki maçın her türlü süprize gebe bir sonuç ortaya koyacağını düşünüyorum.[/QUOTE] Bak birkez daha söylüyorum.Burada gelip efendice yorumlar yaparsanız eyvallah.Yoksa gelip burda siz şöyle yapıyorsunuz böyle yapıyorsunuz diye bizi eleştirmeye kalkarsanız biz de deriz ki sen önce kendi çöplüğünü temizle. Neyse maça gelirsek... Sivasımız kendi sahasında her zaman olduğu gibi yine farklı oynayacaktır.Geçen seneye göre takım biraz daha gençleşti ve diri diyebiliriz.Her ne kadar hazırlık maçlarında ve anderletch maçında istenilen seviyede olmasak da bu maçtan mutlak galibiyetle ayrılacağımıza inanıyorum.1-0 olsun bizim olsun... |
[QUOTE=Jacques Verges;542927]Şu yazının elle tutulacak bir tarafı yok ne yazık ki.
Bizden farkınız kalmazmış. Nedir sizle olan farkımız? Neyin ispatı içerisindesiniz yahu? Kendimize göre bir hatanızı söyledik. Olayı sosyolojik boyutlara indirmediğiniz kaldı bir tek. Size söyleyecek hiç bir şeyim yok benim.[/QUOTE] Evet harbiden aklınız çalışmıyor 12 den sonra:)Bunu bugün birkez daha anladım.:)Benim söylediklerim açık ve net.Ayrıca diğer yorumcu arkadaşlar da hemen hemen aynı şeyleri söylüyorlar.Sen daha neyin açıklamasını istiyorsun.Vallahi pes:) Bize söylecek birşeyin yoksa çıkar gidersin o zaman.Seni burda zorla tutan mı var... |
Ankete "Trabzonspor kazanır "seçeneğini kim koydu yahu.Öyle bir seçenek yok ki:D
|
[QUOTE=Jacques Verges;542879]Güzel kardeşim sitelerin resmi yönetimlerinin yazmış oldukları, açmış oldukları maç başlıklarından bahsediyorum. Neden anlamak istemiyorsunuz.
. [/QUOTE] çok küçük düşünüyorsun kardeşim, büyük-küçük harften önce halledilmesi gereken onlarca yanlışlık var, önce o bahsettiğin sitedeki küfürlü, hakaret içerikli, adice yazıların silinmesi bunlara izin verilmemesi konusunda [B]k[/B][B]endi site yönetimini [/B]uyarıp dersler verirsen bizede gelip küçük-büyük harf konusunda uyarılarda bulunma hakkına sahip olabilirsin.. |
Evet yine bir ts maçı ve yine yaşanan polemikler.Anlaşılan bu sürtüşme uzun süre devam edecek.Maça gelecek olursak,bu maçın berabere biteceği kanaatindeydim.Taa ki düne kadar.Sivasspor dünkü performansını bu maçta da ortaya koyarsa galip gelen taraf olur.defanstaki zaafiyet devam ediyor.Biraz daha dikkatli olup adam adama savunma yapılırsa gol yemeyiz.Ersen Martin istediği topları alırsa golünü atar.Ben bu maçta özellikle Musa aydın,Erman Kılıç ve Agbetu'dan çok şey bekliyorum.İnşallah lige üç puanla başlarız.
|
[QUOTE=sivassporummm58;542939]Evet harbiden aklınız çalışmıyor 12 den sonra:)Bunu bugün birkez daha anladım.:)Benim söylediklerim açık ve net.Ayrıca diğer yorumcu arkadaşlar da hemen hemen aynı şeyleri söylüyorlar.Sen daha neyin açıklamasını istiyorsun.Vallahi pes:)
Bize söylecek birşeyin yoksa çıkar gidersin o zaman.Seni burda zorla tutan mı var...[/QUOTE] Bakınız, açık açık terbiyesizlik yapıyorsunuz. Ve bunu o kadar olağan ve o kadar basit yapıyorsunuz ki karakteriniz hakkında ipuçları veriyorsunuz. Normalde 12 den sonra kafanız çalışmıyor diyen basit akıllara verilecek o kadar çok cevab var ki lakin kendi karakterimi gözönüne getirerek bunu yapmayacağım. Beni zorla tutan yok evet. Buraya gelip yazmaktan da haz duyacak kadar küçük hazla peşinde koşacak bir adam değilim. Sadece düzeyli bir ortamda bilgi alışverişi yapmak gibi bir niyetim vardı. Anladım ki, bu düşüncem niyetten öteye geçemeyecek. Neyse diyerek, kendi adıma konuyu burada kapatıyorum. |
[B]Maraton.com.tr nin haberi ve yanlış yazmışlar skorlar ve galibiyetimiz doğru onda bir sıkıntı yok ama rakibinin cezası nedeniyle İstanbulda oynanan maç yazmış yahu ne cezası sahamız yetişmediği için İstanbulda oynadık...Bunlar Sivas'ı başka yer ile karıştırmışlar bizim saha kapatma cezamız yoktu o maçta ;)[/B]
trabzonspor İLK PEŞİNDE!.. Turkcell Süper Lig'de hafta sonu deplasmanda Sivasspor ile karşılaşacak trabzonspor, rakibi karşısında ilki gerçekleştirmeyi hedefleyecek. Bordo-mavililer, 2005-2006 sezonunda lige çıkan Sivasspor ile bugüne dek yaptığı 4 deplasman maçından da mağlubiyetle ayrılarak puan elde edemedi. 2005-2006 sezonunda rakibinin cezası nedeniyle İstanbul'da oynanan maçtan 2-1'lik mağlubiyetle ayrılan Karadeniz ekibi, 2006-2007 sezonunda 1-0, 2007-2008 sezonunda 2-0, 2008-2009 sezonunda ise 3-0'lık yenilgiler aldı. Karadeniz ekibi, hafta sonundaki maçta gol atması halinde ise Sivasta'ki ilk golünü kaydetmiş olacak. Trabzonspor'un, Sivasspor karşısında toplam 8 maçta sadece 1 galibiyeti bulunuyor. [url]http://maraton.com.tr/news.php?news_id=83926[/url] ;) |
[QUOTE=Jacques Verges;542957]Bakınız, açık açık terbiyesizlik yapıyorsunuz.
Ve bunu o kadar olağan ve o kadar basit yapıyorsunuz ki karakteriniz hakkında ipuçları veriyorsunuz. Normalde 12 den sonra kafanız çalışmıyor diyen basit akıllara verilecek o kadar çok cevab var ki lakin kendi karakterimi gözönüne getirerek bunu yapmayacağım. Beni zorla tutan yok evet. Buraya gelip yazmaktan da haz duyacak kadar küçük hazla peşinde koşacak bir adam değilim. Sadece düzeyli bir ortamda bilgi alışverişi yapmak gibi bir niyetim vardı. Anladım ki, bu düşüncem niyetten öteye geçemeyecek. Neyse diyerek, kendi adıma konuyu burada kapatıyorum.[/QUOTE] Saçmalamayı kes artık.. Kendi forumlarında demediğiniz laf yok be.Hem de yıl boyu.Sitenizin yöneticileri bile bu sitede ne kadar iki yüzlülük yaptılar kendileri biliyor.Sitemizi Sivaslı ayağına yatıp karıştırdılar,üyeleri provoke ettiler.Sizin sitenizin yöneticisisn yaptığını,bizim en sıradan üyemiz bile yapmıyor.haydi git nereye gidersen,çok da umrumuzda sanki. |
:)sivas bence darmaduman eder en az 3 :)
|
[QUOTE=Jacques Verges;542964]"Saçmalamayı kes artık" üslubunu ne yazık ki size iade edeceğim.
Geldiğimden beri hiç bir şekilde kimseye hakaret etmedim. Bundan sonra da etmeye niyetim yok. Anlıyorum ki hakaretten besleniyorsunuz. Sizlerle zaten bir işim olmaz. Kendime yakışır bir şekilde gidiyorum. Ne olursa olsun "Allaha emanet olun" Bu arada mübarek Berat Kandilinizi'de kutlarım. Tüm İslam aleminde hayırlara sebep olur inşalalh.[/QUOTE] Çünkü objektif davranmıyorsun..Ben sana ne diyorum sizin sitelerinizde bize yılın 365 günü hakaret ediliyor,hem de ne hakaretler..Yöneticileriniz bizim sitemizde döndürdüğü dolapları anlatıyorum,sen çıkmış bize neden "t" küçük diye hesap sorup bir de terbiyesizlik yapmayın diyorsun. |
| WEZ Format +2. Şuan Saat: 20:16. |