SivasSpor.com -  Yiğidoların Özgür Sesi

SivasSpor.com - Yiğidoların Özgür Sesi (http://www.sivasspor.com/forum/index.php)
-   Haberler (http://www.sivasspor.com/forum/forumdisplay.php?f=36)
-   -   Sivaslıymış ??? (http://www.sivasspor.com/forum/showthread.php?t=26631)

yigidocengiz 05.08.2009 22:54

Cevap: BÖYLE SİVASLILIK OLMAZ OLSUN

valla kendi bilir,bizde ona bayılmıyoduk.zaten o adamın SİVASLI olduğuna bile inanasım gelmiyodu ya neyse isabet olmuş.HATTA bundan sonra 61 numaralı formayı giysin ben trabzonluyum desin mümkünse,trabzonlular onu sever:D

B.DUMANLI 05.08.2009 23:07

Sanki Sivas´linin umurundaydi.58 numara ona hic yakismiyordu zaten .Küfüre gelince o küfürlerin sahina layik.ilk Sivas macinda gene küfür yiyecek taki futbolu birakana kadar.O seyirciyi kiskirtti ve Sivas´liya küfrettirdi.Sirtinda 58 numarali forma olmus ama yüreginde SIVAS sevgisi olmayan kisilerin ;SIVASSPOR taraftarindan sevgiyle karsilanmasi mümkünmü.

GuVeN 05.08.2009 23:10

ıkı tarafdada suc var kendı evladına kufur etmenın hıc bır haklı tarafı yok..halısahada yarım saat kosup yorulan kacınız en samımı arkadaslarınıza kabadayılık etmedınız soruyorum?
ıbrahım toramanın tavrı da yalnıs ne demek yanı bu küsdüm gıymıyorum. ne halın varsa gör. oturup sana yapma ıbrahım dıyecek halımız yok.
hersey tamam memlekettekı ananın babanın dusecegı durumudamı dusunmedın be saygısız..

sinan-58 05.08.2009 23:27

sonunda bizde giymesini istemiyorduk bjk de sadece sivas maçlarında savaşan döğüşen bir oyuncuydu sivaslı olarak görmüyorduk onu bilica ya bile daha çok yakışıyor 58

özsivasli1903 05.08.2009 23:42

sivas halki ibrahim toramana sahip cikmaliydi...
onun sivasspora yaptiklarini ben biliyorum...
heleki 2.ligdeyken...
bizim insanimiz böyle kendi adamini yuhlar baskasini destekler
sivasda bu hep böyyle olmusdur...

sadocan58 05.08.2009 23:58

ARKADASLAR TORAMAN GİYSE NE OLURRRRR GİYMZSE NE OLUR TAKMAYIN YAV BİLİCAMIZ VAR BİR YABANCI KADAR OLAMIYOSA NE YAPALIM ÇOOOKKKTTTTAAAA TINNNNNNNNN

omercoskun 06.08.2009 00:47

[QUOTE=migo58;543297]ibrahim toroman'ı da bence fazla suçluyorsunuz arkadaşlar. keşke 58 numaraya küsmeseydi ama ibrahiminde ne kadar fanatik bir sivasspor taraftarı olduğunu herkes bilir... ne olursa olsun o küfürleri yememeliydi kendi şehrinde. adam profesyonel maçını oynayacak tabiiki oradan ekmek kazanıyor. fazla duygusal yaklaşmış taraftarlarımız...

o zaman abdurrahman derelide trabzona gol attı sivastaki maçta trabzonlularda abdurrahmanı silselerdi onu küfür yağmuruna tutsalardı ama hiç bir zaman yapmadılar. ayrıca abdurrahmanda 61 i hala giyiyor. hiç gocunmuyoruz ve başarılarının devamını diliyoruz...[/QUOTE]

Abdurrahman profosyenelce futbolunu oynuyor golunu atıyor veya asistini ortasını v.s yapıyor ama görüyormusun hiç bir t-s . Sivas maçında bi t-s li ile dalaştığını toraman öylemi peki biz bize karşı niye iyi oynuyor veya bize niye gol atıyor veya niye atağımızı kesiyor demiyoruzki zaten .bir bjk li ile Mehmet Yıldız tartışıyor Toraman olaya 30 metre uzaktan depar atarak yetişiyor ve Mehmet Yıldızı tartaklıyor bizim kızdığımız nokta bu ve bunun gibi benzer olayları yoksa bjk futbolcusu Toraman dan bizim ne beklentimiz olabilir niye kendi kalene gol atmıyorsun mu diyoz adama ? Abdurrahman ile Toraman ı kıyaslamak zaten çok abes kaçıyor profesyönellik çok farklı bir şey !!!!;)

ihsan5858 06.08.2009 09:12

[FONT="Arial Black"][COLOR="Red"]haklisin walla ya sev ya terket !!:):):)[/COLOR][/FONT]

furky.b 06.08.2009 11:26

Cevap: Sivaslıymış (?)

Bilicaya Baksın Ve Utansın.. !!

Metal Gear 06.08.2009 11:26

Cevap: Sivaslıymış (?)

Değişiklik olsun diye değişmiş formayı.Sivas'a yatırım yapacakmış,Belediye Başkanıyla görüşüyormuş.

WEZ Format +2. Şuan Saat: 10:08.