![]() |
Cevap: Shakhtar Biletleri Satışta!
bu haber sacmadir ya 300 bilet satilmis felan yarin aksam belli olur stadi görücez umarim dolar eger dolmazsa bu fiyatlarla benim artik sivasdaki taraftardan süphe duymaya basliycam
|
[COLOR="Green"][FONT="Comic Sans MS"][B]Bir haber felan yokmu??, ben inanmiyorum 300 bilet satildigina, SIVASIN insani bunu Sivassporumuza yapmaz, takimina sahip cikar, insallah bu 300 bilet satildigina dair cikan haber yalandir..[/B][/FONT][/COLOR]
|
valla biletler bedava gibi bisey eger o stad full dolmazsa bizim ayibimizdir
|
[QUOTE=okyay58;549354]Sen önceden fanatik Sivasspor taraftarı değilmişsin sadece öyle olduğunu sanıyormuşsun. Gerçekten Sivassporlu olsaydın 3-5 yenilgi aldı diye takımı tutup tutmamakta tereddüt etmezdin!
Sevdanın skoru ,ligi olmaz! Amatörde de oynasan Şampiyonlar liginde de oynasan tek aşkımızsın [B]SİVASSPOR![/B][/QUOTE] Bana nasıl bir taraftar oldugumu anlattırma, biz hangi insanların içinde sivas spor şapkası takmişiz sen biliyormusun. biz hangi lavuklar karşısında sivas sporu övdük. ben sivas spor için işimi bile brakma durumuna gelmiş admım şimdik bana laga luga yapıyorsun. buralarda yazıp duruyorsunuz paranız olsa sivasta bir çivi bile çakmayan lavuklar var. senin sivas spor sevgisi dedigin ne adamlar memleketini düşünmüyor. hayatta insan başarılı olmak için kendini geliştirmek için gelecegine yatırım yapar. senin sivas sporun gelenden beş yesin ben sivaspru öveyim grurlanıyım ne demesin, bir olur iki olur adamlar üç beş yemeyi alışkanlık haline getirdiler. |
kardeşim bütün fesat gazeteler üstümüze geliyo,fanatik .erefsizi ne yazmış görmediniz mi?300 sivaslı,ulan şunlara organize bir cevap veremiyoruz taraftar olarak,öyle bi cevap vereceksinki herkes ne mal olduklarını anlayacak ve kapak olacak.şu stadı İNŞALLAH tıklım tıklım doldururuz da harbiden kapak olur bu adilere
|
gideceğiz arkadaşlar gideceğiz bundan kimsenin kuşkusu olmasın.ben salı günü gittim bilet almaya kale arkası A dan aldım gar tarafından,istediğim yerden alamadım sadece şu şu numaralar kaldı dediler mecburen ordan aldım.maratonu falan hiç sormadım bile bitmiştir diye zaten,hiç kuşkunuz olmasın anderletch maçına bile o skordan sonra 12 000 kişi gittiyse bu maçta stadı çok rahat doldururuz İNŞALLAH
|
inşallah dolar stad fiyatlar bence de uygun yani problem nedir anlayamadık? 300 olacağını sanmıyorum satılan bilet sayısının
|
HEPSİ YALAN DOLAN UYDURMA HABER
300 BİLETMİŞ SANKİ MAÇ OYNANDI STATDA 300 KİŞİ VARDI BAH HELE ŞUNLARIN İŞİNE ARKADAŞ BU LAFIM ŞU ÇOK KONUŞANLARA KUSURA BAKMAYIN AMA HENÜZ TARAFTAR OLAMAMIŞSINIZ VE DE HANGİ TAKIMI TUTTUĞUNUZU BİLMİYONUZ BURDAKİ AMAÇ BELLİ KIŞKIRTMA TAKIM LİGE KÖTÜ BAŞLAMIŞ OLABİLİR AMA BU Bİ SON DEĞİL HEPİNİZ GÖRECEKSİNİZ BU KONUŞANLAR Bİ DAHA BU SİTEDE BÖLE ATIP TUTUYOLARMI... BİR RİCAM VAR YÖNETİCİLERDEN GEREKSİZ BOŞ MESAJLARI SİLİN HATTA KONULARI DA LÜTFEN SİVASIMIZA VEDE SİVASSPORUMUZA LAF ETMEYİN... YENSENDE YENİLSENDE BU SEVDA BİTMEZ MAHŞERE KADAR SAYGILARIMLA... |
Şampiyonlar Ligi'nde play-off ilk maçları tamamlandı. Sivasspor'u eleyen Anderlecht, Lyon karşısında kelimenin tam anlamıyla dağıldı. :) lyon 5-1 anderlecht
|
| WEZ Format +2. Şuan Saat: 23:24. |