![]() |
Cevap: SİVASSPORA HAİN SALDIRI
zibidiler boş işlerle uğraşırlar.
alemin kralı yiğidoLAR!.. |
[QUOTE=GuNaY;551969][B]Emre onur savaşcısınının üyelik tarihine bir bak istersen?
Yeni üyeler konu açamıyor...[/B][/QUOTE] Baktım. Eski yeni kriteriniz nedir bilmiyorum. Adam 'yeni yiğido' olunca ve yazdığı yorum sayısı hepi topu '7' olunca sordum. that's all... |
meydanda 2 senedır cıceklerle karsılıyoruz zaten trabzonluları :)
|
sıvas sporun başarısını tek hazmedemeyen trabzonlulardır esefle kınıyorum
|
[B][COLOR="Green"][FONT="Comic Sans MS"]yarasi olan gocunurmus, yaralari baya derin bu hamsi kafalilarin,
eeee ilk kez bize karsi 3 puan almislar, kendilerini sampion ilan etmislerdi ligin ilk haftasi, ama ne oldu, diyarbakir sizi balon gibi patlatti.. yarinde toulousou sitesini hacklerler, bir diger gunde diyarbakirin sitesini.... normaldir yani, DELI NE YAPSA YERI!!![/FONT][/COLOR][/B] |
[QUOTE=sevda58;552010][B][COLOR="Green"][FONT="Comic Sans MS"]yarasi olan gocunurmus, yaralari baya derin bu hamsi kafalilarin,
eeee ilk kez bize karsi 3 puan almislar, kendilerini sampion ilan etmislerdi ligin ilk haftasi, ama ne oldu, diyarbakir sizi balon gibi patlatti.. yarinde toulousou sitesini hacklerler, bir diger gunde diyarbakirin sitesini.... normaldir yani, DELI NE YAPSA YERI!!![/FONT][/COLOR][/B][/QUOTE] Bunlara deli demeyin, deliler rencide olabilir. Zanımca kimse trabzonlularla aynı kefede olmak istemez. Bunlar olsa olsa laz beyinli olur. Ki öyleler de.:rolleyes: |
Zaten başka işleri güçleri olmazki bunların.Akılları ancak bir çocuk beyni kadar çalışıyor.
Bu mübarek ramazan gününde kendilerine Allah ıslah etsin diyorum:)... |
[QUOTE=emre41;552014]Bunlara deli demeyin, deliler rencide olabilir. Zanımca kimse trabzonlularla aynı kefede olmak istemez. Bunlar olsa olsa laz beyinli olur. Ki öyleler de.:rolleyes:[/QUOTE]
[B] haklisin deli demek dogru olmaz, laz beyinli iste[/B]:D |
arkadaslar :D sıtey ı hackleyen arkadası buldum burda
[url]http://www.facebook.com/posted.php?id=1761717002&share_id=122300256854&post_id=122300256854&fragment=share_footer122300256854&comments#/video/video.php?v=1189044773866&ref=mf[/url] |
[B]Emre paylaşım için çok teşekkurler :D :))) koptum resmen bu hacklediyse helal olsun starımıza yakışır :)[/B]
|
| WEZ Format +2. Şuan Saat: 02:48. |