SivasSpor.com -  Yiğidoların Özgür Sesi

SivasSpor.com - Yiğidoların Özgür Sesi (http://www.sivasspor.com/forum/index.php)
-   Haberler (http://www.sivasspor.com/forum/forumdisplay.php?f=36)
-   -   Gereken Yapılacak (http://www.sivasspor.com/forum/showthread.php?t=27198)

Tex 14.09.2009 12:47

Cevap: Gereken Yapılacak

Yönetim kurulu mu? Güldürme bizi Fikret Ünsal... Herkes biliyor ki bu takımın yönetim kurulu iki kişiden oluşmaktadır: Mecnun Odyakmaz ve Bülent Uygun diğerleri figüran veya son günlerin moda deyimiyle ÇAKMA yönetici. O yüzden yönetim kurulu falan deme. Böyle söylediler benden haber vermesi de daha inandırıcı olur.

Susehirli-58 14.09.2009 13:15

Sözlerime nasil baslasam acaba?... Ben yurt disinda yasayan bir gurbetci olarak mümkün oldugunca sivassporumuzun maclarini TV den izlemeye calisiyorum ve neredeyse her mac Kale arkalari bos... yani tahminimce.... 7000 - 9000 seyirci ortalamasina oynuyoruz... bilet fiyatlari da 5 TL diye yaziyor kale arkalari icin... eger sivasta yasayan sivaslilar 2 hafta da bir 5 TL yi cok görüyorlarsa kusura bakmasinlar. Basari bedavaya gelmiyor.. ne kadar paran varsa o kadar kaliteli oyuncu alirsin... Gecen sezon ikinci olan kadrodan cok kaliteli oyuncularimiz gitti yerine bircok 2.lig kalitesinde oyuncu aldik, bunlar Sampiyonlar liginde basarili mi olur... ? Barcelona, Manchester U., Real Madrid, Inter, Bayern gibi takimlara karsi 3 büyükler bir sey yapamazken sivassporun bu durumu normal bence...
Hersey bir yere kadar... Yöneticiler her maclarda seyircimizin tribünleri doldurmalarini istiyoruz diye
size bir örnek
Fenerbahce kale arkasi bilet fiyatlari 55 TL
sivasspor kale arkasi bilet fiyetilari 5 - 10 TL
sivasta yasasam degil 10 TL .... 20 TL bile olsa maca giderim....

Saygilarimla....

AliAslan58 14.09.2009 13:54

Arkadaslar hepiniz iyi yaziyorsunuz güzel yaziyorsunuzda bir seyi unutarak yaziyorsunuz.. Hatirlatiyim bazi seyler parayla döner parayla isler.. Eldeki kadroyla ancak bu kadar olur.. Gecen sene büyük ve diger klüplerin performansi iyi olmadigi icin ve Sivassporda kazandigi her mactan sonra daha bir motivasyonla sampiyonlugu kacirdi.. Ama bu sene Büyük ve diger klüpler de kendilerine göre gerekli tedbirlerini aldi ama Sivasspor ne yapabildi.. Paran olursa önemli transferler yapabilirsin olmazsa olmadik yerlerde sebep ararsin..Eger bir basari bekleniyorsa sadece klüp olarak degil taraftar olarakta maddi yardimci olmaliyizki bu kötü sonuclara dur diyebilelim... deaaaaalmi...

oquzh4n58 14.09.2009 14:57

hocam 1 defansala ıyı bır forvet oldunu hazırlık macında gordunuz haldeee almadınız sımdı konusruz daha

Shan58 14.09.2009 15:55

[QUOTE=AliAslan58;561305]Arkadaslar hepiniz iyi yaziyorsunuz güzel yaziyorsunuzda bir seyi unutarak yaziyorsunuz.. Hatirlatiyim bazi seyler parayla döner parayla isler.. Eldeki kadroyla ancak bu kadar olur.. [/QUOTE]

Diyarbakırdan dahamı parasız bi kulüp sivas.
Adamlarda para yok ama bizden daha iyi kadro kurdular.
yine diğer kulüler aynı şekilde az paraya iyi kadro kurdular.
Bizimkiler akıllarınca bitmiş futbolcuları yıldız yapıp hava atacaklardı ama olmadı.
İkinci Devreye kadar hiç bişey yapamazlar çünki defansa adam alınmadı.

effenberg 14.09.2009 16:03

[QUOTE=PRIMERA_58;561115][B][FONT="Arial Black"][COLOR="black"]SN. FİKRET ÜNSAL SİZE TAMAMEN KATILIYORUM KADRO GEÇEN YILDAN DAHA İYİ YASİN GİBİ ERSEN GİBİ SÜPERSTARLAR ALDINIZ ALLAH RAZI OLSUN.....
AZİZ AĞABEYİNİZİ ÇOK ÜZDÜNÜZ BİLİCA YA KARŞILIK HEM PARA HEMDE SÜPERSTAR YASİNİ ALDINIZ....
BUNLARA SİZ İNANIYORSANIZ BİZ DE İNANALIM....[U]İNSANLARI SALAK YERİNE KOYMAYIN...BÜTÜN SİVASI SİVASLILARI HATTA TÜM TÜRKİYE Yİ ARKANIZA ALMIŞKEN HEM ŞUURSUZCA YAPTIĞINIZ AÇIKLAMALAR HEM FENER YALAKALIĞI ÖNCE TÜRKİYE NİN ANTİPATİSİNİ ŞİMDİDE SİVASLILARIN ANTİPATİSİNİ KAZANDINIZ[/U]DAHA FAZLA REFÜZE OLMAMAK İÇİN SUSUN ARTIK...SİZDEN HİÇBİRŞEY DUYMAK İSTEMİYORUZ.SUSUN Kİ ENAZINDAN HATALARINI ANLADILAR DİYE DÜŞÜNÜRÜZ... AMA NERDE HERHAFTA SONU BİR SONRAKİ HAFTAYI HEDEF GÖSTEREREK İNSANLARI KANDIRMAYIN DA NEREDE YANLIŞ YAPTIK DİYE ÖZ ELEŞTİRİ YAPIN.

YAZACAK ÇOKŞEY VAR AMA SAYFALAR YETMEYECEK ONUN İÇİN SİZ SUSUN BİZDE SUSALIM GÖRELİM....ANADOLU YILDIZI YİĞİDONUN ÇÖKÜŞÜNÜ...... [/COLOR][/FONT][/B][/QUOTE]

Her noktasina kadar imzami atarim bu elestiriye düsünüp de yazmaktan sonra vaz gectigim elestiri tipi.

ofgurleyuk78 14.09.2009 16:52

Çabuk havalara girmiştik. 5. büyüğüz diye hava atıyorduk. Şimdi dalga geçilen olduk....

gül5858 15.09.2009 03:02

[B]Bu sorun her ne kadar yazılmasa ve deşifre olmasada Yönetim tarafında anlamaya çalışıyoruz bir yandan..
Geçen yıl satılmayan oyuncular var??? bekledikleri gibi gitmek isteyipte gidemeyen?
''Ve ayrıca sezonu iyi bir başarıyla tamamladık istenilen gibi üçretlerde bir aksilik olmuş olabilir kalanlarla alakalı....
Kendimiz sorup kendimiz cevaplıyoz hep Acaba böylemi acaba söylemi bunlar basına yansımadan çözmek gerekiyor düşüncesi. ''Ve çözün lütfennnnn [/B]

yorumyapıyombenya 15.09.2009 03:35

Sana gerekeni kim yapacak sayın Ünsal bıkmadın şu gereksız konuşmalarından

sewaz58 15.09.2009 06:12

Ben bu Fikret Ünsal'ı sevemedim gitti arkadaş ...Adamı gördüğüm zaman takımın profesyonelliğini sorguluyorum kendi kendime,mahalle takımı havası yaratıyor gibime geliyor... Her ne olursa olsun kimseyi hor görmek ya da yerin dibine sokmak için konuşmuyorum ki kimsenin haddi değil fakat her nedense bana öyle bir hava veriyor hem duruşu,hem de demeçleriyle...

WEZ Format +2. Şuan Saat: 13:20.