![]() |
Cevap: Maçı Değerlendirelim
[B]Macin Yildizi Sedat...
Kotusu Hayrettin...[/B] |
[B][COLOR="Navy"]kişiler tek tek önemli degil bence takım ruhu önemli 3 puan için hepsine teşekkürler-devamı gelecek inşallah[/COLOR][/B]
|
[QUOTE=refikpura;588153]Maçta Sivasspor adına ön plana çıkanlar sene başından beri büyük eleştiri altına aldıgımız Yasin, Bu sene en istikrarlı futbolcumuz olan erman ve son olarak sedat diyorum. takımda mücadele etmeyen tek futbolcu ersen'dir. Bu adamın ne işi var Türkiye süper liginde anlamadım ama neyse.. Takımımız mücadele ediyor. Enkaz devralan hocamız daha transfer yapmadan takıma bir hava kattı. Ayrıca arkadaslar herkes istedigi kişiyi sevebilir ancak bu takımın küme düşmemeye oynamasında başrol oynayan kişinin resimlerini ekleyip bizlerin sinirini bozmamanızı rica ediyorum...[/QUOTE]
okişi bizlere başarılar yaşattı 2yıl üst üste şampiyonluk için yarıştırdı başarıyı onunla tanıdık bılıyorsunuz başarının oldugu yerde zaman zaman basarısızlıkda olur böyle yazılar yazarak vefasız olmak yigidolara yakışmıyor |
bır eskişehirli olarak tbr ederım sıvastan yenı geldım bugun bence sdatın en ıyısı eskişehirden gelen taraftardı bu kıs hava şartlarında 10 saat cekerek gelıp takımını destekleyen taraftardı ben sıvasın taraftarı hakkında tek bı kelıme etmek ıstıyorum bırlesın kapalıca yıgıdo gençlıkde ıs yok gordugum kadarıyla ılk yarı bızım tarftarı dınledı zaten ıkıncı yarıda kapalıda olan gurup sesı geldı bıze
|
ben hocamıza teşekkürlerimi göndermek istiyorum. takımı toparladığı için. umarım ankaragücü maçınıda alırız devreyi öyle kapatırız. hocaya güvenim sonsuzdur benim. inşallah güvenim boşa çıkmaz. çünkü hocamız sıradan değil. dünya futbolunu bilen ne konuştuğunu bilen ne yapması gerektiğini bilen birisi. birde devre arasında iyi bir transfer yapıldıımı artık herşey düzelir.
|
maçın iyisi musa aydın,sedat ve yasin normal oynadı.Hayrettin takımın sol beki olduğunu ispatladı.
|
Maçın yıldızı gökten sahaya düşen kardı bence :) Biz gurbetteki yiğidolar Sivas ı ve karını o kadar özlemişiz ki gözümüze hoş gözüken tek şey buydu. Ayrıca takım halinde hakkınıda yememek lazım çünkü bu sezon ilk kez rakibe karşı pozisyon zenginliğimizin fazla olduğu maç buydu.
Soğuk hava ve kar bizi kendimize getirdi. |
[QUOTE=emin kara;588391]okişi bizlere başarılar yaşattı 2yıl üst üste şampiyonluk için yarıştırdı başarıyı onunla tanıdık bılıyorsunuz başarının oldugu yerde zaman zaman basarısızlıkda olur böyle yazılar yazarak vefasız olmak yigidolara yakışmıyor[/QUOTE]
Arkadaşım vefa konusunda daha önceki sayfalarda bi yorumum war onu bi okursan kimin vefa borcu oldugunu daha iyi anlayabilirsin belki.. |
başta muhsin ertuğral hocamız ve büyük taraftarımız
|
[B]o dondurucu soğukta donarak destek olan taraftarlarımızda maçın en iyilerinden bence[/B]
|
| WEZ Format +2. Şuan Saat: 01:42. |