SivasSpor.com -  Yiğidoların Özgür Sesi

SivasSpor.com - Yiğidoların Özgür Sesi (http://www.sivasspor.com/forum/index.php)
-   4 Eylül Stadyumu / Sivasspor Tesisler (http://www.sivasspor.com/forum/forumdisplay.php?f=35)
-   -   IŞIKLANDIRMA NE ZAMAN YAPILACAK? (http://www.sivasspor.com/forum/showthread.php?t=2804)

MERİÇ 23.10.2005 19:40

fenerbahçe SİVASa geldğine pişman olucak....Keşke gitmeseydik hükmen mağlup olsaydık diyecekler............

extrasivas 24.10.2005 15:45

ben sivasa o kadar guveniyorumki 7 kisiyle yemegine iddaya girdim sivasin sayesinde 1 hafta beles+krallar gibi yasiyacam

abircan 24.10.2005 16:17

inşallah alacağız

arkadaşlar bu maçı kaybetmeyeceğiz, puan veya puanlar alacağız, eski bir fb li olarak bunu canı gönülden diliyorum,
ayrıcada şunu belitmekte fayda var, neredeyse fener sivas 100 yıllık derbisinden bahseder gibi 1 ay öncesinden topic açılıp görüşler beyan ediliyor, bu her iki takım içinde güzel birşey bi tarfta yüzyıllık fener, bi tarfta ise 38 yıldan sonra lige çıkmış sivasım, gerçekten artık büyük takım olma yolunda olduğumuzun ispatı artık herkesle boy ölçüşür aşık atar hale geldiğimizin ispatı, yiğidolardan önemle rica ediyorum, aramızda hala fb li, gs li olanlar çok, onlar hala aralarındaki kavgayı, artık iflah olmaz düşmanlığı buraya taşımak istiyorlar, karşılıklı kuyruk acılarını sitemizi araç olarak kullanıp tatmin etme yoluna gidiyorlar, bunlara prim vermeyelim, en nihayetinde maç olacak amma alırız amma berebere, amma yeniliriz, lig bitmeyecek devam edecek hayat devam edecek, ortamı germeyin birbirinizi kırıp üzmeyin, elbette bugüne kadar biliyoruzki birçoğumuz üç büyükleri tutardık, annemiz, babamız, kardeşlerimiz, akrabalarımız , arkadaşlarımız hala belki tutuyorlar, şimdi karşılıklı küfürleşmenin ortamı germenin alemi yok arkadaşlar, ama şu bir gerçekki artık fenerden korkmayan yenebileceğimizi iddia ediyoruz, çok şükür bugünleride gördük, artık 3. lüg garanti gibi görünüyor, artık takım ve taraftar, şehir herkes uefadan avrupadan bahsetmeye başladık az şey değil bunlar, merak etmeyin hepsini tek tek dize getireceğiz

serhankaburcuk 25.10.2005 12:30

[QUOTE=abircan]arkadaşlar bu maçı kaybetmeyeceğiz, puan veya puanlar alacağız, eski bir fb li olarak bunu canı gönülden diliyorum,
ayrıcada şunu belitmekte fayda var, neredeyse fener sivas 100 yıllık derbisinden bahseder gibi 1 ay öncesinden topic açılıp görüşler beyan ediliyor, bu her iki takım içinde güzel birşey bi tarfta yüzyıllık fener, bi tarfta ise 38 yıldan sonra lige çıkmış sivasım, gerçekten artık büyük takım olma yolunda olduğumuzun ispatı artık herkesle boy ölçüşür aşık atar hale geldiğimizin ispatı, yiğidolardan önemle rica ediyorum, aramızda hala fb li, gs li olanlar çok, onlar hala aralarındaki kavgayı, artık iflah olmaz düşmanlığı buraya taşımak istiyorlar, karşılıklı kuyruk acılarını sitemizi araç olarak kullanıp tatmin etme yoluna gidiyorlar, bunlara prim vermeyelim, en nihayetinde maç olacak amma alırız amma berebere, amma yeniliriz, lig bitmeyecek devam edecek hayat devam edecek, ortamı germeyin birbirinizi kırıp üzmeyin, elbette bugüne kadar biliyoruzki birçoğumuz üç büyükleri tutardık, annemiz, babamız, kardeşlerimiz, akrabalarımız , arkadaşlarımız hala belki tutuyorlar, şimdi karşılıklı küfürleşmenin ortamı germenin alemi yok arkadaşlar, ama şu bir gerçekki artık fenerden korkmayan yenebileceğimizi iddia ediyoruz, çok şükür bugünleride gördük, artık 3. lüg garanti gibi görünüyor, artık takım ve taraftar, şehir herkes uefadan avrupadan bahsetmeye başladık az şey değil bunlar, merak etmeyin hepsini tek tek dize getireceğiz[/QUOTE]

[b]Evet bu yazıyı alkışlıyorum...Gerçekten çok doğru tesbitler yapmışsın...Sivasspor bu maçtan puan yada puanlar alacaktır benim bundan hiç kuşkum yok...[/b]

rguler 25.10.2005 12:38

[COLOR="Red"][B]bayramda kısmet olursa sivasdayım ve sivassporumuzun feneri nasıl yendiğini görmek kısmet olacak.
serhan gardaşım bayramada görüşürüz[/B][/COLOR]

serhankaburcuk 25.10.2005 12:50

[QUOTE=rguler][COLOR="Red"][B]bayramda kısmet olursa sivasdayım ve sivassporumuzun feneri nasıl yendiğini görmek kısmet olacak.
serhan gardaşım bayramada görüşürüz[/B][/COLOR][/QUOTE]

[b]Rıfat Abi buyur gel başımızın üzerinde yerin var...[/b]

25.10.2005 12:52

ÇİFTE BAYRAMA AZ KALDI

rguler 25.10.2005 13:02

[QUOTE=serhankaburcuk][b]Rıfat Abi buyur gel başımızın üzerinde yerin var...[/b][/QUOTE]

sizlerin bizim başımızın üstünde yeri var.yağmur,çamur,kar,soğuk,sıcak demediniz hep sivassporumuza destek verdiniz.süperlige çıkmamızda sizlerinde etkisi var allah sizden razı olsun.sağolun gardaşlarım

onursahin 25.10.2005 13:12

ARKADAŞLAR 6 KASIMDA MİLİ MAÇ YOKMU İSVİÇRE İLE YANLIŞMI BİLİYORUM YOKSA

serhankaburcuk 25.10.2005 14:50

[QUOTE=rguler]sizlerin bizim başımızın üstünde yeri var.yağmur,çamur,kar,soğuk,sıcak demediniz hep sivassporumuza destek verdiniz.süperlige çıkmamızda sizlerinde etkisi var allah sizden razı olsun.sağolun gardaşlarım[/QUOTE]

[b]Bu sadece bizim görevimiz değil...Sivaslıyım ve Sivassporluyum diyen herkesin görevi...Sizlerin ve bütün Sivaslıların duasının bizimle bereber olduğunu bilerek bu yola devam edeceğiz...Allah sizlerdende razı olsun[/b]

WEZ Format +2. Şuan Saat: 12:43.