![]() |
[B]SEN BANA ÖZELSİN
Gözlerim gözlerinde kalsın Bedenim bedenini sarsın Sevdan yüreğimi dağlasın Sen bana özelsin ,sen benim herşeyimsin Gönülden gönüle öyle bağlandım ki sana Sevgi ne demekmiş öğrettin bana Aşkın tadı hala damağımda Sen bana özelsin,sen benim herşeyimsin Seni kimseler üzmesin Saçlarının teline zarar gelmesin Yüreğim sevginle beslensin Sen bana özelsin ,sen benim herşeyimsin Sevgilim ölünceye kadar beraberiz Seninle tek bedeniz Aşıklarız ,Mecnun ile Leylayız Sen bana özelsin,sen benim herşeyimsin İnanılmaz bir duyguyu yasıyorum Seninle nefes alıyorum Her gece yıldızlarda yanıyorum Sen bana özelsin,sen benim herşeyimsin sevgi [/B] |
[COLOR=DeepSkyBlue][B]ÖLÜMÜNE SEVDALIYIM SANA
Sensiz bir dünya da yokum , olmayacağım Zorluyorum kuralları sana doymayacağım Ahirettede olsa sevginle yoğrulacağım Gamzelim kırılma bana ölümüne sevdalıyım sana Dünya yıkılsa takarmıyım,seni sensiz yasarmıyım Söyle yarim söyle sensiz boş hayallerde koşarmıyım Bu can sensiz virane oldu,gözlerim yaşla doldu, Aşkın içimi ısıtırken hasretin yüreğimi soldurdu Bu can bedenden çıkmadıkca ölümüne sevdalıyım sana Kimseleri görmez oldu gözlerim, Mutluluk verdi ,sıcaklık verdi hislerin, Her gece rüyalarımda gözlerin Seni her saniye özlerim Bir gün acını çekecekse yüreğim Senden önce ölmeyi yeğlerim,çünkü ölümüne sevdalıyım sana sevgi[/B][/COLOR] |
[B]Aşk bittiğinde.........
Yaşamak ne anlamsızdır aşk bittiğinde, yüreğin kanar , durduramazsın. Ağlamak istersin o an ,tıkanırsın ağlayamazsın. Ayrılıklar hep sebebsiz gelir sana Bir türlü neden ayrıldığını anlayamazsın. Sorarsın kendine hatam ne diye oysaki hata yoktur. Kendinden verdiğin ödün öyle ağırdır ki Kendini suçlarsınnnnnn........ Neden diye......... Sevmek oysa ne güzel bir duygudur. Yasanası ölümüne. Bittiğinde aşk öyle acı gelirki Ağlayamazsın bir anda... Gözlerin dolar ,maziyi anarsın. Sevdiğin yoktur artık yanında Sadece anılarla yasarsın aşk bittiğinde. Yalan gelir sana yasadıkların Hatıralara gömülürsün. Gözlerinin öünüden geçer sevgi sözlerin Anlayamassın ,neden bittiğini Biranlık gelir herşey sana. Sanki rüyadır,o anda uyanmalısın Hadi kalk artık sabah oldu....... işte oan yıkılırsın kimseleri görmez gözlerin Çünkü ıslaktır,akamamıs gözyaşları vardır içinde........ Susmak gelir içinden ,dünyaya kapanır bütün kapıların Kimsenin ama kimsenin olmadığı yerde olmak istersin Sadece yanlızlık vardır ,dönüşü olmayan ayrılıkların sonunda......... Haykıramazsın ,söyleyemessinnnn gitme kal diyemessin Arkasındna öylece baka kalırsın aşkınnnnnnnnn sevgi [/B] |
OKUMAIIM AMA KESİN GÜZELDİR.TEBRİK EDİYORUM SENİ.
|
[COLOR=Silver][B]elveda
bu kelime öyle soğuktur ki insanın kanını dondurur. Söylemek öyle acı gelir ki çıkamaz,yutkunursun biranda söyleyemezsin kalbindeki sevgin ağır gelir düşünürsün derinliğinde sadece gururun bu kelimeyle eşlesir sevgilin bırakmıstır seni Son sözün elveda olur. dönüşü olmayacak yola girersin sessizce..... elveda soğuk ve acımasızdır. sok olursun elvedayı duyduğunda bitsin bitsin dersin gururuna neden sevgiler hep biter söyleyin söyleyin neden sevgi sevgisiz ,yaşar gider......... sevgi[/B][/COLOR] |
BU KADAR TAKMA KAFANA HAYATI
SONRA ÜZÜLÜRSÜN BACILIK |
[QUOTE=yusuf_07]OKUMAIIM AMA KESİN GÜZELDİR.TEBRİK EDİYORUM SENİ.[/QUOTE]
birgün vaktin olursa okuduğundaki yorumlarını bekliyorum |
[B]ruhum öldü yar
Ruhum ölür ,demiştim ya yar Sen olmassan ruhum ölür diye İnanmadın mı ? Ruhum öldü yar ......... Bedenim yaşasa ne çıkar ruhum öldükten sonra, Gözlerimde sevgi ışıltısı söndükten sonra, Dünyamda sen olmadıktan sonra, Yaşayan bir ölüyüm neye yarar. Sevmesini bilmeyenler ,sevgiden ne anlar Ruhunu teslim ettiysen yara Yar değerini bilmesse ne çıkar ruhum öldü yar. sevgi ::( [/B] |
[COLOR=LightBlue][B]mühürledim kalbimi
mühürledim kalbimi ,açılmayacak bir posta misali girilmez yazdım kalp kapaklarına zorlamayın bundan sonra kimseler giremez, mühürüm öyle derindenki kimse silemez..... kapattım gönül pencerelerimi, sevda uğruna ne varsa arta kalan aşkı sevgiyi mühürledim. yalnızlığa mahkup ettim kendimi Sevdanın ,aşkın suçu yok, Bunu böyle bilin.. sevgi[/B][/COLOR] |
SUSTUM
sustum gözyaşlarım konussun diye, sustum gözlerim sana bir şeyler anlatsın diye. sustum bakışlarımla eri yan diye sustum bittiğinde aska saygım olsun diye sustum sevgimiz hiç ölmesin diye sustum anılarla yaşayalım diye sustum SENİ SON KEZ GÖREYİM DİYE sevgi |
WEZ Format +2. Şuan Saat: 03:37. |