SivasSpor.com -  Yiğidoların Özgür Sesi

SivasSpor.com - Yiğidoların Özgür Sesi (http://www.sivasspor.com/forum/index.php)
-   Maçlar (http://www.sivasspor.com/forum/forumdisplay.php?f=10)
-   -   TSL/Sivasspor-Denzilispor maçı tahmin ve yorumları (http://www.sivasspor.com/forum/showthread.php?t=28436)

hakan367 02.02.2010 14:56

Cevap: TSL/Sivasspor-Denzilispor maçı tahmin ve yo

zor maç 1 -0alırız ama 1 ve 2den fazla gol olmaz %100

calipso 02.02.2010 15:11

bence maç üst olur, 4-2 gibi bir skor bekliyorum

ercan58.a 02.02.2010 17:23

[B][COLOR="Indigo"]denizli galatasaraya karşı oynadıgı oyunu oynarsa vay halimize 5 tanede denizliden yeriz kimsenin yüzünede bakamayız artık zaten reziliz kepazr oluruz artık allah esirgesin[/COLOR][/B]

ysnylmz 02.02.2010 17:29

eğer bu maçı da kaybedersek daha maç yapmayalım zaten ...

savasaltun58 02.02.2010 18:08

bu macı ne pahasına olursa almamız lazım denizli bizden iyi oynuyor ama onları yenmemiz lazım ceyhun erişide almışlar.zor mac olacak.

sivaslihakan 02.02.2010 18:26

muhsin hocanin denizli macindan sonra istifa etme ihtimalimi var öyle bi dedikodu duydum dogrumu acaba

esentepeli58 02.02.2010 18:29

ilerleme var takımda her sey daha güzl olcak kazanacaz

reco635 02.02.2010 19:51

:confused:beyler adamlar cuyhunuda aldı belli olmaz ama İŞAALLAH yeneriz

A.Turan Korkmaz 03.02.2010 02:07

[QUOTE=sivaslihakan;605085]muhsin hocanin denizli macindan sonra istifa etme ihtimalimi var öyle bi dedikodu duydum dogrumu acaba[/QUOTE]

Muhsin Hocayı ben de sistem ve oyuncu tercihleri yönünden eleştiriyorum, yanlış gördüğümü de yazmaya devam edeceğim. Ancak Muhsin Hoca istifa demek sezon sonuna kadar Sivasa en büyük düşmanlık olur. Artık çok geç .Muhsin hocayla sezonu tamamlamak zorundayız. Hoca değişikliği kesin sonumuz olur.Bu haftaya dikkat edelim. Denizlispora yenilebiliriz Allah göstermesin. Hocayı sakın ha istifaya davet etmeyelim. Çatlak seslere de engel olalım. Daha maçlarımız olacak.Telafi zor ama imkansız değildir. Şunu düşünelim. Eleştiriyorum ama şunu biliyorum, sonuçta sahaya hoca değil, 11 oyuncu çıkıyor, adam gibi, erkek gibi çatır çatır oynamaları gerekmez mi? Hoca da bir yere kadar , işi bitirecek sahadaki topçudur.
Hem asıl önemlisi. Fener maçında da taraftarımız yeterince bağırmadı, destek olamadı bana göre. Destek olmaya bağırmaya gelince meydanda olmayanlar, gitsin demeye gelince nasıl da hevesleniyorlar? Buna hakları yok. Hocaya ve takıma sahip çıkacağız.

calipso 03.02.2010 09:27

eğer denizli maçı yine (bireysel hatalardan ???) farklı kaybedilirse ben hoca değişikliğinin sivasın sonu olacağı kanısında değilim. yerli bir hocayla devam edilebilir çünkü adam resmen yabancı

WEZ Format +2. Şuan Saat: 15:03.