![]() |
Cevap: Trabzon'a şapur şupur, Sivas'a ya rabbi şük
iyi de arkadaslar bide su var...
trabzon ortalama 15.000 le oynuyor hatta bazen 20.000 kisilik stadlari doluyo.. o pahali bilet fiyatlarina ragmen... sivasta kale arkasi 5 lira .. bi düsünün ya ??? böyle bi durum var... ama ortalama 5.000 seyirciyle oynuyoruz yani... önce bi stadimizi dolduralim sonra 35.000 kisilik stad isteyelim... |
[B]sivaslı kimin hizmet ettigini kimin etmedigini analiz edecek akla sahip bakalım bi daha ki seçimde akp yine sivasdan 4 milletvekili çıkarabilecekmi yoksa tabiri caizse kafasını devekuşu gibi kuma gömerek sivasa bir çok alanda yatırım yaptıgını savunan milleti de bu kandırmacalarla aldatan insanlar seçilecekmi[/B]
|
Abdullah YİĞİT
[email]spor@hurdogan.com[/email] 2010-06-21 İyi ki Başbakan söz verdi! Başbakan Recep Tayyip Erdoğan'ın "Sivas'a modern bir futbol sahası ve spor tesisleri yapacağız." diye söz vermesinin üzerinden iki yıla yakın zaman geçti. Başbakan bu sözü Hükümet meydanında binlerce Sivaslıya hitaben yaptığı konuşmasında vermişti. Aradan geçen bunca zamana rağmen şu anda gelinen nokta bir arpa boyu kadar! TOKİ yetkilileri ile Gençlik ve Spor İl Müdürlüğü mevcut stad ve Atatürk Spor salonunun yeri için değer tespit çalışması yaptı,ancak bir sonuç alınamadı. Böyle giderse hiç bir sonuç ta alınamaz. Zira, TOKİ'nin 4 Eylül Stadı'nın ve Atatürk Spor Salonu'nun yeri için biçtiği değer, neredeyse gecekondu önleme bölgesindeki arsa değeri kadar. Son aldığım bilgiye göre, TOKİ, 4 Eylül Stadı ve çevresi için sadece 45 milyon TL değer biçmiş. Oysa sözkonusu yer için istenen para 100 milyon TL. TOKİ ve Gençlikspor arasında ciddi bir fark var. TOKİ, kraldan çok kralcılık yapıp, şehrin en değerli yerini çok ucuz fiyata kapatmaya çalışıyor. Sadece 4 Eylül stadını değil, Atatürk Spor salonu içinde sadece ve sadece 10 milyon TL değer biçmiş. Atatürk Spor salonunun bulunduğu alana en az 80 daire yapıldığı düşünülürse, TOKİ'nin bu işte ne kadar gayri ciddi olduğunu da görürsünüz. Burasını 10 milyon TL'ye alacak, en az 80 daire yaptığı ve bunların da her birini yine en az 100 bin TL'den satacağını var sayarsak, aradaki uçurumu daha iyi görmüş oluruz. Dediğim gibi bunlar kraldan çok kralcı oluyor. Acaba her yerde mi devletin malını milletin hizmetine sunmamak için bu kadar çaba gösteriyorlar? Sanmıyorum! Sivas gibi, sessiz, tepkisiz bir şehri bulmuşlar, dalga geçer gibi fiyat veriyorlar. Üstelik Türkiye Cumhuriyeti Başbakanı'nın söz vermesine rağmen... kaynak: [url]http://www.hurdogan.com/?hur=koseyazisi&id=656&yid=abdullah_yigit[/url] |
sivassporun stadı gerçekten yer bakımından mükemmel bir yer
değerinin altında yarısı kadar bile gösterilmemiş inanılması zor ama gerçek bundanda şunu anlıyoruzki çivi çakılmayan sivasımıza adamlar kazık çakacak stadımız şuan bizim için yeterlive yeri harika götürüp dağın başınada aynısı yapılacaksa bu hali yapılacak olandan kat be kat daaha iyi sivasımız sivaslımız artık uyanmalı budurum sadece stad için geçerli değil herşey için geçerli sahipsiz gariban sivası yedirenelrin boğazında kalsın oylarda aldıkları maaşlarda |
[QUOTE=FHiKKO58;636493]iyi de arkadaslar bide su var...
trabzon ortalama 15.000 le oynuyor hatta bazen 20.000 kisilik stadlari doluyo.. o pahali bilet fiyatlarina ragmen... sivasta kale arkasi 5 lira .. bi düsünün ya ??? böyle bi durum var... ama ortalama 5.000 seyirciyle oynuyoruz yani... önce bi stadimizi dolduralim sonra 35.000 kisilik stad isteyelim...[/QUOTE] bu yorumu yazan her kimse sivaslı değildir dağdan sığır getirsen bundan iyi yazar eşek olursan semer vuran çok olurun örneği bir arkadaş diyelim |
[QUOTE=stain;636981]bu yorumu yazan her kimse sivaslı değildir
dağdan sığır getirsen bundan iyi yazar eşek olursan semer vuran çok olurun örneği bir arkadaş diyelim[/QUOTE] _______________________ Ne demek istiyon yani ? ... bos bos konusma kardes... dogrulari söylüyoz 30.000 kisilik stad da 10.000 seyirci olunca bi bak bakalim ne kadar kötü duruyo... |
ben başbakanımızın verdiği sözün arkasında duracağını sanıyorum,sivas il kongresindeki konuşmasında sivaslı bakan isteyenlere ben sizin bakanınızım bir sorun olduğunda bana gelin dediğini unutmayalım,başbakan sözünde durur ve inşallah sivasa layık olanı yapar.
|
Kınıyorum! Hatta kınamaktan öte! Acı acı küfrediyorum! :@
|
HÜRDOĞAN GAZETESİ
Taraftarın yeni stad isyanı! Sivasspor taraftarı, bir türlü başlanamayan yeni stad çalışması için Başbakan’a ve Sivas Milletvekillerine adeta isyan ediyor. “[url]www.Sivasspor.com“[/url] adlı internet sitesinde stad çalışmasının bir an önce başlanmamasını eleştiren bir taraftar tepkisi şöyle dile getirdi: “Sayın Başbakan Trabzon'daydı ve Trabzon'a 40 bin kişilik stadyum sözü verdi. Evet sevgili Yiğidolar tam tamına 40 bin kişilik stadyum sözü verildi. Şehir nüfusu 220 bin civarında olan Trabzon'a 40 bin kişilik stadyum yapılacak! Bizim vekil diye seçtiğimiz birisi vardı, adını anmak dahi istemiyorum, ''20 bin kişilik stad Sivas'ın neyine yetmiyor!'' demişti. 220 bin şehir nüfusuyla Trabzon'a 40 bin kişilik stadyum yapılırken, şehir nüfusu 300 bin olan Sivas'a verilen 35 bin kişilik stadyum sözünden nasıl döneriz diye ayak oyunları yapılıyor, stad kapasitesi 25 bine düşürülmeye çalışılıyor, hatta ellerinden gelse 20 bin yapacaklar. Trabzonlu kardeşler alınmasın, varsın onlara 40 bin değil 50 bin kişilik stadyum yapılsın ama bize gelince Toki moki hikayeleri okunmasın. Ben buradan deklare ediyorum: Sivas'a yıllardır verile gelen stadyum sözü en az 35 bin kişi olarak yerine getirilmezse bunun vebali büyük olur. Eğer bu stadyum Sivas'ın değil Toki'nin menfaatlerine kurban edilirse ve kapasitesi 35 bin'den bir kişi dahi az olursa buna neden olan vekili de, valisi de, bürokratı da Sivas'a ihanet etmiş kabul ederim. Bakın 2016'yı Türkiye'ye vermediler ama Euro 2020'yi Türkiye alacak olursa Antep'ten Bursa'ya, Kayseri'den Antalya'ya, Diyarbakır'dan Trabzon'a, İzmir'den Mersin'e Türkiye'nin dört bir yanı kapasitesi 35 bin ile 45 bin arasında değişen modern stadyumlarla dolu olacak ve bunların yanında 20-25 bin kişilik uyduruk bir stadla ezik bir Sivasspor portresi nasıl duruyor? Yedirebiliyor musunuz kendinize? Sivas'ı her alanda ikinci sınıf şehir yapan kapasitesizler, ufuksuzlar, çapsızlar stadyum konusunda bile şehre değer katıp birinci lige çıkartma hayalinden yoksunsunuz! Yazıklar olsun! Sözüm ilgisiz ilgililere(!). [url]http://www.hurdogan.com/?hur=haberdetay&id=143385[/url] |
[B]Bu isyanımızı duyan varmı acaba.Bence duyuyorlar'da ilgilenmiyorlar.
Gün gelir Sivas halkıda sizlerle ilgilenmez.Uyuyun vekillerim uyuyun...........[/B] |
WEZ Format +2. Şuan Saat: 01:08. |