![]() |
Cevap: Trabzonspor 3:0 Sivasspor
uğur çıktı oyundan sedat Y. girdi. Bu saatten sonra ne olacaksa mesut hoca
|
Ben bu kadar havalı futbolcu topluluğu görmedim.M yıldız ve CCeyhun kendilerini dünya starı zannediyorlarsa lütfen satılığa çıkarın bakalım 2. liğden istiyen olacak mı takım ancak öyle düzelir.Ben sadecee Ceyhun un sadece ilk yarıda kaybettiği top sayısı istatiğine bakılmasınıa rica ediorum.Bu arada gol oldu.
|
inanın sinirden deliriyorum kafayı yedirecekler bize kafayı biz bu lige çıkmak için neler çektik cihan attı
|
gooooooolllllllllllll
3,1 |
bu sonuc ne allah askına macı ızleyen varsa takımın oyununu bı anlatsın
|
Cevap: Trabzonspor 3:1 Sivasspor
cihan yılmaz skoru 3-1 yaptı
|
cihanım memleketimin çocuğu ayağına sağlık gerisini bekliyoruz
|
ilk yarıda kaçırdığı Cihan ama bu attı çeşke ilk golüde atsaydı oyun daha farklı olurdu
haydi mehmet gol sırası sende |
[QUOTE=Sivas;651431]Mesut Hoca ne yapsin??? Bence bizim Kadroda cok eksiklik var..Adam gibi transfer yapmadilar. Al 50 bin Euro gel bizde oyna. Millet milyonlar harciyor..
Maca bakarken insan kriz geciriyor. TRABZON DAHA COK COK KALITELI TOP OYNUYOR...[/QUOTE] kardeşim bu mesutun eseri kimin eseri transer yaptırmayan bu kadro bana yeter diye ısrar eden kim mesut hoca |
murat sözgelmezin sarı kartı var ve yaptığı hareket salakça. Hakem vermedi kırmzıyı ama tüm hakemler burda 2. sarıyı direk çakardı.yaptığı harekete anlam veremiyorum ,
|
| WEZ Format +2. Şuan Saat: 22:32. |