![]() |
Cevap: Maçın ardından
[QUOTE=Besyo_cu;652080][B]Maçın 90 dk lık eziyetini tekrar izledım ve sinirden deliye döndüm bir hoca bu kadar kötü bir taktik le bu takımı nasıl oynatır inanılır gibi değil ya inanılır gibi değil.
Hocam hala hakemi kötülüyorsun bu takım lige verilen arada ne yaptı ? hiç mi antreman yaptırmadın ? Takımın tel dökülürken ve fark yerken sen nasıl olurda forveti çiftlersin ? Burda yapacagın tek şey orta sahaya birini alıp farkı açtırmamak ve buldugun pozisyonu gole çevirip maçı bitirmek bunu bilmıyorsan nasıl Süper Ligde ve özelliklede Sivasspor gibi bir takımı çalıştırıyorsun ?[/B][/QUOTE] Ben de bu sorunun cevabını bekliyorum.15 gün arada ben oturduğum yerde dinlensem daha iyi olurdum fiziki olarak.Bu ne hal? |
böyle hakemin ...
|
Hakem rezildi, bizi yaktı, kabulüm ...
Trabzon süperdi, kabulüm ... Kadro yetersizmiş, kabulüm ... Ama 40 yıllık Sivassporluyum, 3.ligler dahil, böyle UTANDIĞIMI bilmiyorum ! Yazıklar olsun bu utancı yaşatan her kimse ... |
beyler ne hakemi ya...
6 tane gol ye sonra hkem diye ağla... ayıptır... suç mesut bakkal da değil bu takımı takviye etmeye yönetimde... adamlar her yerde 6-1 plaka geyiği yapıyor... |
Hakem çok kötüydü ama Sivasspor Çok kötüydü. biran önce takımın toparlanması lazım
|
Icimizi yaktin sayin bakkal sana güvendik iste takim bursa ve trabzindan 2 haftada 8 tane gol yiyoruz biz taraftarlar bunu mu hakkettik acaba !!!!
|
SORUNU ÇOK FAZLA ARAMAYINIZ MEHMET YILDIZ FORMSUZ CİHAN SAHADA GEZINDI AMA ŞANS ESERİ BİR GOL ATTI HAYRETTİNİN YOKLUGU MÜTHİŞ DERECEDE HİSSEDİLİYOR BU TARTIŞMASIZ KEİTAYI NIYE OYNATMAZ HALA ANLAMADIM FORVETTE GEÇENSENEDEN KALMA BÜYÜK EKSİKLİGE RAGMEN ADAM ALAMADIK AMA BU TAKIM BUKADAR DÜŞÜŞ NİYE YAŞADI ANLAMADIM
|
[QUOTE=gokersan;652096]beyler ne hakemi ya...
6 tane gol ye sonra hkem diye ağla... ayıptır... suç mesut bakkal da değil bu takımı takviye etmeye yönetimde... adamlar her yerde 6-1 plaka geyiği yapıyor...[/QUOTE] Kardes yaniliyorsun transfer istemeyen Yönetim degil bilakis Teknik direktördü, bu kadar bana yeter dedi. Taider, Keita ve Ricardo magdem oynamayacaksa bu takimda ne isleri var. Keita Kadir'den çok daha üstün, Taider Ceyhun'dan daha iyidir. Ricardo kiralik geldi magdem oynamayacaksa neden bosu bosuna para veriyoruz bu adama anlamak çok zor. Hoca çok büyük yanlis yapiyor takim tertibinde. Ceyhun'un bu takimda olmasi bizim için gerçekten büyük bir sanssizlik. Keske Sedat'in gördügü karti o görseydi. |
[QUOTE=KaLeLi |44|;651719][B]6 tane golün pasını hakem attı. Davacıyım hakim bey ben bu hakemden...[/B][/QUOTE]
kardeş hakemin yonetimi insani o kadar etkiliyorki inan ben futbolcu olsam o macta dk 15 20 olmadan futbol kariyerime son noktayı koymustum m yıldızın ılk dk larda formasndan ısrarla cekilip dusurulmesine faul dahi vermeyen hakemin yedi ceddi insan olamaz m yildiz bir ikili mucadelede kendisine yapılan faul yerine rakibe topu vermesine sinirlenip resmen hakeme bari adam faul yaptı ona kullandırıyorsun bana kart ver tam olsun diyerek sarı kartı gordu hakem ilk dk larda sivasın gercekten adaletli olacagına inancini yitirtti yenilmeyi hak etmiştik takiım olarak ama bu sekil deil neyse benim bu yıl icin umudum ne sampiyonluk ne cl ligi nede uefa ligde kalalım yeter sevgilerle |
[QUOTE=Kokomo;652087]Hakem rezildi, bizi yaktı, kabulüm ...
Trabzon süperdi, kabulüm ... Kadro yetersizmiş, kabulüm ... Ama 40 yıllık Sivassporluyum, 3.ligler dahil, böyle UTANDIĞIMI bilmiyorum ! Yazıklar olsun bu utancı yaşatan her kimse ...[/QUOTE] hic bir takımın bizi yenmesi bu kadr zoruma gitmezdii nedendir bilinmez cok sinir oluyorum ts ye |
WEZ Format +2. Şuan Saat: 08:10. |