![]() |
Cevap: Sivasspor'da Çalımbay Dönemi
Ya olacak iş degil rıza hoca hangi başarılara imza atmışda sivasspordada başarı bekliyelim rıza olursa degişen bir şey olmaz boşuna kendimizi kandırmayalım inşallah yalan haber olur yoksa sivassporun gelecegi şimdiki halimizden daha kötü olur yönetim böyle hata yapmamalı yönetim bizlere bu kadar kötülük yapmaz haralde yoksa kendimizi bank asyada buluruz şuan takımın en üst düzey bir hocaya ihtiyacı var ara döneme kadar elimizdeki oyuncularla birşeyler yapa bilecek bir hoca olması gerekir 2 sezondur yenilgi yenilgi nereye kadar
|
arkadaşlar sivaslı 5-6 milyondur, dünyanın dört bir yanına dağılmıştır. nereye giderseniz gidin bu büyük kitlenin % 90'dan fazlası emekçidir, işçidir, esnaftır... sivaslı halkın bizzat kendisidir.
sivaslı çok zengin değildir, tıpkı göğsüne reklam bulamayan sivasspor gibidir! rıza hoca ile sivasspor hem kendi evladına kavuşmuştur, hem de aynen kendisi gibi, benim gibi senin gibi bir çocuğuna kucak açmıştır! rıza hoca halktır, sivasspor'da halkın, yiğidonun takımıdır! gelin her zamankinden daha fazla destek verin, gelin başarı için siz de dua edin!! |
[B]neyse, cikmam lazim o yüzden daha fazla tartisamama :D
herseye ragmen hayirli olsun demekten baska care yok...[/B] |
[QUOTE=emin kara;662836]Ya olacak iş degil rıza hoca hangi başarılara imza atmışda sivasspordada başarı bekliyelim rıza olursa degişen bir şey olmaz boşuna kendimizi kandırmayalım inşallah yalan haber olur yoksa sivassporun gelecegi şimdiki halimizden daha kötü olur yönetim böyle hata yapmamalı yönetim bizlere bu kadar kötülük yapmaz haralde yoksa kendimizi bank asyada buluruz şuan takımın en üst düzey bir hocaya ihtiyacı var ara döneme kadar elimizdeki oyuncularla birşeyler yapa bilecek bir hoca olması gerekir 2 sezondur yenilgi yenilgi nereye kadar[/QUOTE]
üstdüzey derken rijkaard'ı getirelim mi? nasıl? iyi olur değil mi? ondan üst düzeyi bulunmaz herhalde! adam koskoca barcelona'yı çalıştırdı. yoksa şampiyon ispanya'nın hocaları aragones veya del bosque'yi mi getirsek! bu üst düzey(!) isimler sana bir şeyler hatırlatıyordur umarım!!!!! notumu vereyim: saçma bir yorum daha!!!!!! |
bence hiç iyi olmaz.rıza hocada diger gezgin hocalar gibi oldu artık.ben vizyonu daha geniş olan ve başarıya aç birisi olsun isterdim
|
[QUOTE=Caner POLAT;662831][COLOR="RoyalBlue"][B]bjk maçı öncesi ve yine teknik direktör degişikligi.Acaba 3 sezon öncesi tekrarlanır mı ?? [/B][/COLOR][/QUOTE]
[B]Neden olmasın ?? O zamanlarda Karol Pecze de mehmeti oynatmıyordu.Bülent Uygun birdenbire ortaya çıkardı.Şimdide buna benzer bi senaryo var ortada.Tarih tekerrür edecek inş :) [/B] |
felaket tellalığı yapmayın.
önce bir takımın başında idmana çıksın ilk hafta rızadan birşey beklemek zaten kişinin futbol bilgisini gösterir. kim böyle zor durumda gelmişte kazanmış heleki beşiktaş maçı varken. 2-3 hafta geçecek öyle yorum yapacaksınız. Hemen gerilmeyin yukarıda da dedim felaket tellalığı yapmayın |
[QUOTE=sebasteia;662839]üstdüzey derken rijkaard'ı getirelim mi? nasıl? iyi olur değil mi? ondan üst düzeyi bulunmaz herhalde! adam koskoca barcelona'yı çalıştırdı. yoksa şampiyon ispanya'nın hocaları aragones veya del bosque'yi mi getirsek! bu üst düzey(!) isimler sana bir şeyler hatırlatıyordur umarım!!!!!
notumu vereyim: saçma bir yorum daha!!!!!![/QUOTE] evet bencede saçma bir yorum sivasın halinde ancak sivaslı anlar.çok iyi tam bize göre.iyi olur inşallah |
rıza çalımbayın başarılı olmasını tüm kalbimle istiyorum,fakat mantığım malesef aynı şeyi söylemiyor.Çünkü takımın seviyesi(kadro kalitesi)Süperlig için yeterli değildir.Örnek;Mehmet Yıldız ve Kamanan dışında takımda golcü yok.İnşallah ben yanılırım ver Sivassporumuz çok başarılı olur.Zaten kötü gidiş devam ederse Dıgıturk de iptal edeceğim.
|
[QUOTE=yiğido5058;662844]rıza çalımbayın başarılı olmasını tüm kalbimle istiyorum,fakat mantığım malesef aynı şeyi söylemiyor.Çünkü takımın seviyesi(kadro kalitesi)Süperlig için yeterli değildir.Örnek;Mehmet Yıldız ve Kamanan dışında takımda golcü yok.İnşallah ben yanılırım ver Sivassporumuz çok başarılı olur.Zaten kötü gidiş devam ederse Dıgıturk de iptal edeceğim.[/QUOTE]
Hocam senin gibi düşünenler futbolcuların eksikliğini hocaya bağlıyorlar. belkide tüm tartışmalar burada biter bunu anlasak |
| WEZ Format +2. Şuan Saat: 15:16. |