SivasSpor.com -  Yiğidoların Özgür Sesi

SivasSpor.com - Yiğidoların Özgür Sesi (http://www.sivasspor.com/forum/index.php)
-   Haberler (http://www.sivasspor.com/forum/forumdisplay.php?f=36)
-   -   Maçı değerlendirelim... (http://www.sivasspor.com/forum/showthread.php?t=30558)

phenom58 07.11.2010 18:42

Cevap: Maçı değerlendirelim...

Averaj takımı olduk resmen...

sebasteia 07.11.2010 18:42

devran ayhan.......

ılgar gurbanov.......

muhammet ali.......

balili.......

cvetkov........

ilhan ummak........

sergio pascheco........

fran sergio......

anderson.......

kalla.......

nordin wooter.......

ve diğerleri
.
.
.

hepinizi özlüyoruz, hem de çokkkkk özlüyoruz......

biz futbolcularımızı, futbol oynadığımız günleri özlüyoruz.......

58eren58 07.11.2010 18:47

oyuncular ziya kadar bile oynayamadılar. ziyadaki ruhun birazı diğerlerinde olsa iyi oynayacaklar ama ruh yokki. 60.dakikada sanırsın 1 gündür maç yapıyorlar hiç bir topa koşmuyorlar topa vuracak halleri yok. hele akın golleri yedikten sonra kalede panter kesildi golleri yemeden önce kurtarsaydın ya hele mehmet yıldız anca bağırıyor diğerlerine bağırana kadar çıkıp topunu oynasada takım hiç değilse bir beraberlik alsa.
son olarak da dialloyu niye oynatmıyorlar onu anlayabilmiş değilim gayet iyi savunmacı ıvanovs lada iyi anlaşıyorlar.

YuNuSPaSa58 07.11.2010 18:51

değerlendirecek ne varki.. İbb'nin daha ilkyarıda 4 gol atmasınımı değerlendireceğiz.. Benim umutLarım giderek azalıyo.. ligde kalma adına.. Kadro aynı kadro ama ruh sayısında bayaaa ßi düşüş war:.

Turan 59 07.11.2010 18:54

Geçen seneki takım bile bunlardsan daha iyiy di.

sebasteia 07.11.2010 18:58

yönetim ve rıza hoca'nın yapacağı tek bir şey var: kasımpaşa maçından itibaren takımı tamamen gençlere bırakacaklar.

bırakın çocuklar düşe kalka tecrübe kazansın...

bırakın çocuklar yenilsin, fark yesin, zaten yemiyor muyuz?

bırakın bu yıl ligden düşelim, zaten garanti düşeceğiz de, neyse...

ama hiç olmazsa seneye bank asya'da çatır çatır futbol oynayacak genç bir kadro kurmuş oluruz. bu sene seneye hazırlık olmuş olur. denizli'nin şimdi yaptığı gibi kendimizi yenileyip geliriz!

Örükcülü 07.11.2010 19:03

Alkışlamasını bildiğimiz kadar eleştirmesini de biliriz.

[B] YÖNETİM İSTİFA !... [/B]

birolsvs58 07.11.2010 19:04

[QUOTE=rallicifurkan;666313]TÖNETİM İSTİFA YÖNETİM İSTİFAAAAAAA YETER ARTIK FİKRET ÜNSALLA MEHMET OFLAZLA BU İŞLER YÜRÜMEZ[/QUOTE]

kardeşim yönetime lütfen laf söylemeyiniz çok iyi yönetimiz var sadece çok iyi niyetliler lütfen başkanımıza destek olalım

sebasteia 07.11.2010 19:14

[QUOTE=birolsvs58;666417]kardeşim yönetime lütfen laf söylemeyiniz çok iyi yönetimiz var sadece çok iyi niyetliler lütfen başkanımıza destek olalım[/QUOTE]

başkanımızı her halükarda seviyoruz, yönetim derken başkanın yanındaki işe yaramazlar istifa diyor arkadaşlar anlaşılan!!

Turan 59 07.11.2010 19:17

Akın sen nasıl bir kalecesin.Ben senin yerinde olsam,eldivenlerimi hemen asarım ve kaleciliği hemen bırakırım.

WEZ Format +2. Şuan Saat: 16:11.