SivasSpor.com -  Yiğidoların Özgür Sesi

SivasSpor.com - Yiğidoların Özgür Sesi (http://www.sivasspor.com/forum/index.php)
-   Haberler (http://www.sivasspor.com/forum/forumdisplay.php?f=36)
-   -   Başkan olaya el koydu! (http://www.sivasspor.com/forum/showthread.php?t=30576)

migroArmis 09.11.2010 22:14

Cevap: Başkan olaya el koydu!

ben sayın baskanın sivaslılığından veya oturduğu makamı hakedip haketmemesinden zerre kadar süphe duymadım..süper ligde sehrinin sahip çıkabildiği ender baskanlardan biri...hiç kimseye borcumuz yok topcular topunu oynasın gibi bir acıklaması var..sayın baskanın bence en buyuk hatası sampıyonluğa oynayan bir takımın bu hallere gelisinde redikal kararlar almayıp tabiri caizse olaylara bir adım uzak ve sessiz kalmasıdır..hiç bir futbol takımı bir anda veya kısa bir sürede böyle bir düsüs gösteremez..

Dark Force 09.11.2010 22:51

[QUOTE=amr;666952]bu yönetimin de artık sivasspora bir fayda sağlama durumu kalmamıştır. iki yıldır ders almadılarsa bu adamların derdi ne sivastır ne de sivasspor.
istifa etmeliler. yine bir sivaslı olan Doğan Ürgüp başkanlığa yakışır bence.[/QUOTE]
haaa .......................... ne alaka bu şimdi :mad::mad: böyle gereksiz mesajlar yazmayın doğan ürgüp nere sivasspor nere kardeşim saçmalamışsın iyice

Dark Force 09.11.2010 22:53

Başkanımız ne derse haklıdır....... allah yardımcısı olsun....onun hakkını ödeyemeyiz...

bassguitar 10.11.2010 00:12

sizce yönetim devre arasi ne yapabilirki?devre arasi direk takimda oynuyacak yerli futbolcu varmi?yabanci kapali kutu!yonetim cok basarisiz ve istifa icin cok gec kaldi

Sivaslibey 10.11.2010 00:18

Valla baskan oyunculari toplayacak bu dediklerini aynen karsilarina çikip söyleyecek. Bu saatten sonra kimsenin göz yasina bakmayacak. Biz bir yola çiktik diyecek, bizi bu yolda ilerletenler devam etmek istiyoruz, bizi engelleyenler veya yük yapanlarlarn degil.

Ama cidden önemli bir revizyon lazim. Fakat bunu devrede yapamazlar. Hangi iyi futbolcu bize gelmek isterki yada gelme sansi varki ???

personel79 10.11.2010 07:23

[QUOTE=Holigann;666953]Doğan Ügüp kendı ısını yapsın o Sivasa yeter hemserım,verdıgın ornege bak allahaskına. boyle ısımler gelecekse mecnun baskan hıc gıtmesın,bu nedır ya.bakıyom sıtede 3-4 mesajı olan adamlar gelıp buralarda ısım verıyorlar amacınız nedır anlamadım kı,herkez reklamını ıvırını zıvırını bu sıte uzerınden yapıyor resmen.[/QUOTE]

Sana Sonuna Kadar Katılıyorum Kardeşim millet burada birilerini reklamını yapıyor. sanırım bunu yazanda ya Doğan Ürgüp yada onun akrabalarından biri. eleştiri yapılmalı ama bu eleştiri değil düpedüz sabotaj.

personel79 10.11.2010 07:27

[QUOTE=mystro;667230]Sivassporu tarihinde ilk defa 1. lige çıkaran adama muhalefet olanlara soruyorum alternatifiniz kim varmı daha iyisi klavye başında ahkam kesmesi kolay sivasspor maçları dışında kaçımız sivasspora zaman ayırıyoruz başkan istanbul sivas mekik dokuyor. Başarısız olsada benim başkana samimiyetinden dolayı güvenim tam değerli sivasspor yönetimindeki idarecilere bu mutlulukları bize yaşattıkları için sevgi ve saygılarımı sunuyor alternatif sunmadan laf olsun diye klavye başında atıp tutan ortalığı karıştıran bu yönetimin bize şampiyonluk ümidi yaşatıp türkiyeye örnek olan bu yönetimin başarılarını gözardı eden insanları ve mecnun otyakmazın sayesinde sivassporda çeşitli kademelerde görev verilen türkiyenin unuttuğu adamlığı deyil parayı tercih eden bülent uygunuda kınıyorum. ESKİŞEHİRDEN SEVGİLER[/QUOTE]

Bravo herkes senin gibi düşünse. gerçekten tebrik ediyorum.

kaplanlı 10.11.2010 07:53

mecnun başkanı seviyoruz.açıklamalara bakılırsa onunda canına tak etmiş.belediye maçı tam bir rezalettir.bu kadar aciz bu kadar ruhsuz bu kadar vurdum duymaz olabilen futbolcunun sivassporda işi olamaz.mücadele azim istek kazanma hırsı olsun yenilebiliriz.fakat bunların hiç biri yoktu.hepsi sanki 1 gün önce şampiyonlar liginde final oynamışta yorulmuş gibi sahada dolaştılar.ben bu takımın maç kazanacağını zannetmiyorum.kasımpaşa maçına yedek ağırlıklı kadroyla çıkalım daha iyi olur.rıza hocaya allah yardım etsin.

itaydas 10.11.2010 12:10

Mecnun Başkan olmasaydı, Sivas Super ligi rüyasında görürdü. Bazı kendini bilmezler Sivaspor'un acınacak halini unutmuşlardır. Ben diyorum ki madem Mecnun Başkan bu olaya el koydu gereğini yapacaktır. Yapılan işlerden biraz insanların utanması lazım. Anında yapılanları kenara atmayınız.Biz sanki çokmu istiyoruz fikstürün sonunda olmayı. Soruyorum Belediye Başkanı gelip ne yapacak, iş olsun diye laf konuşmayın. Bekleyelim ve görelim.

kaplanlı 12.11.2010 15:10

ben Mecnun başkana güveniyorum.2. yarı gerekeni yapıp takımı ligde tutacaktır.

WEZ Format +2. Şuan Saat: 16:00.