![]() |
Cevap: FLAŞ! Biten Transferler!
henüz ortada imza yokken çok fazla sevinmeyelim kursağımızda kalır
|
umarım doğrudur,kaç gündür transfer varmı diye siteleri gezmeken gözlerim sulanıyo.alacağımız bütün oyuncular direk ilkonbirde oynayacak kadar kaliteli olması lazım.
|
yaw yazik bu taraftara bu topcuyu alin ey yonetim gormuyormusunuz ne kadar isteniyor buna vicdanmi dayanir valla param olsa bu kadar istek uzerine ben alirdim ya...
|
neyse herşey güzel olacaga benziyor
|
inşALLAH hayırlı olurlar takımı almışız demek ama hiçbir yerde açıklanmamış sanırım kimse duyurmadan hayalkafe duyuror Allah razı olsun.
|
haydi bakalım inşallah doğru haberdir b,i türlü resmi açıklamalar yapılmadı
|
[QUOTE=armutaklı;680692][B]sağda oynadıgı takımlara bak 2011 arıs yazıo[/B][/QUOTE]
2011 in ilk haftasında Sivassporla 3 yıllık anlaşma imzaladı yazıyor |
[QUOTE=Sivaslibey;680733]Oyuncu son anda yamukluk yapiyormus, transfer suya dûsüyormus, herkes hayalkafe'ye beddua ediyormus :D:D:D
Saka saka, kizmayin !! Simdi bu transfere tuz biber lazim, Grosicki'nin ardindan bir Eneramo birde Tshabalala patlatirsa yönetim, demeyin keyfimize.:)[/QUOTE] OOOOOOhhhhhhh Tereyağıyla bal. :):):) |
Korcan ile her konuda anlaşıldı ama diğer Polanyalı haberi için şuan somut bir gelişme yok arkadaşlar.
|
HAYELKAFA Kardeşimize teşekkür edeceğim yanlız burda Başkanı ve yönetimi acımasızca tenkit edenlere bir sözüm var;
Acaba ne cevap yazacaklar,yaptıkları acımasız eleştirilerinden dolayı özür dileyeceklermi merak ediyorum. SİVASSPORUMUZA HAYIRLI UĞURLU OLSUN. |
| WEZ Format +2. Şuan Saat: 22:14. |