![]() |
Sivasspor - Trabzonspor Karşılaşması
Cumartesi günü oynanacak olan karşılaşmada, takımımıza aldığı başarısız sonuçların sitem etmeyip; İyi oyunlarının hediyesi olarak cumartesi günü saat 16.00'da stadyumu doldurup, takımımızın güven kazanmasını sağlayabiliriz. Her şeyi bir yana bırakıp, ligin ilk yarısında 6-1 sonuçlanan maçı unutmayıp Sivas Spora destek olmamız gerek.
Sivas Spor, göz dolduran oyunu ile Trabzon Sporu taraftarlarının önünde yenip Konya ve Buca Sporu geride bırakacak hiç şüpheniz olmasın. Ayrıca kulübe bakarsak, ben hala ligden düşecekken taraftarı stadyumun yanından dahi geçmeyecek duruma getirmek, beni çok üzüyor doğrusu. Sivas Spor'un bu maçta bilet fiyatlarının asgari tutmasını umuyorum. Sayın Başkan ile görüşme imkanı olan bir arkadaşımız varsa bunu lütfen ona iletsin, belki bizim sesimizi duyar; Biz de stadyumu doldururuz, takımımızın arkasında oluruz.. :) :rolleyes: Ayrıca bir özledimeskiyi adlı arkadaşımın önerisi; "Yenilirsek stadyumdan yarım saat çıkmayalım!" -Benimde aklıma yattı olabilir, sizce ? |
Cevap: Sivasspor - Trabzonspor Karşılaşması
Hadi yiğidolar Cumartesi günü dolduralım stadı...Öcümüzü alcaz Trabzon (!).
|
[QUOTE=sivasfutbol;690267]Cumartesi günü oynanacak olan karşılaşmada, takımımıza aldığı başarısız sonuçların sitem etmeyip; İyi oyunlarının hediyesi olarak cumartesi günü saat 16.00'da stadyumu doldurup, takımımızın güven kazanmasını sağlayabiliriz. Her şeyi bir yana bırakıp, ligin ilk yarısında 6-1 sonuçlanan maçı unutmayıp Sivas Spora destek olmamız gerek.
Sivas Spor, göz dolduran oyunu ile Trabzon Sporu taraftarlarının önünde yenip Konya ve Buca Sporu geride bırakacak hiç şüpheniz olmasın. Ayrıca kulübe bakarsak, ben hala ligden düşecekken taraftarı stadyumun yanından dahi geçmeyecek duruma getirmek, beni çok üzüyor doğrusu. Sivas Spor'un bu maçta bilet fiyatlarının asgari tutmasını umuyorum. Sayın Başkan ile görüşme imkanı olan bir arkadaşımız varsa bunu lütfen ona iletsin, belki bizim sesimizi duyar; Biz de stadyumu doldururuz, takımımızın arkasında oluruz.. :) :rolleyes:[/QUOTE] Daha ne kadar bileti ucuzlatacaklar 5 10 15 işte bundan ucuz biletmi olur |
[QUOTE=babapiton;690273]Daha ne kadar bileti ucuzlatacaklar 5 10 15 işte bundan ucuz biletmi olur[/QUOTE]
Bizim için ucuz olsa da, biraz da gençleri düşünün.. |
YENİLSEK DE YARIM SAAT STADDAN ÇIKMAYALIMMMMMMMMM
|
SIZE HER YER TAVA TRABZOOONNNN
|
bu macta takımımıza tam destek olalım cumartesı gunu takımımız herkese hamsı ısmarlayacak bızde onları 6-1 yenelım her yer trabzon olsun anlara
|
[B][FONT="Arial Narrow"]bencede stad dolmalı ama sadece kuru kalabalıkta olmamalı cuma cumartesi olanlar konuşulanlar unutulmamalı hakemlere karşı organize bir tepki konmalı acil olarak bakın beşiktaş hemen ertesi gün basın toplantısı yapıp bağırıp çağırıyo bizde taraftar olarak üstümüze düşeni yapmalıyız bence Herkese Saygılar...[/FONT][/B]
|
Cevap: Sivasspor-Trabzonspor maçı tahmin ve yoruml
Trabzon Antalya ile berabere kaldı ve avantajını iyice yitirdi..Şimdi darbe sırası bizdedir.1-0 olsun ama Trabzon puan alamasın,iyice karışsın..
|
Cevap: Sivasspor-Trabzonspor maçı tahmin ve yoruml
Son haftada iki takımın oynadığı futbola bakarsak, biz deplasmanda rakipten daha iyi futbol oynarken,trabzonun son iki maçında futbol kalitesi giderek düşüyor. Arkadaşlar şuna eminim ki son maçta ki gibi oynayalım 3 puan alacağımızı düşünüyorum ve çok umutluyum.
|
| WEZ Format +2. Şuan Saat: 20:14. |