![]() |
Cevap: Sivas'ı Satsan 55 milyon TL Etmez
bunu bir sivaslı trabzon için söyleseydi dünyayı yıkarlardı
|
Seni satsak 1 kuruş eder misin?
|
ya arkadaslar, konusmakla olmuyor iste, icraat gerek... Buyuk bir organize yapilmasi lazim, sesimizi duyurma vakti geldide gecti bile... Boylesi laz beyinliler olduktan sonra bizim hic bir isimiz halledilmez...bunlari engellemek lazim...
|
Haberi yazan gazeteci benim.
haber Sivas Olay gazetesinde değil Memleket Sivas Gazetesinde yayımlanmıştır. Arkadaşlar haber kaynağını düzeltirse sevinirim. Saygılarımla. |
Ciddiye alinmiyacak,ruhu cocukca kalmis bir kisinin söyledigi laf ne kadar ciddiye alinirsa bu lafda o kadar ciddiye alinmali.
|
SİVAS ın adı insanları rahatsız ediyor belliki, SİVASımıza ne zaman iyi birşeyler düşünülse önüne geçiliyor ve yapılması düşünülenler düşünceden ileriye götürülmüyor SİVAS = TÜRKİYE
|
arkadaslar artik bizler sivasli olarak sivasimiza sahip cikmamiz gerek turkiye ilerliyo sivas geriliyo boyle devam edemez:mad:
|
sivas satılmamıştır satılamaz hamsi anlamamış ama sen satılmışsın hamsisin en nadir bulunduğıunda bile sivasta 4 tl den satılıyorsun sen sivası anlayamazsın
ancak senin gibi köpler böyle konuşabilir ben trabzona yapılan bir stadda en ufak hakkım varsa haram ediyorum burunlarından gelsin köpoğullarının |
DURMAK YOK KÖYE DEVAM
"köyden kasıt sivas dır yaşa varol senin gibiler başımızdan eksik olmasın bize sövsün saysın şak şak şak DURMAK YOK ŞAK ŞAKA DEVAM:D |
Satmaya alışık bir iktidar bürokratı ancak böyle olur.
|
| WEZ Format +2. Şuan Saat: 12:39. |