SivasSpor.com -  Yiğidoların Özgür Sesi

SivasSpor.com - Yiğidoların Özgür Sesi (http://www.sivasspor.com/forum/index.php)
-   Süperlig (http://www.sivasspor.com/forum/forumdisplay.php?f=27)
-   -   Makaraya Gel :) ts ye yardım (http://www.sivasspor.com/forum/showthread.php?t=31896)

mexsis 18.05.2011 14:20

Cevap: Makaraya Gel :) ts ye yardım

Bunudami gördük SOKKKKK. Yolunu kaybeden birkac hamsi yildiz irmaginda telef oldu, bunu ögrenen trabzon yönetimi sivasi et balik kurumuna sikayet etti..

Salim58 18.05.2011 14:22

[QUOTE=oNuR;714890]Trabzonsporlu yöneticiler maç günü Sivas'ın Karabük'ten daha sıcak olacağını belirterek Sivas'ın hava durumunu Devlet Meteoroloji İşlerine şikayet etti.[/QUOTE]

[B]Hava sıcaklığını Meteorolojimi belirliyor.:) kolayı var gelsinler dış sahada oynasınlar tabi karabük heee derse,Hem kupayada yakın olurlar maç bitimi alırlar kupayı kızılırmakta bekleyen takalarına bindimmi sinopta denizle buluşurlar.;)[/B]

Örükcülü 18.05.2011 14:22

[QUOTE=Faik Yılmaz;714627]Bugün, 09:35 #63

Yer: Trabzon

--------------------------------------------------------------------------------

Kimse Sivassporu bu davranışından dolayı yargılamasın....

Sen Beşiktaş maçına 7 as oyuncunla çıkmayıp kendini strese soktun.....

Fener maçında hiç bir varlık gösteremedin.....

Umut gibi tarihinin en yeteneksiz forvetiyle Ankaragücü , Antalya, Kayseri Eskişehir ve bir çok maçta inanaılmaz goller kaçırıp puan kaybettin.....

Hakkın her platformda gasp edilirken sesini çıkarmadın.....

Sonra adamlar belkide senenin tümünde kazandıkları kadar para kazanacakları maçta bilet verdi diye adamları eleştiriyorsun....

Stadyumun % 5 inin verseler ne olucakki..Yenilecekmi Fenerbahçe..... Tabiki hayır...

Bence Sivaslıları eleştirene kadar önce kendi hatalarımıza bakalım...

Herkes kendini düşünür.... Onlarda doğal olarak para kazanmayı düşünüyorlar.... [/QUOTE]

Böyle mantıklı olan, akıllı olanları da var aralarında. Helal olsun diyorum ve alkışlıyorum bu kardeşimi. Diğerleri gibilerinin yüzünden bu gibi değerlerde arada kaynayıp gidiyor.

DOLCE58 18.05.2011 14:24

laaaa saaaaaaaa kimdidi (KAZMA) hamsi

sivasdergi 18.05.2011 15:07

[QUOTE=Örükcülü;714896]Böyle mantıklı olan, akıllı olanları da var aralarında. Helal olsun diyorum ve alkışlıyorum bu kardeşimi. Diğerleri gibilerinin yüzünden bu gibi değerlerde arada kaynayıp gidiyor.[/QUOTE]

Ya zaten mantıklı olanları da en başından beri baya fazlaydı. Ama yıllar geçtikçe diğerleri yüzünden az görünmeye başladılar bence. İlk baştan beri herkes birbirine salvo sallamasaydı işler bu noktalara gelmezdi. Ama şu bir gerçekki aynı sorunu başkalarıyla da yaşıyorlar. En son örnek Eskişehir oldu. Umarım sağduyulular öne çıkar da kin, nefret azalır.

KaanK 18.05.2011 15:16

18.05.2011 14:54 Çarşamba #86

Sign of Evil Existence
ts ile dalga geçen yiğidolar :))

sivas 3. ligde ve 2. ligde yıllarca karadeniz takımlarının gruplarında mücadele etti. yıllarca da önü birbirine yatan rizeler akçaabatlar tarafından kesildi. tabii ki trabzona bir kini olacaktır.

antu.com dan alıntı. adamlar bile farkındalar

Abdullah DuMaN 18.05.2011 15:19

[B]Trabzonspor klübü Sivas ve Karabükün rakımları ve nüfusları farklı olduğundan her iki maçında karabükte oynanması için itirazda bulundu[/B]

bortecine 18.05.2011 15:24

4 Eylülde çay 1 tl den 1.5 tl çıkmış. Kantinciler federasyonuna suc duyurusunda bulundu.

acizk 18.05.2011 15:34

MANŞET: "seferberlik ilan edildi" Genelkurmayın sitesinde yapılan açıklamaya göre eli ayağı tutan herkes göreve çağrıldı' milli bilinç ve dayanışmanın en iyi örneğinin sergilenmesi bekleniyor.herkes tek yürek tek vucut.22/05/2011 tarihinde oynanacak musabakalarda skorların TS lehine sonuçlanması için her türlü mercilere başvurulması kararı alındı.Yetkililerden edinilen bilgilere göre son çarenın DARBE yapılarak trabzonun şampiyon yapılması yönünde.Gelişen bu olaylar karşısında hükümetse sessizliğini koruyor...

HALIL 18.05.2011 15:37

;)cok komik olmus hepsi:D

federasyon hic ilgilenmemis bu sikayet ile trabzona acir hale geldim vallaha

WEZ Format +2. Şuan Saat: 18:50.