SivasSpor.com -  Yiğidoların Özgür Sesi

SivasSpor.com - Yiğidoların Özgür Sesi (http://www.sivasspor.com/forum/index.php)
-   Haberler (http://www.sivasspor.com/forum/forumdisplay.php?f=36)
-   -   Otyakmaz: Takımımız sahada cevabı verdi (http://www.sivasspor.com/forum/showthread.php?t=31961)

qachaq 24.05.2011 18:40

Cevap: Sivasspor İle Yola Devam

siz yillar once sivasspor 3.ligdeyken sivasspor macina gittiniz mi hic.? -15 derecede kac defa mac seyrettiniz? belki haklisiniz sivasspor taraftarinin cognlugu cekirdek yiyerek mac seyrediyor. ama sunu unutnayin ki dunyanin en saygin liglerinde insanlar maclari sizin gibi saga sola hakaret etmeden bagirip cagirmadan efendi gibi izliyor. adam dovmekle ovunmuyor. kendinizi bir nimet saymaniza gerek yok. yolunuz acik olsun

sivasdergi 24.05.2011 18:40

[QUOTE=58 SiVaSıM 58;717534]SİVASSPOR İLE YOLA DEVAM NE DEMEK KARDEŞİM BİZ SİVASSPORU BIRAKMADIK Kİ DEVAM EDELİM SİVASSPOR BIRAKILACAK Bİ ŞEY DEĞİL SİVASSPORUMUZ BİZİM NAMUSUMUZDUR TEK AŞKIMIZDIR SAÇMA SAÇMA KONULAR AÇMAYIN bjkliler 2 sene önce başkanlarına küfür yağdırıyodu istifa diyolardı şuan başkanlarını çok seviyolar bunlar gelir geçer bizim başkanımız hiçbir yanlış yapmamıştır şehrini kulübünü düşünmüştür kayseride olsa konyada olsa ankaragücüde olsa kim olsa aynı şeyi yapardı[/QUOTE]

Sivasspor'u bırakmayan kimseye birşey demiyorum. Kendi adımıza takımı daha çok sahipleneceğimizi müjdeliyorum.

tavatir 24.05.2011 18:55

Tek platonik aşkımız Sivasspor.

HALIL 24.05.2011 18:58

arkadaslar aklinizi basiniza alin takimimiz allaha cok sukur dimdik ayakta
kendi kendimize zarar vermeyelim lutfen

talha58 24.05.2011 19:20

[B][COLOR="Indigo"]Seneye inşallah çok saygı duyulan ve ilk 6 sıra için mücadele eden bir Sivasspor görürüz. [/COLOR][/B]

inadınayeniceri 24.05.2011 19:28

[B]Neye hizmet ettiğiniz ortada kardeşim. Bunlar sizin düşünceleriniz göreceğiz desteğinizi.[/B]

yigidoss 24.05.2011 19:29

Kendisini Sivassporun her eyi zanneden bazı Sivassporlu!!! arkadaşlara söylüyorum siz yokken de Sivassporum vardı aslanlar gib mücadelesini veriyordu bu gün de var yarın da var olacak. Trabzon ve İstanbul Yavşaklarının dedikodularına inanıp kendi takımınıza etmedik hakaret bırakmadınız. Eğer buysa taraftarlığınız yolunuz açık bahtınız uğurlu olsun

burakkova 24.05.2011 19:32

[QUOTE=sivasdergi;717519]Bazı arkadaşlarımız yapılan bazı hatalar nedeniyle Sivasspor'a , Sivas'a, Sivaslılara kızıyorlar ve küsüyorlar. Düşüncelerinde haklılık payları var. Artık takımı desteklemeyeceklerini söylüyorlar.

Ben şahsım adına kendilerine yeni hayatlarında başarılar diliyorum. Aldıkları kararlara saygım sonsuz. Bu kararı almak da önemlidir. Kararlarını onlar adına destekliyorum. Böylesi belki de daha güzel olmuştur. Yeni başlangıçlar yapabileceğimizi düşünüyorum böylelikle.

Ben Sivasspor ile yoluma devam edeceğim. Takımımı her geçen gün daha fazla destekleyeceğim. Kimseye Sivas ile ilgili malzeme vermeyeceğim. Yapılan hataları da herkese genellemeyeceğim. Kendi yaptığımız hataları da başkalarının gözüne sokmaya çalışmayacağım. Hatalarımızın üstünü örtmeye çalışacağım. Mümkünse düzeltilmesi için uğraşacağım.

Özellikle son 1 haftada yaşananlarla ilgili olarak hatalı uygulamaların yanı sıra mantıklı bulduğum bazı durumlar da vardı. Bunların da kamuoyuna açıklanması taraftarıyım. Gelecek hafta genel kurul sonrası Başkanımızın Halkla ve Taraftarlar İlişkiler konusunda profosyonel bir yönetici görevlendirmesini istiyorum.

Ayrıca çok iyi bir Tanıtım Medya Sorumlusu'na ihtiyaç var. Çünkü son hafta gördükkü yerel basın ulusala taşıdığı haberler konusunda sıkıntı oluşturuyor. Haberlerin veriliş biçimi Sivas'ı tanıtmaktan ve anlatmaktan çok sanki Sivas bütünüyle tek tip düşünürmüş gibi gösterilir şekilde.

Bundan sonra da ömrümün sonuna kadar kişilere, uygulamalara, birilerine kızarak takımımı terketmeyeceğim ve değişen şartlara ve zamana göre değil sonuna kadar Sivassporlu kalmaya devam ederek varsa hatalar "kol kırılır yen içinde kalır" anlayışıyla düzeltilmesi için elimden geleni yapacağım.[/QUOTE]

ben de katılıyorum kardeşim düşüncelerine..

adres58 24.05.2011 19:33

[QUOTE=tavarih;717563]Tek platonik aşkımız Sivasspor.[/QUOTE]

Platonik değil hocam... Tamamen yaşıyoruz aşkımızı.... Yok öyle bırakmak askıya almak.... Benim aşkım elbise değildir askılara kalkacak kadar... Biz onunla daha nerelere gideceğiz... Daha ne Karabükler Ankaralar İstanbullarda gezeceğiz onunla....

YOOOK ÖYLEEEE

O bizi terketsede, azda olsa küstürsede, her aşkta böyle küçük, tuzu biberi olacak şeyler yaşanır, ama biz asla onu....

TERKETMEYECEĞİZ....

burakkova 24.05.2011 19:37

yarabbi şükür.. benim gibi düşünenleri görmek çok güzel.. sivasspor için kimse kendini olmazsa olmaz sanmasın.. başkan.dan en küçük taraftarına kadar hiç kimse sivasspor.un üstünde değildir..
her ne olursa olsun, sivasspor ile yola devam.

WEZ Format +2. Şuan Saat: 08:06.