![]() |
Cevap: Faty 3 yıllığına Sivasspor'da
Valla Faty geldi evet ama diğerini daha çok merak ediyorum :)
|
kaliteli bi futbolcuya benziyor inş takıma katkısı olur hayırlı uğurlu olsun ilk transferimiz
|
transferler,in yapilmasi iyi ama kimler gidiyor kimler kaliyor henuz net birsey yok
|
Ayni takimda forma giyen 10 numarali Ryad BoudeBouz'i cok begendim. Henuz 21 yasinda ve iki ayaginida kullanabilen futbolcu. 38 lig macinda 8 gol ve 8 asist yapmis. Tam bizlik futbolcu fakat bonservisi biraz yuksek. Kiralama veya bonservis indiribilirsek alinabilcek futbolcu. Yonetim kulagini buraya ver !!! :d
|
[QUOTE=furky.b;720014]Ayni takimda forma giyen 10 numarali Ryad BoudeBouz'i cok begendim. Henuz 21 yasinda ve iki ayaginida kullanabilen futbolcu. 38 lig macinda 8 gol ve 8 asist yapmis. Tam bizlik futbolcu fakat bonservisi biraz yuksek. Kiralama veya bonservis indiribilirsek alinabilcek futbolcu. Yonetim kulagini buraya ver !!! :d[/QUOTE]
imkansiz degil aslinda ama ryad boudebouz cezayir asili hamuer bouazza gibi onlarin kaninda var doneklik ben bilirim kardesim aralarinda buyudum hic belli olmaz onlarin isi onu transfer etmek icin guc lazim en az 5-6 takim ilgileniyordur onun ile |
ve ışık göründü büyük taraftarlarımızla yönetilerimizle teknik kadroyla bu ışığı hiç kararmamak için daim olarak ışıtacağız yeni transferlere doğru ileri başkan
|
[QUOTE=yigido_halil_58;720057]imkansiz degil aslinda ama ryad boudebouz cezayir asili hamuer bouazza gibi onlarin kaninda var doneklik ben bilirim kardesim aralarinda buyudum hic belli olmaz onlarin isi onu transfer etmek icin guc lazim en az 5-6 takim ilgileniyordur onun ile[/QUOTE]
Bellay ile ilgilenen yok mudur ? Sen Bellay'i anlat Halil gardaş :) |
[QUOTE=tavarih;720064]Bellay ile ilgilenen yok mudur ? Sen Bellay'i anlat Halil gardaş :)[/QUOTE]
su an bilmiyorum ama fransa icinde takimlar onun ile ilgileniyormus ama o fransa disindaki bir lige gitmek istediyi kesin artik bekleyip dua edecez insallah gelir bu arada maurice bellayden bir ilgin not kariyerinde sadece bir golu var:D gol atmak onun ozelligi degil o daha cok takim icin kosup mucadele ediyo asist veya asist pasini veriyor vede iyi bindirmeleri var ortalari super grosickinin zenci ve sol ayaklisi.sol acik veya forvet arkasi oynayabiliyor;) |
Gol özelliği yoksa mücadele gücü mü yüksek ? O mevkideki adamın senede 5-6 gol yazması lazım aslında. Stil olarak kime benziyor ?
|
Insallah basarili olur,sedat kazmasindan kurtuldukya bu sene rahat maclar izleriz.
|
| WEZ Format +2. Şuan Saat: 03:35. |