![]() |
Cevap: Kadrodaki Yabancı Sayısı
Yok Halil senle ilgili birşey yok. Sana ben özel mesaj gönderdim :)
Kimsenin mesajına karışmıyorum. Genel olarak yorumum : Diallo Bank Asya'ya kiralansın :) |
iyi sagol o zaman lutfen uzatmayin isi kardeslerim:) hem ikinize yazik oluyo hemde sitedekilere kavga kotu bir seydir kardes arasinda olmaz ok ?;)
|
[B][COLOR="DarkSlateGray"]Bana göre satılması gereken oyuncular = Ivanovs, Ramoviç, Agbetu
Kiralık verilmesi gerekenler = Keita, Diallo Ayrıca Perdiel için bir türlü karar veremedim[/COLOR][/B] |
Satılabilir de Diallo. Hiç farketmez. Alıcı takım çıkmasa da takasta kullanılabilir Bank Asya'dan bir oyuncuyla.
Zaten son sene hep sakattı. Afrikalı oyuncuların yaşı belli olmaz riskli bir durum. Ayrıca iki yıldır Diyarbakır ve Sivas'ta performansı iyi değil. Bu sene forma bulamaz bizde. Yabancı kontenjanımızın açılması için kiralık veya satılık farketmez bir şekilde gitmeli. |
Bu arada Olgun Peker, Bilica'nın menajerliğinden ayrılmış. Bülent Uygun istemesine rağmen Eskişehir yönetimi istemiyormuş. Biz de büyük oranda vazgeçmişiz.
|
Bana göre Sandro gönderilip yerine ondan daha kaliteli bir oyun kurucu;10 numara alınmalı...Diallo konusunda ben de çoğu arkadaşla aynı fikirdeyim ;Diallo bence artık sivassporun oyuncusu değil;zaten sözleşmesi seneye bitiyor;bu yıl bece başka bir takıma ya satılmalı ya da kiralanmalı...Zate Diallo geldi geleli ligin bir çok maçında ya sakatlığı nedeniyle oynatılmadı ya da süreki yedek kaldı;B. Uygun döneminde de D. bakıra kiralandı..Eğer alyernatifi bulunursa bence başka bir takıma ya satılmalı ya da kiralanmalı...Sivasspora artık Diallo dan daha aç,daha kaliteli oyuncular oyuncular gerekiyor...Ayrıca kanatlar içinde mutlaka iyi oyuncular transfer edilmeli;bence bu mevki için gurbetçi oyuncular tercih edilmeli...Sağ kanat ya da sağ bek için yeni bir yabancı bence sivasspor için çok lüks olur..Ben yerli olarak da sağ kanat için Bolusporlu ERDEM in de düşünülmesi gerektiğini düşünüyorum..Forvet içinde iyi bir yabancı mutlak düşünüldüğüne göre buraya uzun vboylu iyi bir yabancı santrafor alınmalı ya da Konyasporda oynayan Robak da tercihlerden biri olabilir..Çünkü tanımadığımız bir oyuncuyu alacağımıza geçen yıl Konya da izlenen,artık ligimizi de tanıyan bir Robak bize faydalı olabilir..M. Yıldız gittiyse eğer onun yerine de mutlak alternatif bir forvet oyuncusu mutlaka lalınmalı;çünkü sivasspor hem ligde hem kupada da iddialı olacağı için geniş bir kadro çok işimize yarayacaktır...
|
iyi oku bakalım verilsin mi demişim??
|
Çok gitmeyin Diallo'nun üstüne, ona zaten çok yükleniyorlar :)
|
haklısın kardeş doğru söylüyorsun eyv.:))
|
birader bu sitenin amacı ne sence? yarıca konu başlığı ne?
|
| WEZ Format +2. Şuan Saat: 13:01. |