![]() |
Cevap: Hedef deki Forvet
[QUOTE=ardahanlı;725442]Kaldıki sivasspor 7 oyuncu almış iyi güzel alsın itirazım yok. Ben diyorumki daha iyisi yapılsın, 7 oyuncu yerine tam nokta atışı olarak 3-4 sağlam oyuncu alınsın. Bu sene lig çok çetin geçecek. Çünkü yeni süperlige çıkan mersin-ve ordu bile çok iyi transferlere imza ataıyor, bu sene buca, k.paşa ve konya çok zayıf halkaydı, önceki sene ankaraspor avantajı vardı, meseleye en kötüsünden bakmak gerek bu sene .öyle bir şey olmayacak 2 sene önce 40 küsur puan alan ligden düştü, sivas 35 le kaldı. Bu sene düşme çıtası en az 40-42 filan olur bana göre. Onun içinde kadro bu senekinden en az 2-3 kat daha güçlendirilmeli, bana sorarsanız gidenler ve yeni gelen 7 oyuncuyu teraziye koysanız 2010-2011 sezon kadrosunu geçemez. Benden hatırlatması inşallah yanılırım ama gerçekler ve yukarıdaki yazdıklarım gün gibi ortada....[/QUOTE]
- şu an atilla yıldırım ın kendını göstermesi için elıne çok buyuk fırsat geçti, ya çalışacak kendini geliştirecek cenk tosun gibi patlama yapacak, diğer ihtimali zaten biliyoruz. bekleyıp görecez kendısıne zaman verecez. başarılar diliyorum |
[QUOTE=subasi29;725490][B]Gelen Gideni Hep Aratir Derler ! Mehmeti Aramayalim da[/B][/QUOTE]
neyini ariyacaz mehmetin son iki sezonda golmu atti assistmi yapti yani gelen bunlari yapamazsa mehmeti hicte aramam ayni mehmet gibi derim ama inanin en kötüsünü getirin mehmetten iyi oynar |
Acikcasi ben Porthmouth'da oynayan Nadir Ciftciyi Sivas'da görmek isterdim. Fizik yapisi cok iyi ve hizli.
|
bu transfer uzun bir süre isteyen transfer olacak kamp dönemine bağlı transferi
kamptan snra karar verilecek |
[QUOTE=SivassporunSesi;725488][QUOTE=ardahanlı;725440]
Kardeşim narin bir lig değil öncelikle kırılan ayak sayısı 18 bir sezon için sert bir lig olduğu belli oluyor.En az senin kadar hatta senden iyi futbol bilgim var.Kimin iyi kimin kötü olduğunu biliyorum.Bizim transferlerden bir soru işareti Murat Akça oda henüz çok genç.Gelelim Atilla konusuna kötü bir oyuncu olsa altyapısıyla tanınan Ajax ta oynamış birisi.Zaten en baştan düşsünde kurtulalım moduna girmişsin.Dengesiz dengesiz konuşuyorsun.Önce takip et sonra konuş aydınlatmışımdır umarım.[/QUOTE] Seninle polemiğe girmeyeceğim. Öncelikle sen üslup ve ikili insan ilişkilerini öğrenmelisin. Burası sivasın sitesi sivas ile ilgili yazılar var bu konuda şahsımı teraziye koymak senin haddine değil bu bir. İkincisi ben o futbolcunun alınmasından ziyade bu seneki ligin çok çetin geçeceğini ve daha iyi isimlerin alınmasının sivasın geleceği açısından önemine vurgu yapmıştım. Ama senin algı penceren burdan bakmana sebebiyet vermiyor. Soruyorum sizlere elinizi vicdanınıza koyunda söyleyin; son iki sezon sivasspor bizlere korku filmi izlettiriyor, aynı başarı grafiğiyle bu sene ligde kesin kalır diyebilirmiyiz? Haa benim arzum sivasın ilk 5 e girmesi ama gelen ve giden oyuncu terazisi iç açıcı değil maalesef. Bu sene buca konya ve k.paşa, geçen senede ankaraspor avantajıyla ve 35le ligde kaldı sivas. Ben hala iddiamın arkasındayım ben olsaydım atilla yerine makakula vb.isimler için çabalardım. |
....gelebilecek eniyisi hasan kabze dir.....................
|
[QUOTE=ardahanlı;725533][QUOTE=SivassporunSesi;725488]
Seninle polemiğe girmeyeceğim. Öncelikle sen üslup ve ikili insan ilişkilerini öğrenmelisin. Burası sivasın sitesi sivas ile ilgili yazılar var bu konuda şahsımı teraziye koymak senin haddine değil bu bir. İkincisi ben o futbolcunun alınmasından ziyade bu seneki ligin çok çetin geçeceğini ve daha iyi isimlerin alınmasının sivasın geleceği açısından önemine vurgu yapmıştım. Ama senin algı penceren burdan bakmana sebebiyet vermiyor. Soruyorum sizlere elinizi vicdanınıza koyunda söyleyin; son iki sezon sivasspor bizlere korku filmi izlettiriyor, aynı başarı grafiğiyle bu sene ligde kesin kalır diyebilirmiyiz? Haa benim arzum sivasın ilk 5 e girmesi ama gelen ve giden oyuncu terazisi iç açıcı değil maalesef. Bu sene buca konya ve k.paşa, geçen senede ankaraspor avantajıyla ve 35le ligde kaldı sivas. Ben hala iddiamın arkasındayım ben olsaydım atilla yerine makakula vb.isimler için çabalardım.[/QUOTE] Ya bak senden öğrenecek değilim bişi ben.Hem sen kimsinde ben senle polemiğe gireyim. |
[QUOTE=58DK;725499]Acikcasi ben Porthmouth'da oynayan Nadir Ciftciyi Sivas'da görmek isterdim. Fizik yapisi cok iyi ve hizli.[/QUOTE]
Kayseri ile anlaştı diye biliyorum |
Cevap: Hedefteki Forvet
arkadaşlar neden dışarda forvet arıyoruzki manisa dan makukulayı alalım enamorayla müthiş bir ikili olurlar
|
Cevap: Hedefteki Forvet
bize en yararlı forvet bence ariza makakuladır arkadaşlar rıza hocam inşallah düşünür bu konuyu.
|
WEZ Format +2. Şuan Saat: 09:19. |