SivasSpor.com -  Yiğidoların Özgür Sesi

SivasSpor.com - Yiğidoların Özgür Sesi (http://www.sivasspor.com/forum/index.php)
-   Transfer (http://www.sivasspor.com/forum/forumdisplay.php?f=9)
-   -   Bilica'nın gelişi Diallo'ya bağlı! (http://www.sivasspor.com/forum/showthread.php?t=32224)

kangalli58yasin 22.06.2011 11:47

Cevap: Bilica'nın gelişi Diallo'ya bağlı!

[QUOTE=adres58;726017]Nasıl unutulur o maç... Taa Kastamonudan gelmiştim o maça.. Biletini saklarım hala...

Bu konuya karşılıklı görüş belirten arkadaşların düşüncelerine saygı duyuyorum. Ama Bilicanın eskisi gibi verimli olamayacağı kanaatindeyim. Ah keşke eski Bilicamız olsada şurda çatır çatır oynasa. Ama kim bilebilirki o zamanki gibi olacak. Bir muamma. Ama elimizde sözleşmesi dondurulduğu halde gıkını bile çıkarmayan bir Diallo var. Ben oyun sitili olarak çok beğeniyorum. Hep ileriyi düşünmesi çok iyi dikine oyun açma düşüncesi çok güzel, nihayet,nde bizim varolan topçumuz. Ama Bilica ek maliyet gerektirecek bir oyuncu. Onun içindirki yineliyorum Diallo diyorum. Diğer arkadaşlarında düşüncelerine saygı duyurak tabii. Onlarda pek haksız değiller ama, muamma bir duygu işte yahu çözülmesi zor :D[/QUOTE]
bende gurbetten geliyom tatil zamaninda son günlerimizdi bileti önceden almistim ama kangaldaydik - mac saatide yaklasiyordu - babami o kadar sinir ettim ki sonunda geri döndük ve macin 5-10. dakikasinda yetistim :D

bencede bilica sadece birazcik olsada para kazanmanin derdinde - birde yeniden uyum saglamasi bence zor olur gibi ! neden derseniz adam istanbul hayatina alisti ve bizim takimda eski takim degil baya bir degisiklik oldu . anlastigi futbolcular artik yoktur - yaninda oynayan sedat artik yok mesela

HALIL 22.06.2011 12:20

hayirlisi neyse o olur

PETKOVİC 22.06.2011 17:41

[QUOTE=şarkışla 58;725930]Bilica nın gelmesine karşıyım.Bu adamın bizim takımımızda yeri yok.Takımın kolej havasını bozar.Ayrıca takımın gençleşme sürecinde 33 lük adam bize lazım değil.Ayrıca ahlaktan yoksun bir topçu.Diallo sade ama yararlı bir topçu.[/QUOTE]

bizim takımda kolej havası varsa antepte trabzonda ne havası var cok merak ediyorum :D

Abdullah DuMaN 22.06.2011 18:41

Eskişehir vazgeçmiş Bilicadan
Başkan Ünal: “Hak etmeyen bu kutsal formayı giyemez. Bilica’dan vazgeçtik.”

58MUAMMER58 22.06.2011 20:57

BİLİCA ilk geldiğinde sivasta çok iyi sezon geçirdi,aynı performansı gösterirmi bilinmez,diallo kötü stoper değil,hem 24 yaşında bilicadan daha genç ,talihsiz sakatlık geçirmesine üzüldüm ,tekrar iyi oynarmı bilinmez,sakatlığı nüksedermi oda meçhul ,iyi dialloyu bilicaya değişmem yinede hayırlısı neyse o olsun.

GLoBe-Y-Gençlik 22.06.2011 21:17

[B]O Bu Yalan Dolan Biten Sezon Gıbı Degıl Daha Farklı Sezon Sivassporu Görmek İstiyoruz Adam Akıllı Olan Kişiyi Araştırsınlar....[/B]

kangalli58yasin 22.06.2011 22:18

Bu transfere karşılık Abdulkadir Kayalı Eskişehir'e verilmişti. Bir diğer oyuncu Bilica'yı ise Eskişehirspor kabul etmedi.

Doğan Haber Ajansı'nın haberi şu şekilde devam ediyor: İkinci Başkan Mesut Hoşcan yaptığı açıklamada, "Sezer ile bugüne kadar anlaşılamamasının sebebi Bilica olayıydı. Biz zaten camiamızın sesini biliyorduk. Yoksa biz Bilica'yı alacak olsaydık bu transfer yaklaşık 45 gün evvel biterdi. Biz camiamızın sesini ve kulübümüzün menfaatlerini düşünerek Sezer olayındaki son noktayı nasipse bugün koyacağız" dedi.

muhsin koçak 23.06.2011 00:00

[B]Bilica en fazla 1 bilemedin 2 yıl bizde futbol oynar,Diallo 25 yaşında ve en az 6,7 yıl Sivassporumuza hizmet edebilir.Çok iddialı konuşuyorum;Diallo Türkiyedeki en teknik ve topla en iyi stoperdir.Bide en küçük bir problem bile yaşamadı,ne kulüple ne teknik heyetle.Kiralık gönderdiler gitti,yedek beklettiler bekledi.Her formayı giydiğinde de formanın hakkını verdi.[/B]

adres58 25.06.2011 09:52

[QUOTE=muhsin koçak;726165][B]Bilica en fazla 1 bilemedin 2 yıl bizde futbol oynar,Diallo 25 yaşında ve en az 6,7 yıl Sivassporumuza hizmet edebilir.Çok iddialı konuşuyorum;Diallo Türkiyedeki en teknik ve topla en iyi stoperdir.Bide en küçük bir problem bile yaşamadı,ne kulüple ne teknik heyetle.Kiralık gönderdiler gitti,yedek beklettiler bekledi.Her formayı giydiğinde de formanın hakkını verdi.[/B][/QUOTE]

Gerçekten çok güzel tespitler... Diallo gerçektende çok kalender bir oyuncu. Bana göre tam bir profesyonel... Galiba artık Bilica işi tamamen son buldu.

akifesk 25.06.2011 11:26

dialloda ki tek sorun geçen sezonu sakat geçirmesi ve gelecek sezonu sakatlık geçirmeden tamamlayabileceğinin soru işareti olması? eski sakatlığının nüksetmesi ihtimalinin olması..

WEZ Format +2. Şuan Saat: 22:45.