![]() |
Cevap: Sizce Ezeli Rakibimiz Kim?
Kayserispor ve Trabzonspor iki takimada cok gicik oluyorum trabzonlar kadar kicik millet görmedim hamsi kafalar:)
|
[B]Gençlerbirliği deplasmanından sonra kayseri derbisi var... Sezon boyu iple çektiğimiz 2 maç: kayseri ve ts maçları... Derbi maçının bizim açıdan ne denli önemli olduğunu hatırlatma zamanı...[/B]
|
bizim rakiplerimiz kayseri bursa antep genclerbirligi eskişehir bunlardır. o yüzden bu macları muhakkak kazanmamız gerekir. Hele o istanbul şehir belediye sinir oldugum takım. Şampiyonluga giderken evimizde hiç yenilgi almamısken. Geldiler 2_1 yenip gittilerdi :(
|
[B][COLOR="DarkSlateBlue"]Ankaraspor olsun :D
en azindan maglubiyet görmeyiz, ve en son 3-0 yenmisdik onlari :D[/COLOR][/B] |
Trabzon bizim ezeli rakibimiz değil. Bizim ezeli rakibimiz Kayserispor
|
[QUOTE=Casanova Rasit;816148][B][COLOR="DarkSlateBlue"]Ankaraspor olsun :D
en azindan maglubiyet görmeyiz, ve en son 3-0 yenmisdik onlari :D[/COLOR][/B][/QUOTE] ankaraspor bize ters gelen bir takım kolay kolay yenemiyoruz :D rakibimizmi bilmem ama 2 tane düşmanımız var biri gayseri diğeri itrabzon |
lanet olsun kayseriye unutmadık unutmayacaız ****************************
|
Bence ordu olmali son macta yaptiklari yaklasik 90 dakika suren direk bize kufurlu tezavhuratlarindan dolayi
|
IH IH GAYSERİ BAŞKA DEGİL
|
[b]:mad:benim için 3 tane ezeli rakip vardır kayserispor trabzonspor antepspor albirini vur ötekine bunların sivasa verdiği zararı timur sivasa vermemiştir [/b]:mad:
|
| WEZ Format +2. Şuan Saat: 16:19. |