SivasSpor.com -  Yiğidoların Özgür Sesi

SivasSpor.com - Yiğidoların Özgür Sesi (http://www.sivasspor.com/forum/index.php)
-   Haberler (http://www.sivasspor.com/forum/forumdisplay.php?f=36)
-   -   Çalımbay : Hatalar Yaptık (http://www.sivasspor.com/forum/showthread.php?t=32722)

shang 12.09.2011 20:39

Cevap: Çalımbay : Hatalar Yaptık

rıza hoca belki hatalı olabilir evet ama zor günler gecırdık bende çok kızdım dünkü maça ama daha iyi performanslar gelecektir öyle olmasını umut etmeliyiz daha ilk hafta transferleri falan bende pek begenmedim ama daha tam göremedikte hakkımızda hayırlısı bende umutsuz biriyim ama mesela eskısehırı cok zor yenerız dıyorum mac gunu bunun tam tersı bir düşünce cokuyor inş bu sezon zor ve kotu gunler yaşamayız...

Elbeyliliyiz 12.09.2011 20:43

[QUOTE=yigido_halil_58;740572]arkadaslar bu hafta cok surpriz oldu kimler yenilmedi ki daha ilk haftalar

bjk gs antep kayseri yenildi bizde yenildik gelecek haftada kazaniriz insallah[/QUOTE]

Yenildik ama kime????

subasi29 12.09.2011 21:04

[B]Her Yonetici Veya Teknik Adam Senin Gibi Dik Duramaz Hocam !! Asaletin Yeter[/B]

PETKOVİC 12.09.2011 21:11

[QUOTE=yigido_halil_58;740811]:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D hatayi yaptik bir kere[/QUOTE]

hahahahaha :D:D:D::D

kolukisa 12.09.2011 21:18

Elbette sevgili Calibay hattalar yapacaksinki rakip takim puan veya puanlar alsin,en büyük hata daha ligin basinda oyuncunu cikipta sampiyonluga oynuz gibi demecler vererek,dereyi görmeden pacalari sivamasiyla basladi bile.Be sevgili kardescagizim söyle 4-5 hafta gecsin lig biraz olgunlasip pissin,ondan sonra birazcik ileriyi görebilirsin,ligi nasil tamamliyacagin,neler yapabilecin yavas yavas ortaya cikar,bu bir kazaydi diyelim gecmis olsu diyip, önümüzdeki diger zorlu maclara hazirlanalim ve hem de karamsarliga düsmiyelim,Yeniden basrilar diler haftaya evimizde 3puanla tanismamizi temenni ederim,hollanda'dan selamlar.

sandal5877 13.09.2011 20:53

tüm eyyamcılar yine toplanmış bir durun 2 hafta bari olsun

bozatli58 15.09.2011 21:31

hocaya çok yüklenmeyin yorumları okudum üzüldüm futbol üç itimalı yenilecek yenecek böyle gidecek destek gerek morel bozmaya gerek yok adamın verdıgı penaltıyı görmiyormusunuz yazık çok yazık yarın yenınce merak edıyorum ne yazacaksınız başarışlar rıza hoca

bozatli58 15.09.2011 21:32

[=bozatli58;]hocaya çok yüklenmeyin yorumları okudum üzüldüm futbol üç itimalı yenilecek yenecek böyle gidecek destek gerek morel bozmaya gerek yok adamın verdıgı penaltıyı görmiyormusunuz yazık çok yazık yarın yenınce merak edıyorum ne yazacaksınız başarışlar rıza hoca[/QUOTE]

NECMEDDİN ÖZBEK 15.09.2011 21:37

bizdeki bu yabancı hayranlığı ne zaman bitecek merak ediyorum el elin ......... türkü çağırarak arar bu takım kötü duruma düşerse rıza hoca en az tarafatar kadar üzülür çünkü nüfus kağıdında sivas yazıyor

recep cevik 16.09.2011 04:41

[B]Grosicki Yaktın Bizi ! [/B]

WEZ Format +2. Şuan Saat: 21:35.