![]() |
Cevap: MP Antalyaspor-Sivasspor
Antalya 0-2 sivaspor
|
artık herkes Sivassporumuzu konuşacak bu maç 2-0 bizim yine gol yemeden kapatacağız
|
İşte 5. haftanın hakemleri
[url=http://resimzade.com/Show.html?i=30044&token=32948][img]http://resimzade.com/Show.html?i=30044&token=32948[/img][/url]
[B]Spor Toto Süper Lig'de 5. haftanın maçlarını yönetecek hakemler açıklandı. [/B] [B]İŞTE 5. HAFTANIN HAKEMLERİ:[/B] [B]30.09.2011 [/B] Bursaspor-Gençlerbirliği: Mustafa Kamil Abitoğlu [B]01.10.2011[/B] Karabükspor-Orduspor: Süleyman Abay Fenerbahçe-İBB: Cüneyt Çakır [B][COLOR="Blue"]Antalyaspor-Sivasspor: Özgür Yankaya [/COLOR][/B] [B] 02.10.2011 [/B] Eskişehirspor-Trabzonspor: Yunus Yıldırım Samsunspor-Manisaspor: Abdullah Yılmaz Ankaragücü-Galatasaray: Fırat Aydınus Kayserispor-Mersin İdman Yurdu: Tolga Özkalfa [B]03.10.2011 [/B] Gaziantepspor-Beşiktaş: Halis Özkahya |
Cevap: İşte 5. haftanın hakemleri
ANTALYA-SİVAS maçının hakemi yazılmamışmı?
|
çok tecrübeli bir hakem değil, umarım canımızı yakmaz...
bu maçta takımda kim oynarsa oynasın kimse kimseyi aratmayacaktır, artık takım kendini buldu bence... |
[B]Ad Soyad : ÖZGÜR YANKAYA
Meslek : Eğitimci Klasman : Üst Klasman Hakemi Bölge : EDİRNE [/B] [B]SİVASSPOR 1-1 KASIMPAŞA 17 Nisan 2011 Hakem Spor Toto Süper Lig [/B] SİVASSPOR 2-4 KAYSERİSPOR 8 Kasım 2009 Hakem Turkcell Süper Lig [B]SİVASSPOR 0-0 FENERBAHÇE A.Ş. 21 Nisan 2009 4. Hakem Fortis TK[/B] SİVASSPOR 2-0 GALATASARAY A.Ş. 24 Ocak 2009 4.Hakem Turkcell Super L [B]SİVASSPOR 2-1 GAZİANTEPSPOR 15 Nisan 2007 4.Hakem Turkcell Süper L [/B] |
Ohbeeeee bende ts hakemi sandim elime teli aldim mhknin nr cikardim baktimki edirneliymis oh dedim merak etmeyin bundan sonra ts hakemi bizim maca verimicek belki ama belki iki ayda bitane aksi taktirde mhkyi deli ederim :)
|
hakem isterse sadri sener olsun yine yenmeliyiz yine yenmeliyiz !
|
şereflice yönetsin gerisini biz hallederiz
|
[B]Bu maçı Edirne bölgesinden [U]Özgür YANKAYA[/U] yönetecekmiş.[/B]
|
| WEZ Format +2. Şuan Saat: 10:07. |