SivasSpor.com -  Yiğidoların Özgür Sesi

SivasSpor.com - Yiğidoların Özgür Sesi (http://www.sivasspor.com/forum/index.php)
-   Maçlar (http://www.sivasspor.com/forum/forumdisplay.php?f=10)
-   -   Sivasspor Gaziantepspor maçı (http://www.sivasspor.com/forum/showthread.php?t=32873)

ZiDaNe58 04.10.2011 19:38

Cevap: Sivasspor Gaziantepspor maçı

grosicki grosicki gibi oynasın tek başına alır bu maçı

nuri_58 04.10.2011 20:02

gaziantep,kayseri,mersin,beşiktaş,fenerbahçe,gençlerbirliği,galatasaray,trabzonspor,orduspor,manisa,i.b.b,samsun...sırasıyla oynayacağımız maçlar ! puan çıkartabileceğimiz maçlar ise antep,kayseri,gençlerbrlıgı,mersın,ordu,samsun yani 12 maçtan 6 sından anca puan çıkarırız diye düşünüyorum ... antep ve kayseriyi yeneriz ... o çıkışla mersınıde yensek bjkden puan alabiliriz...sonra bi fb mağlubiyeti ... sonra gençlerbirliği galibiyeti , ve sonra 2 hafta puansız :mad: daha sonra kalan 4 macın 2 sınden puan alabılırız ... şimdiden belli zaten fb gıbı takımlar puan wermez ... mersın ve manısa cok ıyı takım .. antep toparlanıo ... işimiz zor

Morten58 04.10.2011 20:06

Kerim Zengin
Murat Akca
Faty
Mahmut
Tomas Rada
Pedriel ....................... Insallah bütün sakat olan oyuncularimiz hepsi iyilesir ve formsuz Oyuncularin yerine oynayabilecek Alternatifimiz olur.

ben Sivassporumuzun kendi Sahamizda Galib gelecegine yürekten iniyorum yeterki var olan Gücümüz ve Yetenegimizi sahaya yansitalim.

Morten58 04.10.2011 20:09

[QUOTE=ZiDaNe58;745848]grosicki grosicki gibi oynasın tek başına alır bu maçı[/QUOTE]

Insallah Grosicki bu mactada iyi oynar ve gollerini de atar ama tek basina degil Takim olarak yenersek daha anlamli daha hos olur.

ZiDaNe58 04.10.2011 20:29

----------Borjan--------
Uğur---Fty---Navratil---Hayro
--------Kadir--M.Nas--------
---Grosicki----------Cihan yılmaz
------Eneramo--Rasmussen

threestar58 04.10.2011 20:59

antep bizden puan almaya calisacaktir antep,i hafife almayalim normal,de dusme hattinda,ki takimlar,la oynanan maclar zor gecer

Cley 04.10.2011 21:09

[B]1-0 olsun bizim olsun. Antep çıkamasın son sıradan daha beter olsun[/B]

kolukisa 04.10.2011 21:36

Eger bir aksilik cikmaz ise yeneriz,yinede rakibi hafife almamali,hollanda'dan selamlar.

Respect58 04.10.2011 21:48

[B]Arkadaşlar ayaklarınız bir yere bassın hemen uçmayın.Futbolcularımızın profosyonel olmaları nedeniyle sizin gibi düşünmediğini düşünüyorum.Rakip 5.ligden bile olsa ciddiyetini kaybetmeyeceksin rakibini küçümsemeyeceksin kaldıki rakibin kadrosu çok iyi.Bu maçı kazanmak için ciddiyet ve istek olması lazım Bursa maçında ki gibi..[/B]

threestar58 04.10.2011 23:06

cok dogru rakip hicbir zaman kucumsen,mez (koskoca) fenerbahce-pendik maci,ni bir hatirlayin

WEZ Format +2. Şuan Saat: 20:22.