![]() |
Cevap: Maçı Değerlendirelim
sivassporun tüm maçlarını seyreden bir yiğido olarak değerlendirmek istiyorum.maça iyi başlayan yiğido şansız bir şekilde topu ağlarında gördü.golde defansın hatası dışında orta sahanın çok rahat geçilmesinin de faydası olmuştur.çabuk toparlanma ve istekle ard arda bulunan gollerde çok güzel bir oyun ortaya koyduk.daha sonraki rehavet orta sahada başladı.adamlar iki topta kale önüne gelir oldu.topu bizm ceza sahası içine sokan samsunsporun gol bulacağını her seyreden anlamıştır.gol geliyorum demesine rağmen rahat tavırlar bizi 3-2 ye getirdi.daha fazla gol atılacak birdurumdan galibiyeti korumaya çalışmak modern futbolda yeri yok 30 dk galibiet korunmaya çalışırmı gardı düşümüş takıma omuz verip ayağa kaldırdık.son dk.da yenen ve geçerli sayılmanayan gol faul sabebi ile iptal edildi.radanın üzerine bastırarak yükselerek topa kafa vurduüu için iptal edildi.merak etmeyin kimse bize gol hediye etmez.sadece görevlerini yaptılar.öndeki futbolcuya kollarınla basarak zıplamak fauldür.nezaman puan hediye etmişler ki.sivasspor camiası olarak hediye istemiyoruz maçımızı adil yönetsinler yeter.Birde pedriel ve mehmet nas düşmanlığını anlamıyorum.bence eneramo ve pedriel ikili oynarasa daha etkili oluruz.Arkadaşlar oyuncu gödermek kolay yerine alacağın oyuncular pedrielden-mehmet nas dan daha iyi ve verimili olacağı garantimi?.takıma uyum sağlayacakmı? sanki bütün futbolcular sivasa gelmek için can mı atıyor.birçoğu şehiri beğenmiyor bunlarıda unutmayalım.Ana iskelet bir bozuldumu galibiyeti unutun.takım oturana kadar kendine gelemez 2 senedir ne cektik.şampiyonluğa oynayan takım oyuncuları tektek düşünüldüğünde hepsi süper oyuncumuydu?hangi büyük takıma kimi gönderdik.şuan devamlı oynayan takım oyuncularından hiçbir kimse gitmemesi gerekir.oymamayan oyuncular yerine takviye yapılabilir.İnşallah yakalanan istikrar devam eder.dafans ve orta saha biraz gayretle ligi ilk 8 içerisinde bitiriri
|
Hiç yakıştıramıyorum yine çok çok iyi oynadığımız bir maçta (son bölümü dışında) herkese sallamışlar, biraz tebrik etmeyi öğrenin, sezon başındaki o ruh haliyle olan takımda siz olsaydınız o takım kaç puan alırdı bir onu düşünün, ayıptır, günahtır adamlar o kadar emek sarf ediyor ya... Birisi de yazmış deplasmanda 1 gol atan samsundan 2 gol yedik vs. kaç tane takım samsuna 3 attı bir de onu düşünün.... Herşeye rağmen takımımız iyiydi ben memnunum en azından seyircilerin tiyatro izler gibi izlemediği zaman zaman aksiyonun olduğu bir takımımız var...
|
[B]Rıza hocayı eleştirenleri kınıyorum. Ayıptır yazıktır günahtır hiç mi sizin emeğe saygınız yok Sivasspor için gecesini gündüzünü katan bir kişi için soyledeklerinizden ben utanıyorum. Rıza hocanın ismi yabancı bir adamın ismi olsa emin olun onu yere göğe sığdıramazınız. Bundan emin olun yani. Emin olun şundan da her hafta basının karşısına geçip kendisini yere göğe sığdıramayıp ona atsa buna sallasa sonra da kalkıp takımın en iyi oyuncularını satsa o hocadan iyi hoca olmazdı. Size de böyle bir hoca yakışırdı da zaten!
Ben seninle gurur duyoyrum hocam. Bu takıma mücadele etme gücünü savaşma gücünü kazandırdın. Şu senin yaptıklarını büyük takımlar yapmış olsa idi Türkiye'de yer yerinden oynayacaktı. Küçük bir Anadolu takımının taraftarı olmayan destekçisiz bir takım da yaptıklarınız malesef fazla görünmüyor. Bu takım oynadığı futbol ile Türkiye'nin en iyi oynayan takımıdır. Futbolcular hakkında konuşmayacağım. Ağız tadı ile bize bir galibiyet sevinci dahi yaşatmıyorsunuz. Rıza hocam çıkıp istifa etse bu taraftar topluluğuna müstehak olur....[/B] |
[QUOTE=izmirliyigido;757315][B]Bir kere maçın kadrosu açıklanmadan, taaaaa sezon başından beri ben hep aynı şeyi söylüyorum. Bu PEDRİEL ile MEHMET NAS'ın bu takımda yeri yok. 2. lig topçuları. BAL YAPMAZ ARILAR, vız vız vız ortalıkta dolaşıyorlar, koşuyorlar olumlu bir hareketleri yok. Mehmet Nas 2gol attı diye fikrimi en ufak şekilde değiştirmem, ben oyuna katkısına, paslarına, top çalma ve top kayıplarına bakarım. Bir orta saha oyuncusu böyle olmaz. Pedriel desen ayrı bir alem, bir kere sağlam basamıyor ki, ikili mücadeleye girsin, top çalsın, top sürsün. 40 kere kafaya çıkacak 1 kere gol atacak. Rakip defans bile önlem almıyor o varken sahada. Nasıl olsa rüzgardan uçar diye düşünüyorlar herhalde..[/B]
Kim oynayacak diyorsun, Nas'ın yerine [B]RADA[/B] oynayabilirdi. [B]KEİTA[/B]'yı unutturdular bize. Bence Nas'tanda daha kötü olamazdı. [B]CERNY[/B]'i başta beğenmeyenler sürekli forma verilince bakın nasıl canavar gibi oldu. Gol atıyor, gol attırıyor, top çalıyor, rakibi bozuyor, defansa katkı sağlıyor. Adam hallaç gibi atıyor. demişsin... [B]ERMAN niye oynamasın? Teknik bir yapısı var, koşarken aniden şut çıkartabiliyor, pas atabiliyor, sürati ile rakip defansı dağııtıyor. ENERAMO niye oynamasın? Güçlü fiziği ile 2 kişiyi birden oyundan düşürüp rakip defansı geride tutuyor, haaa birde faul yapmasa 10 numara 5 yıldız bir forvet olur. :D FATY oynamasın demişsin, tamam Faty'nin yerine oyuncu var, o bir alternatif.[/B] demişsin, [B]Hiç şüphe duyma Sivasspor'un bu durumu yüzünden geceleri uyku tutmayacak kadar, stresten mide ağrılarına sahip olacak kadar hakiki bir Sivas'lı, hasta bir Sivasspor'luyum. Yaşın kaç bilmiyorum ama BELKİ de senin yaşından daha fazla Sivasspor'un sevdasındayım.[/B] Hoca ile bir alıp veremediğim yok. Sadece medyanın yönlendirmesiyle tüm oklar üzerimize çevrilmiş durumda. Sanki dünyanın tek şikeci takımı bizmişiz gibi tüm kamuoyu bize şikeci gözüyle bakıyorken, "HAYIR ARKADAŞ BİZ ŞİKECİ DEĞİLİZ, BİZ ÖÜNÜMÜZE GELEN TAKIMI YENİYORUZ, HATTA BAKIN PUAN SIRALAMASINDA 4., 5. SIRADAYIZ, HAKEMLER BİR GOLÜMÜZÜ VERMESEDE BİZ ÜSTÜNE 2 TANE ATIYORUZ" demek varken, sen laubali şekilde oyna son saniyede ister haklı olalım, ister haksız HAKEMİN İYİ NİYETİ VE DOĞRUYU GÖRMESİYLE 3 puanı kurtardık diye seviniyoruz el alem öyle demeyecek, demiyor. Hakem sayesinde 3 puanı aldınız diyecekler. DİYORLAR... Halbuki at 4 tane, 5 tane, 6 tane, bulmuşsun oyundan düşmüş Samsunspor'u ne dalga geçiyorsun? Oyna adam gibi futbolunu. Terbiyesizlik size mi kaldı? Yapın 4-1, 5-1 son saniyede ki gol ister olsun, ister olmasın.. Oynamazsan, işte böyle "Adamın aklını alırlar son saniyede" [B]HAKSIZMIYIM KARDEŞİM? Haksızmıyım arkadaşlar? ... İşte hocaya bu yüzden kızıyorum. Artk sen bu cümlelerimden bir analiz yap. Kızgınlığım sana değil, beni mide hastası yapanlara !...[/B] Selam ve sevgilerimle kardeşim.. .[/QUOTE] NAS hariç görüşlerinizin çoğuna katılıyorum.Hocanın Pedriel ısrarı başımıza bir bela açacaktı açtı.Nas'la Radayı kıyaslamak imkansız Mehmet on basar.Keita konusunda haklılık payınız var ama dışardan içeriyi göremiyoruz.Yerel basından da bilgi sızmıyor Allah etmiye.İstirham ediyorum birbirimizi üzmeyelim, kimin sivassporlu olup olmadığını sorgulamak haddimiz değil. |
Dünki maçta takım olarak oyunun genelinde iyi mücadele ettik, 3.gol sonrası rehavete kapılıp geri çekilince rakibe cesaret verdik ve 2.golü yedik, peşinden hakemin haksız yere oyundan attığı Fatty kırmızı kart görünce rakip iyice baskılı oynadı, toparlanmamız zordur.defansın göbeğindeki navratilin maçın ilk yarısında sakatlanarak oyundan çıkması bizim 2 gol yememize neden oldu.bu maçta dediğim gibi iyi oynadık, takımı ve teknık heyeti kutluyorum.M.Nas istekli vesürekli koşan bir oyun sergiledi, Ziya ise kanatlardan çok guzel bindirmeler yaptı.Kalecimiz, yine hatalı goller yedi.Oyunun son dakıkasında uzatmalarda yediğimiz ve iptal edilen gol, hakemin takdiri idi.herşeye rağmen 3 puan almak güzel.kimseyi eleştirmiyorum,her takımda olur bu tür rehavet ve hata.düzelecek diye düşünüyorum.
|
Bazı arkadaşlar demiş Rıza hocayı eleştirenleri anlamıyorum, ayıptır falan.. Anlamayacak birşey yok, sen bu zor durumlarda takımı bir yere getirmek için uğraşmışsın, sonra da oturup tribündeki taraftar gibi maçı izlersen elin oğlu, uydurma penaltı verir (Beşiktaş maçındaki gibi), faullü aldığı topu gol yapanlar olur (G.Saray maçında Engin gibi), topu gereksiz yere çevirirsen ya 1-0' razı olursun (Mersin İY maçında olduğu gibi) ya da laubalilik yaparsan son saniyede az kalsın maç gider (Samsunspor maçında ki gibi) ve en iyi oynayan oyuncuları değitirirsen (İBB maçında Grosicki'yi, Samsunspor maçında Cerny'i gibi) sonra da her hafta kaçan puanlarda hatamızı düzelteceğiz demekle 17 haftayı bitirdik.
Arkadaş sen bu takımın, bu şehrin herşeyisin. Seni gerçekten çok seviyoruz. Tarihe geçecek adamsın ve herkes senin 10 yıl takımın başında kalmanı istiyor. Onun için ligin zirvesinde olmamız gerekirken, böyle basit hatalarla puanı zor kurtarmayı kendimize yediremiyoruz. Takıma verdiklerin en başta moral ve birlik duygusu tartışılmaz. Ama lütfen oyuncu seçimlerinde ve oyun sistemine biraz daha dikkat et hocam. Bütün feryatlarımız bundan. |
[QUOTE=Turan 59;757206]Maçın tek kötüsü vardı adı Rıza ÇALIMBAY[/QUOTE]
Siz halen Rıza hocaya güvenmeyin size Bülent uygun gibi agzı laf yapan hocalar yarar. 7;Bu takım Rıza hoca olmasa dagılır ve kımsede toplayamaz |
unutlumasınki rıza hoca , bu sürecte başkanı sporcusu cezaevinde şike dedeikoduları hergün ayyuka çıkarken bu takımın herşeyi ayakta tutan kişi rıza hocam . başka bi hoca olsaydı darmdağın olmuştu bu böyle biline
|
biz yenelim üç puanı alalımdaaa oyuncular kötü oynasın.............
|
bence buraya yazı yazanların çoğu maçı seyretmemiş.Hakem güye bize 3 puanı hediye etmiş,geçin kardeşim bunları 55. dakika civarında kemal'ın hak ettiği ikinci sarı kartı çıkarsaydı 5-6 olurdu.Hiç bir zaman hakemlerin bize kıyağı olmamıştır.Evet takımda lauballik var ama ben bütün maçları takip ediyorum,şu an ligin en zevk veren takımı Sivasspor ve bana göre fener gs ve bjk dan sonra en iyi topu biz oynuyoruz,hakemler adil olsaydı 30 puanın üzerinde ve ilk dörtte idik.Kimse takımı kötülemesin sadece defans anlamında problemler var,inşallah ligin ikinci devresinde onlarda düzelir.
|
WEZ Format +2. Şuan Saat: 08:37. |