SivasSpor.com -  Yiğidoların Özgür Sesi

SivasSpor.com - Yiğidoların Özgür Sesi (http://www.sivasspor.com/forum/index.php)
-   Süperlig (http://www.sivasspor.com/forum/forumdisplay.php?f=27)
-   -   Türk Futbolundan İnciler :) (http://www.sivasspor.com/forum/showthread.php?t=33636)

DOGU_BEY 06.08.2013 02:34

Cevap: Türk Futbolundan İnciler :)

[B]Mihajlovic: "Mourinho ile futbol konuşmam. futbol oynamamış birinin bazı şeyleri anlamasını beklememeli"
Jose Mourinho: "jokey olmak için önce at mı olmak gerekir?"[/B]

muspol58 06.08.2013 09:14

sabah sabah çok güldümya hepsi çok güzeldi emeğinize saglık

davulcu 13.08.2013 14:29

Muhabir: 18 yaş altı bir çok çocuk iddia oynuyor onlara bir nasihatiniz varmı?

Sergen Yalçın : Bundesligaya oynamasınlar orada çok süpriz oluyor

dede58 13.08.2013 15:12

Hepsine bittim ama Metin Tekin bir başkaymış yahu. Resmen Futbolun Nasrettin Hocasıymış :)

Metin Tekin: 80'li yılların sonlarında Beşiktaş-Boluspor maçı. hakem beşiktaş'ın net 2 golünü vermez, boluspor'a tartışmalı bir penaltı verir. maç çığrından çıkmıştır. boluspor 2. golü de atar. metin tekin santrayı yapmaz bekler. hakem düdüğü bir daha çalar, ama metin hala topa dokunmaz.
hakem: "metin neden başlamıyosun, bak kart çıkartırım"
metin: "hocam sahanıza geçin de başlayalım".

bundan sonra kırmızıyı yemiş mi bilmiyoruz.

Bir maçta Recep Çetin kırmızı kart görür ve soyunma odasına gider. Daha 5 dakika geçmeden arkasından Metin Tekin gelir.

Recep: Sen niye atıldın Metin?
Metin anlatır; "hakeme sordum, Recep'i neden attın, diye. "Anama küfretti" dedi."

...Metin'in hakeme cevabı; Hocam Allah aşkına 30 bin kişi ediyor, Recep etmiş çok mu?

DOGU_BEY 12.10.2013 20:24

[B]Manuel Fernandes :''Çok soruyorlar neden gülmüyorsun diye...Annem yanımda değilde ondan her maç düşünüyorum annem olsaydı da beni izleseydi...''

''Oğlum Xavi'yi çok seviyor.Her golünü mesajla tebrik ediyor ve mükemmel olan ise Xavi ona hemen cevap veriyor."

-Vicente Del Bosque

"Bırakın artık Ronaldo mu Messi mi tartışmasını. Bu Dünya'da Ronaldinho diye bir gerçek var."

- Pele

"italya Kupası'nı kazanmıştık,annem mesaj attı.Geç diye o gece aramadım.Sabah ise annemi kaybetmiştim."

- Javier Zannetti

''Goller ketçaba benzer dökülmeye başladığında devamı gelir.''

- Cristiano Ronaldo

Mario Balotelli: ''Gerçektende dayanılmaz birisiyim. Aynanın karşısına geçtiğimde bazen kendime baktığımı unutarak 'kim bu yakışıklı çocuk' diyorum.''

"Babam alkolikti ve ailecek fakirlikle boğuşuyorduk.Bu ortamda yiyecek bulmak bir yana fena halde açlık çekiyordum.Arkadaşlarımla bisikletler çalıyor,bazen de işi abartıp araba hırsızlığına kalkıyorduk.Zor bir çocukluk geçirdim ve şimdi eşimden çocuklarım adına tek bir isteğim var;buzdolabının her zaman yiyeceklerle dolu olması."

-Zlatan Ibrahimovic

Mario Balotelli soyunma odasında Roma taraftarları tarafından maymun hareketi yapılarak kendisine muz attıldı sonra Balotelli Sessizce Oturup ağladı. "Ve Mario neden o ağlıyordu sorulduğunda, yanıtladı: Ben bir maymun veya bir adam İsem Sonuçta Bir Canlıyım.

KAHROLSUN IRKÇILIK.

Milli takım Fatih Terim öncesi ve sonrası diye ikiye ayrılır..

Allah Kerim, Fatih Terim! :)))

Maicon ; "Son 2 Senede Kendimi Gece Hayatına Biraz Fazla Kaptırdım. Sonra Bir Gün Oğlum Neden Artık 11'de Oynamadığımı Sordu. Ağladım..."

"Çocukluğumda Almanlar bizimle Türk Takımları Şampiyonlar Liginde hep başarısız diye alay ederlerdi. Bir tane milli maç var,hiç unutmam. Sol bekte Abdullah Ercan Ağabey vardı. Bir top attı. Hakan Şükür Ağabey de kafayla Oliver Kahn'a gol atmıştı. Iki hafta boyunca okulla çok mutlu gitmiştim. Okuldaki arkadaşlarımın hiçbirisi konuşamadı."

- Olcay Şahan

Spiker ''Çok hızlı koşuyorsun, rahat çalım atabiliyorsun, top kaptırmıyorsun ama neden orta açamıyorsun?''

İbrahim Üzülmez ''Kardeşim zaten ortayıda açabilsem beni Real Madrid alırdı.''
:D

[/B]

Sivasli010 12.10.2013 20:55

[QUOTE=DOGU_BEY;880344][B]Manuel Fernandes :''Çok soruyorlar neden gülmüyorsun diye...Annem yanımda değilde ondan her maç düşünüyorum annem olsaydı da beni izleseydi...''

''Oğlum Xavi'yi çok seviyor.Her golünü mesajla tebrik ediyor ve mükemmel olan ise Xavi ona hemen cevap veriyor."

-Vicente Del Bosque

"Bırakın artık Ronaldo mu Messi mi tartışmasını. Bu Dünya'da Ronaldinho diye bir gerçek var."

- Pele

"italya Kupası'nı kazanmıştık,annem mesaj attı.Geç diye o gece aramadım.Sabah ise annemi kaybetmiştim."

- Javier Zannetti

''Goller ketçaba benzer dökülmeye başladığında devamı gelir.''

- Cristiano Ronaldo

Mario Balotelli: ''Gerçektende dayanılmaz birisiyim. Aynanın karşısına geçtiğimde bazen kendime baktığımı unutarak 'kim bu yakışıklı çocuk' diyorum.''

"Babam alkolikti ve ailecek fakirlikle boğuşuyorduk.Bu ortamda yiyecek bulmak bir yana fena halde açlık çekiyordum.Arkadaşlarımla bisikletler çalıyor,bazen de işi abartıp araba hırsızlığına kalkıyorduk.Zor bir çocukluk geçirdim ve şimdi eşimden çocuklarım adına tek bir isteğim var;buzdolabının her zaman yiyeceklerle dolu olması."

-Zlatan Ibrahimovic

Mario Balotelli soyunma odasında Roma taraftarları tarafından maymun hareketi yapılarak kendisine muz attıldı sonra Balotelli Sessizce Oturup ağladı. "Ve Mario neden o ağlıyordu sorulduğunda, yanıtladı: Ben bir maymun veya bir adam İsem Sonuçta Bir Canlıyım.

KAHROLSUN IRKÇILIK.

Milli takım Fatih Terim öncesi ve sonrası diye ikiye ayrılır..

Allah Kerim, Fatih Terim! :)))

Maicon ; "Son 2 Senede Kendimi Gece Hayatına Biraz Fazla Kaptırdım. Sonra Bir Gün Oğlum Neden Artık 11'de Oynamadığımı Sordu. Ağladım..."

"Çocukluğumda Almanlar bizimle Türk Takımları Şampiyonlar Liginde hep başarısız diye alay ederlerdi. Bir tane milli maç var,hiç unutmam. Sol bekte Abdullah Ercan Ağabey vardı. Bir top attı. Hakan Şükür Ağabey de kafayla Oliver Kahn'a gol atmıştı. Iki hafta boyunca okulla çok mutlu gitmiştim. Okuldaki arkadaşlarımın hiçbirisi konuşamadı."

- Olcay Şahan

Spiker ''Çok hızlı koşuyorsun, rahat çalım atabiliyorsun, top kaptırmıyorsun ama neden orta açamıyorsun?''

İbrahim Üzülmez ''Kardeşim zaten ortayıda açabilsem beni Real Madrid alırdı.''
:D

[/B][/QUOTE]

hepsi cok guzel agabey daha fazlasini bekleriz

Ama tek bu biraz aciydi

migroArmis 12.10.2013 21:55

[QUOTE=FatihCan;869997]sanırım ben yanlış anımsadım o zaman :D :D :D[/QUOTE]

Beşyo_cu kardeşin söylediği doğrudur muhakkak fakatben Engin in böyle bir hareket içersine girdiğini anımsıyor gibiyim...

DOGU_BEY 02.11.2013 23:42

[B][B]'' Sizden şut değil, GOL istiyorum!...''

-ROBERTO CARLOS / Sivasspor Teknik Direktörü[/B]

Maçın kırılma anı 45.dakikada ofsayttan yediğimiz 5.goldü..

Hollandaya 11-0 yenilen san marino teknik direktörü Mazza :))

[/B]

Yusuf Çevik 03.11.2013 15:14

[B]Mecnun Odyakmaz : "Hayaller ancak kurulduğu zaman gerçekleşir." :D garip bir söz ama :D [/B]

tykinik58 04.11.2013 07:45

2013-2014 sezonunun (bu sezon) ilk haftalarında gol atan Manuel De Costa için;
Halktan birinin (taraftarın) yorumu
- İyi ki Manuel ya bir de Otomatik olsaydı. :D :D :D

WEZ Format +2. Şuan Saat: 02:51.