![]() |
Cevap: Sivasspor 0-0 İstanbul B.B
gardaslar sivassporumz 1-0 geride
|
Cevap: Sivasspor 0-1 İstanbul B.B
sivasspor üc değişiklik hakkını kullandı
|
Butun hafta boyunca iş yapmayıp konuşanlar,çarşaf çarşaf demeçler verenler bu yenilgiden sorumludur...Az laf çok iş yapmak gerekirken az iş çok laf yapanlar ilk 8 umidimizi çok zora soktular...Umarım gerekli dersi alırlar son hafta ve özellikle kupa maçında başarılı olurlar....
|
tuhh allah kahretsin boyle ters takimi !
|
hiç top oynamadık eskişehir son anda berabere kaldı averajla belediye arkamızda bugun butun umutlarımızı yitirmiş olabilirdikki topladıgımız puanlar olmasa manisanın durumuna bile düşerdik haftalardır kötü futbol manisa maçı tamamen şanstı bile kısacası samsun maçı final maçı ama futbolcularda o istegı ben gormedım play off yuzde 70 bızım ıcın zor
|
eneramo yıne karsı karsıya kaldıgında duzgun vurus sergıleyemedı erman kamıl varlık gosteremedı kadır ortada calısan tek ısım ugur cıkısları ıle yardımcı olamadı navratıl forvete koyan zekaya hayran kaldım malesef mucadele etmeyen kaybeder oynamak ıstemıyen bır takım vardı sahada erman kestirilemez biri ya var ya yok bugun yoktu kaleciden yana halen tam bir faciadayız topu oyuna sokmadan bır haber sureklı rakıbe vermeyı bırakmalı
|
cok uzucu 1 puan bile alamiyoruz bizim gibi bir takim orta siralardaki takima yenilmemeli
|
WEZ Format +2. Şuan Saat: 22:50. |