![]() |
Cevap: Eskişehirspor'a Kimler Gol Atar?
erman grosicki kamara sunuç mu 2-1 kazandık :D
|
grosickide gözle görülür kıpırdanma var.. eneramo ve erman kendileri için yine çok iyi oynayacaktır..ama ben golü navratilden bekliyorum
|
Kim atarsa atsin bu maci kazanirsak grubu sampiyon tamamlariz onun icin maca asilacagiz ve farkli kazanacagiz
|
eneramo boş geçmez . bi tanede erman atar ...
|
Cevap: Eskişehirspor - Sivasspor
[B]Sivasspora başarılar diliyorum. Bizim açımızdan çok zor bir maç. Herkes Çarşamba günü oynayacağımız Kupa maçını düşünüyor. Rıza Hocaya karşı şansımız tutuyor. Rıza Hoca Sivasın başındayken 3 maç oynanmış ve 2 galibiyet 1 beraberlik almışız.
Sİvasspor ise geçen hafta Bursayı farklı yenerek iyice havaya girdi.Umarım seyir zevki yüksek bir maç olur. Kamil Eneramo Erman üçlüsünü oynatmaz isek ibre lehimize dönecektir. Sivasa bizim maçtan sonra başarılar diliyorum, Kerem Atılmaz abimize ise selamlar yolluyorum[/B] |
Sivasspor
12 Korcan Çelikay 3 Ziya Erdal 21 Jakub Navratil 33 Jan Rajnoch 67 Uğur Kavuk 8 Kadir Bekmezci 10 Kamil Grosicki 11 Erman Kılıç 66 Kıvanç Karakaş 14 Michael Eneramo 30 Ricardo Pedriel Suarez İlk 11 Değeri : 16.150.000 EUR YEDEKLER 29 Atilla Koca 23 Kağan Timurcin Konuk 98 Tomas Rada 6 Mehmet Nas 16 Milan Cerny 9 Sandro Mendonça 17 Cihan Özkara ilk 11 imiz böyle |
[QUOTE=eskisehirspor91;781944][B]Sivasspora başarılar diliyorum. Bizim açımızdan çok zor bir maç. Herkes Çarşamba günü oynayacağımız Kupa maçını düşünüyor. Rıza Hocaya karşı şansımız tutuyor. Rıza Hoca Sivasın başındayken 3 maç oynanmış ve 2 galibiyet 1 beraberlik almışız.
Sİvasspor ise geçen hafta Bursayı farklı yenerek iyice havaya girdi.Umarım seyir zevki yüksek bir maç olur. Kamil Eneramo Erman üçlüsünü oynatmaz isek ibre lehimize dönecektir. Sivasa bizim maçtan sonra başarılar diliyorum, Kerem Atılmaz abimize ise selamlar yolluyorum[/B][/QUOTE] İki takımada başarılar diliyoruz, bize ise galibiyet, kardeşim... . |
herkese oy verdim, simdi en az 10 gol mü atacagiz? ;)
|
Helal olsun Eses taraftarina, adeta Show yapiyorlar darisi bizim basimiza :mad:
|
Cevap: Eskişehirspor 1-0 Sivasspor
tolga özkalfa varken bu eskişehire nolur
|
| WEZ Format +2. Şuan Saat: 23:25. |