![]() |
Cevap: Yiğido'ya en kral golcü!
onu bunu bilmiyorum dogru duzgun 2 transferimiz var abdulkadir ve aatif
|
forvet istiyoruz 2.ligden oyuncu degıl
|
neden şöyle avrupadan tanınmış iyi topçular alamıyoruz bak kasımpaşaya , elazığa , orduya ne transferler yaptılar sezonu 2 milyon € transfer gideriyle kapatıyoruz adamlar zaten bi oyuncuya 2 mil. € veriyo biz 2 milyon € ya 8 tane oyuncu alıyoruz ha birde hiç borcumuz yok biriktirilen paralarla ne yapılıyor acaba ?
|
sercan sarier milli takima secildiginde almanya ikinci lig takimindan milli takima adam cagriliyor ermani neden almiyorlar diye burda isyan ettik adam iki mac oynadi buyuk takimlar pesinde pervane oldu bu tur oyunculardan en fazla ne kadar zarar edebiliriz ki ama bide tutarsa buyuk kazanc olur
adam hem 3.ligde gol krali olmus 2.ligde gol kirali olmus neden bizde de superligde gol kirali olmasin insallah alinir |
gelecek sene bank asya hazırlığı galiba oyuncu kalitemiz çok düşük erman-atıf-kamil çıksa kesin düşeriz
|
BU KADRO KESİNLİKLE YETERSİZ BU KADROYLA ŞAMPİYONLUĞU BIRAK KÜMEDE KALIRSAN BÜYÜK BAŞARIDIR MESALA BENİM BU KADRODAN BU YIL BEKLENTİM YOK NE ZAMN TRANSFER YAPARSA O ZAMAN BELKİ ŞAMPİYONLUĞA OYNAR...
|
[QUOTE=YİĞİDO EMİR 58;796144]gelecek sene bank asya hazırlığı galiba oyuncu kalitemiz çok düşük erman-atıf-kamil çıksa kesin düşeriz[/QUOTE]
gecen seneki kadroya haksizlik yapilmis oluyor kalecisinden forvetine herkes elinden geleni yapti ve kadrodan ayrilan tek kisi eneramo ayni kadro bu sene yine elinden geleni yapacaktir artimiz genc oyuncular aldik onlarinda katkisiyla bu takim daha iyi olacaktir |
Arkadaş eleştirenleri anlamıyorum. Eneramo' dan baska giden adam gibi topcu yok. Üstüne cok iyi katkılar takviyeler yaptık, Doğa, Aatif, Abdulkadir neyinz eleştiriyorsunuz ilk 5 oynuycaz bu sene.. sanki takım batti!
|
[QUOTE=Berkkaya5858;796147]BU KADRO KESİNLİKLE YETERSİZ BU KADROYLA ŞAMPİYONLUĞU BIRAK KÜMEDE KALIRSAN BÜYÜK BAŞARIDIR MESALA BENİM BU KADRODAN BU YIL BEKLENTİM YOK NE ZAMN TRANSFER YAPARSA O ZAMAN BELKİ ŞAMPİYONLUĞA OYNAR...[/QUOTE]
bir transferle sampiyonluga oynucaksa yapilmasada ilk 5 garanti demektir illada yabanci oluncami bu takim kurtulacak biraz kendi insanimiza guvenin arkadas |
[QUOTE=avare;796159]bir transferle sampiyonluga oynucaksa yapilmasada ilk 5 garanti demektir illada yabanci oluncami bu takim kurtulacak biraz kendi insanimiza guvenin arkadas[/QUOTE]
Öyle ama madem büyük bir kulübüz neden flaş isimlerle anlaşamıyoruz hem kulübün avrupada reklamı olur hem taraftarın iştahı kabarır , sadece rasmusseni hatırlıyorum flas isim olarak hem avrupada hem türkiyede günlerce haberlerde yayınlandı biraz kesenin ağzını açmak lazım . |
| WEZ Format +2. Şuan Saat: 22:10. |