![]() |
Cevap: Forma Reklamı
[QUOTE=münihli_58;860038]Roberto Carlosun gelmesiyle Medya Sivassporumuzu daha sik haberlerine tasiyacaktir. Yeni transferlerle birlikte Kasimpasa gibi patlama yapma ihtimalimiz cok yüksek. Iste o zaman Riga Boya'dan daha büyük sirketler bizim forma reklamimiz olmak istemezmi? Bence bize Riga Boya'dan daha tanidik ve büyük sponsor lazim.:)[/QUOTE]
Riga Boya ile olan sözleşmemiz bitti zaten sahibi cezaevinde yasadışı işler yapmış. Şuan bence sponsor işleri görüşülüyordur özellikle avea'dan sponsorluk gelebilir diyorum. |
Yiğidolar bu işler tamamen performansa bağlı oluyor geçen sezon başında hiç reklamımız yoktu ilk maçı kazandık ikincisi ve üçüncüsünde FB ile berabere kalınca kollar bacaklar formanın önü formanın arka üstü kısacası her yer reklam ile doldu :D
|
Saglam reklamlar sponsirlar bekliyorum. Zira takim cok degisecek insallah. Basari gelecek
|
[QUOTE=Casanova Rasit;860050]Aman ney oluRsa olsun. Terbiyesiz birsey olmadikca destekleriZ![/QUOTE]
Ne demek ne olursa olsun? Ben formayi okul'da, antrenman'da tasiyorum ve soranlara bu bir boya firmasi demek pek hosuma gitmiyor. Türk Telekom gibi havali bisey olsa fena olmazmi... |
Mecnun Başkan'ın bu konuya da el atması lazım. Özellikle [B]Ulaştırma Bakanlığı müsteşarı hemşerimiz Habib Soluk Bey'in, Türk Telekom'da yönetim kurulu üyesi olması fırsat bilinip, Habip Bey'in yapacağı ufak bir teklifle Türk Telekom veya Türk Telekom grubuna bağlı olan Avea'nın Sivasspor'umuza sponsor olması sağlanabilir[/B].
Tekrar ediyorum :) [B]Türk Telekom'da yönetim kurulu üyesi olan Habip Bey'in yapacağı ufak bir teklifle Türk Telekom veya Türk Telekom grubuna bağlı olan Avea'nın Sivasspor'umuza sponsor olması sağlanabilir.[/B] |
[QUOTE=BOUN;860167]Mecnun Başkan'ın bu konuya da el atması lazım. Özellikle [B]Ulaştırma Bakanlığı müsteşarı hemşerimiz Habib Soluk Bey'in, Türk Telekom'da yönetim kurulu üyesi olması fırsat bilinip, Habip Bey'in yapacağı ufak bir teklifle Türk Telekom veya Türk Telekom grubuna bağlı olan Avea'nın Sivasspor'umuza sponsor olması sağlanabilir[/B].
Tekrar ediyorum :) [B]Türk Telekom'da yönetim kurulu üyesi olan Habip Bey'in yapacağı ufak bir teklifle Türk Telekom veya Türk Telekom grubuna bağlı olan Avea'nın Sivasspor'umuza sponsor olması sağlanabilir.[/B][/QUOTE] Çok doğru bir noktaya temas etmiş Yiğido kardeşimiz, önemli ve çok değerli bir ayrıntı sonuçta Sivasspor demek Roberto Carlos demek bu işin olmaması için bir neden yok bence |
bu konuda mecnun başkan'ın sivaslı bürokrat ve işadamlarını devreye sokması ve her alanda şaha kalktığımız bu yılda ulusal bir markayı sponsor olarak sivas'a getirmesi şart.
|
SİVASLI firmalar sahip çıksa biraz başkan yaptığı açıklamada 8 senedir hiç birini rahatsız etmedik kendi yağımızla kavrulduk ama bu sene bana ve ekibime düşen iş SİVASLI firmalara bizzaat yanlarına gidip destek ve reklam teklifinde bulunacağız dediydi...
Benim aklıma gelen SİVASLI firmalar DERMOKİL KALE KİLİT ÇİÇEK SU TİFFAANY MY FABELLA Emmoğlu mermer Marka Öncü can aklına daha başka gelen varsa söylesin benim bildiklerim hatırladıklarım bunlar :) |
arkadaşlar evet sivaslı firmalar diye çarşaf çarşaf liste yayınlayabiliriz. ama önemli olan bireylerin verdiği destektir. bugün özellikle sivas'ta üretim, istihdam yaratan bir firmaya gidip para istemeye utanırım. neden? ya hu adam zaten gelmiş sivas'ta üretim yapıyor, bu memleketin insanı için istihdam oluşturuyor. para kazanmak zor iş, bir de bu adamın yakasına yapışıp hadi sponsor ol demek zulüm olur. o adam bu şehre yatırım yaparak zaten borcunu ödüyor.
illa birkaç firma ismi verin derseniz, fimar holding, yıltaş grubu, şölen çikolata vs olabilir. ama bence forma için türk telekom, avea, vodafone, ülker vb şirketlerle görüşülse daha iyi olur. |
Marka senelerdir bu takıma sponsor,senelerdir başka yerden alışveriş yapmıyoruz mecbur kalmadıkça.
|
| WEZ Format +2. Şuan Saat: 01:44. |