SivasSpor.com -  Yiğidoların Özgür Sesi

SivasSpor.com - Yiğidoların Özgür Sesi (http://www.sivasspor.com/forum/index.php)
-   Haberler (http://www.sivasspor.com/forum/forumdisplay.php?f=36)
-   -   Sivasspor'un Grubu Belli Oldu (http://www.sivasspor.com/forum/showthread.php?t=35254)

nightmare58 14.12.2012 21:05

Cevap: Sivasspor'un Grubu Belli Oldu

Seribaşı olsaydık çıkma ihtimalimiz daha kuvvetli olabilirdi. En kötü 2. oluruz diyorum ben, FB o kadar asılmaz lig maçı, avrupa ligi derken kupada yedek ağırlıklı çıkar.

MaXiMuM 14.12.2012 21:40

[I][B]Hem grup güzel, hem de fikstür...

Hayırlı olsun...[/B][/I]

58megayigido 14.12.2012 22:51

9 puan bize yeter gibi bir üst tura rahat çıkmamız gerekiyor eğer değerli rıza hocamız macera aramazsa ki arama şansı yüksek :(

DOGU_BEY 14.12.2012 23:04

[B]Bence de güzel bir kura...tahminim fener ile sivas bu gruptan çıkar...9 puan alırsak veya 10 2.olarak bu gruptan mutlaka çıkarız..10 puanın üstünde alacağımız ekstra her puan çıkma ihtimalimizi daha da kesinleştirir...Fakat burada hem takım hem taraftar olarak ayaklarımızı yere sağlam basmalıyız ve bu maçların puan maçları olduğunu unutmamalıyız...İçeride asla puan kaybetmemeliyiz..1461 ts maçlarında 6 puan alır bursayı burada yener deplasmanda da 1 puan alırsak bu gruptan 2.olarak çıkarız..fener maçlarından alınacak her puan ise işimizi daha da sağlamlaştırır. Geçen yıl ayağımıza gelen fırsatı kaçırdık ama bu sezon lütfen hoca ve takım kupanın avrupaya giden en kısa yol olduğunun bilincine artık varsınlar...[/B]

migroArmis 14.12.2012 23:50

Genel bir düşünce peydah olmuş bu başlıkta..Kim çıkar bilememde bir çok kardeşimiz fb bütün maçlarını alır gruptan kesin çıkar ardındanda 2 .takım kim olur hesapları yapılmış..Haa favorimidir elbette favoridir..Ama ben buna inanmıyorum...Gs da elendiği maçı bir çok kişi seyretmedi bile..Kesin tur atladı diye...Fb fovori olabilr..Hiç farketmez...Bu işin favorisi falan kalmadı..İşin ucunda büyük paralar dönüyor..Gruptaki tüm takımların çıkma olasılığı vardır Ve en az fb kadarda kuvvetlidir...

fatih585858 15.12.2012 00:27

Gruptan çıkmamız için fb'den puan değil, puanlar almamız lazım. Kupaya çok iyi motive olacak bir Bursa'yı ve çok koşan , inançlı bir futbol oynayan ve kaybedecek bir şeyi olmayan , 1461 Trabzon'u bu kadroyla bu futbol kalitesiyle, yenmemiz kolay değil. Çoğu üyenin düşüncesinin aksine;gruptan çıkabilmemiz için Uefa ve lige motive olacak fb'yi geçmemizin gerektiğini düşünüyorum. Şu an ki takımların yapısına ve görüntüsüne baktığımızda, şahsen en şanslı takımın Bursaspor olduğunu düşünüyorum.

B.DUMANLI 15.12.2012 00:33

[QUOTE=migroArmis;821239]Genel bir düşünce peydah olmuş bu başlıkta..Kim çıkar bilememde bir çok kardeşimiz fb bütün maçlarını alır gruptan kesin çıkar ardındanda 2 .takım kim olur hesapları yapılmış..Haa favorimidir elbette favoridir..Ama ben buna inanmıyorum...Gs da elendiği maçı bir çok kişi seyretmedi bile..Kesin tur atladı diye...Fb fovori olabilr..Hiç farketmez...Bu işin favorisi falan kalmadı..İşin ucunda büyük paralar dönüyor..Gruptaki tüm takımların çıkma olasılığı vardır Ve en az fb kadarda kuvvetlidir...[/QUOTE]

Bu guruptan Bursa ve Sivas cikar FB bu kupada nal toplar.Fenerbahce lig ,UEFA kupasi ve Türkiye kupasini bir arada götürecek ne teknik kadroya,nede futbolcuya sahip.Bu gurupta FB 3. olur.

migroArmis 15.12.2012 00:52

[QUOTE=B.DUMANLI;821252]Bu guruptan Bursa ve Sivas cikar FB bu kupada nal toplar.Fenerbahce lig ,UEFA kupasi ve Türkiye kupasini bir arada götürecek ne teknik kadroya,nede futbolcuya sahip.Bu gurupta FB 3. olur.[/QUOTE]

Size katılıyorum...En azından gönlümden geçende budur..Ama itiraf edelimki bu yıl ne Bursa nede Sivas istenilen futbolu oynamıyor..Bursa ve Sivas arasında ben her daim ilginç bir kıstas yapıyorum...Bursa gidiyor Sivasa 4 atıyor aynı Sivas haftasına gelip Bursaya 4 atıyor..İki takımda pimi çekilmi el bombası gibi..Yanlız Bursasporun gözle görülür takımsal oyunsal ve taraftar üstünlüğü belki işine yarayabilir..

B.DUMANLI 15.12.2012 01:03

[QUOTE=migroArmis;821260]Size katılıyorum...En azından gönlümden geçende budur..Ama itiraf edelimki bu yıl ne Bursa nede Sivas istenilen futbolu oynamıyor..Bursa ve Sivas arasında ben her daim ilginç bir kıstas yapıyorum...Bursa gidiyor Sivasa 4 atıyor aynı Sivas haftasına gelip Bursaya 4 atıyor..İki takımda pimi çekilmi el bombası gibi..Yanlız Bursasporun gözle görülür takımsal oyunsal ve taraftar üstünlüğü belki işine yarayabilir..[/QUOTE]

Eger yanilmiyorsam Bursaspor bize Ocak ayinin 2 haftasi kupa karsilasmasi icin gelecek Sivas o vakitler cok soguk olacak ve takviyesini yapmis bir Sivas bulacak karsisinda o macda ibre bizden yana olur ve Sivas o maci alir gibi geliyor bana.

migroArmis 15.12.2012 01:13

[QUOTE=B.DUMANLI;821262]Eger yanilmiyorsam Bursaspor bize Ocak ayinin 2 haftasi kupa karsilasmasi icin gelecek Sivas o vakitler cok soguk olacak ve takviyesini yapmis bir Sivas bulacak karsisinda o macda ibre bizden yana olur ve Sivas o maci alir gibi geliyor bana.[/QUOTE]

Evet iklim futbolda belirleyici faktör oluyor...Ama açık konuşayım bizde Batalla yı bağlasınlar Bursaspor kilitleniyor .Tüm oyunu kuran çeviren adam ...Bir karış boyuyla çok büyük işler yapıyor...Rıza bu detayı atlamaması lazım ..Mağlubu olmayan bir maç izleyeceğim yine :)

WEZ Format +2. Şuan Saat: 23:42.