![]() |
Cevap: Hakan Arslan Sivasspor'da
Daha adamı görmeden karalama kampanyası başlamış yine. Alt ligden gelmesi bu kadar kötü mü? Alt liglerden ne Tuncaylar, ne Mehmet Topallar çıktı. Artık bırakın bu bilinçsiz yorumları.
Kıvanç da bize alt ligden gelmişti. Ne oldu kötü mü oynadı. Gittiğinde hepimiz üzülmedik mi sorarım sizlere? Bekliyorsunuz ki Barcelona'dan, Real Madrid'den falan futbolcu alalım. Adam kaliteliyse ben amatörden bile gelmesine razıyım. |
[QUOTE=GokhanTurna;825492]Daha adamı görmeden karalama kampanyası başlamış yine. Alt ligden gelmesi bu kadar kötü mü? Alt liglerden ne Tuncaylar, ne Mehmet Topallar çıktı. Artık bırakın bu bilinçsiz yorumları.
Kıvanç da bize alt ligden gelmişti. Ne oldu kötü mü oynadı. Gittiğinde hepimiz üzülmedik mi sorarım sizlere? Bekliyorsunuz ki Barcelona'dan, Real Madrid'den falan futbolcu alalım. Adama kaliteliyse ben amatörden bile gelmesine razıyım.[/QUOTE] Haklisin gardas ama milletin isyanı genc 2.ligden gelen oyunculara değil oynatmadan 6 ay sonra belese geri 2.lige gönderen rıza hocaya. Bu Hakan hangi bölgede oynuyor arkadaslar? |
[QUOTE=mucahit_58;825494]Haklisin gardas ama milletin isyanı genc 2.ligden gelen oyunculara değil oynatmadan 6 ay sonra belese geri 2.lige gönderen rıza hocaya.
Bu Hakan hangi bölgede oynuyor arkadaslar?[/QUOTE] Ön Libero ve Ofansif Orta Sahan. |
[QUOTE=GokhanTurna;825492]Daha adamı görmeden karalama kampanyası başlamış yine. Alt ligden gelmesi bu kadar kötü mü? Alt liglerden ne Tuncaylar, ne Mehmet Topallar çıktı. Artık bırakın bu bilinçsiz yorumları.
Kıvanç da bize alt ligden gelmişti. Ne oldu kötü mü oynadı. Gittiğinde hepimiz üzülmedik mi sorarım sizlere? Bekliyorsunuz ki Barcelona'dan, Real Madrid'den falan futbolcu alalım. Adama kaliteliyse ben amatörden bile gelmesine razıyım.[/QUOTE] Yazdıklarına katılıyorum ama Rıza hoca oynatmıyor sıkıntı burada Abdülkadir banko oynar diye bekliyorduk adam doğru düzgün ilk 11'e giremedi :confused: |
[QUOTE=Morten58;825495]Ön Libero ve Ofansif Orta Sahan.[/QUOTE]
Oh oh iyi olmuş, rıza hocanın sisteminde en önemli bölge defansın önündeki ikili, birazda tekniği yerindeyse cok faydalı olur. |
Kıvanç da bize alt ligden gelmişti. Ne oldu kötü mü oynadı. Gittiğinde hepimiz üzülmedik mi sorarım sizlere? Bekliyorsunuz ki Barcelona'dan, Real Madrid'den falan futbolcu alalım. Adama kaliteliyse ben amatörden bile gelmesine razıyım.[/QUOTE] İşte hepsi bu kadar fazla söze gerek yok |
hayırlı uğurlu olsun sivassporumuza
|
Kıvanç da bize alt ligden gelmişti. Ne oldu kötü mü oynadı. Gittiğinde hepimiz üzülmedik mi sorarım sizlere? Bekliyorsunuz ki Barcelona'dan, Real Madrid'den falan futbolcu alalım. Adam kaliteliyse ben amatörden bile gelmesine razıyım.[/QUOTE] Gökhancım bence taraftarımızın isyan ettiği bu transferden çok Rıza Hoca'nın genç futbolculara karşı tavrıdır...hersene büyük umutlarla transfer edilen ve adeta yıldız adayı olarak taraftara lanse edilen futbolcuların 90 dakika bile top oynamadan takımdan ayrılmasıdır...dolayısı ile yeni bir genç oyuncu yada alt ligden oyuncu alındığında otomatikmen taraftarda aynı şeyler çağrışıyor ve "yinemi?" sorusu akla geliyor...buda taraftarı isyana itiyor...bence herkesin senin gibi düşünmemesi normal...ama bende kesinlikle Hakan konusunda sana katılıyorum ve bekleyip görmek gerekir diyorum....inşallah bu sefer hepimizi yanıltan bir transfer olur... |
[b]hakan yada ümit yada başka genç futbolcunun alınmasına karşı değilim ancak böyle isimlerede trilyonların verilmesine karşıyım olacak işmi ümite ankaragücüne 500 milyar bonservis parası vermişiz hakanın maliyeti 1.5 trilyon civarı daha geleceklerde var onlarıda hesaba katarsak 6 7 trilyon edecek belki çoğu oynamadan çekip gidecek ben almanya 4.liginden gelmiş ptt liginden gelmiş ona bakmam futbolcuya bakarım mehmet yıldız sivasa nerden geldi ?ziya sivasspora hangi takımdan geldi ?ben bu oyuncuları hakir görmüyorum vede güveniyorum bellimi olur bu oyuncular iyi oynar belki aldığımızın kat ve kat üstünde paraya satarız sorun futbolcularda değil sorun başka takımlara serveti alper potuku adem sarıyı kazndıran rıza hocamızın böyle adamların üstünde durmaması kaana toplam 5 dak şans tanıyan rıza hocamızın bu oyuncuları kazanacağına inancım yok ben kendini ispatlamış 3 4 oyuncu alınıp transferin noktalanmasından yanayım [/b]
|
Mustafa Denizli'nin takımı Ç.Rizespor, Florin Cernat'tan sonra Aktobe'den Kazak stoper Samat Smakov ve Kasımpaşa'nın golcüsü Adem Büyük'ü transfer etti. (TGRT Haber)
|
WEZ Format +2. Şuan Saat: 19:35. |