![]() |
Cevap: Sahip Çıkalım!
Anladığım kadarıyla insanların tutumu şu. 'Aman bi tatsızlık olmasın biz 10 culukla 13. arasında dolaşalım her sene'.Hiç kimse Sivasspor un büyüklüğünün farkında değil demek ki.
|
[B]Ben hocamızın sonuna kadar arkasındayım istediği transfer yapılmadı istediği yapılsaydı bu takım farklı yerde olurdu her sene 50 kişilik liste verdi yine beleş topçuları aldık mantık işte ben bu konuda en suçlu YÖNETİMİ görüyorum.[/B]
|
[QUOTE=SivassporunSesi;839138][B]Ben hocamızın sonuna kadar arkasındayım istediği transfer yapılmadı istediği yapılsaydı bu takım farklı yerde olurdu her sene 50 kişilik liste verdi yine beleş topçuları aldık mantık işte ben bu konuda en suçlu YÖNETİMİ görüyorum.[/B][/QUOTE]
Hoca ısrarla söyledi, devre arası istediğim 2 oyuncuyu alabilseydik Türkiye kupasını çok rahat kazanırdık diye, ama artık elimizdeki kadroyla elimizden gelenin en iyisini yapacağız |
RIZA ÇALIMBAY İSTİFA
HAYRETTİN KADRO DIŞI UĞUR KAVUK KADRO DIŞI |
[QUOTE=Kokomo;839620]RIZA ÇALIMBAY İSTİFA
HAYRETTİN KADRO DIŞI UĞUR KAVUK KADRO DIŞI[/QUOTE] Daha iyisinin geleceğini bilsem ben de Rıza hoca gitsin derim ama daha iyisini şuan için bulamayız. Gönderirsek kimi bulacağız yerine Karabük ve Eskişehiri Skib bırakan Skibbeyi mi yoksa BJK'de ve İBB'de bir türlü istikrar yakalayamayan Carvalhali mi ? |
yenilsekde süperliğden düşsekte rıza hocamızı desteklememiz lazım rıza yı sakın olaki eleştirmeyin takımı bırakır giderde sora hoca bulamayız ortada kalırız rızada artık beşiktaşa gider sonra !
|
Ben sahip falan çıkmıyorum.İstifa etsin bence!
|
| WEZ Format +2. Şuan Saat: 21:24. |