![]() |
Cevap: Maçı Değerlendirelim
çok güvendiğin uğur yine takımı sattımı haca................ne bileyim belkide sen de böyle olmasını istedinn.yoksa sahaya 10 insan 1 ****** çıkmazdın
|
hoca ve uğur bu kadar olumsuz eleştiyiye rağmen yinede nispet yapar gibi ısrarla bizi izlemeye devam edin diyor bize
|
Futbolun katili emek hirsizi yetenek yoksunu ugur
Umarim insallah sivasspordaki son macini oynamissindir insallah Gunlerce burada riza hocanin uguru mac basi para aldigi icin jest yapmak amaciyla oynattigini yazdik kimse umursamadi Riza hoca uguru da alip gidebilirsin bu takim ve camia kimsenin oyuncagi degil olamaz da ... Tam coskulu oynamaya baslamisiz ataklar baslamis ama sahneye bir emek hirsizi futbol katili ve onun destekcisi cikiyor Yetmezmis gibi son zamanlarin en formdaki grosickisini cikariyor oyuncuyu kusturuyor vesaire Bir takimda adalet yoksa orada basari olmaz SİVASSPOR gibi bir takimin kaptanligini ugurun yapmasindan buyuk UTANÇ duyuyorum İnsallah uguru son kez bu kiymetli arma altinda izlemis oluruz YETER ........ |
benim bir lafımda borcana beyler bu kaleci iyi oldugu tüm maçlarda amatör bir kalecini yemiyecegi gol yiyor bu yediği gol tam 7 ci göldür ve en az 12 puan kaybettirdi allah aşkına sen şu yenen gölde ne diye çıkıyorsun salak kaleci iki adam kale içine koşarken sen ne diye kaleyi terk ediyorsun.
|
[QUOTE=58sinan58;837880]arkadaş insan öz evladı olsa bu kadar tahammül etmez buna[/QUOTE]
evlatlıktan redderim nüfusumdan düşürürüm sendeki nasıl bir inat hoca valla anlayamadım |
[B]Tv den özetlerden bakmak gerek ama sanki bizim 2 penaltımız güme gitti.
Ayrıca yediğimiz gol, ziya-borjan ortak yapımı hatalar zinciriyle oluştu.[/B] |
[B]Ugur Kavuk dengesizinin yüzünden yenildik !!!
Tamda ikinci yari bizim kontrolümüzde gecerken o kirmizi kart degisikliklere sebep oldu ve uzatma dakikalarinda kimin hangi pozisyonda oynadigini cözemedim o kadar dagilmistik yani!! Riza hoca tek macta olsa lütfen cift forvet oynat su takimi Piech girer girmez yine gösterdi neler yapabildigini yalvartma lütfen bi dene yaaaaa[/B] |
ne olur Rıza hoca Uğuru da al git başımızdan.
|
Baskasi yapar o kadar sinirmem ama KAPTAN UGUR yapinca zoruma gidiyor abi
Takimi toplayip gaz verecegine takimi 10 kisi birakiyor ya bide utanmadan itiraz ediyor Gercekten Veliye acidim insallah en az 2-3 mac ceza verirlerde ugursuz maclar oynariz Erhan ne guzel gidiyordu son haftalarda hoca uguru koydu tak 10 kisi kaldik ve yenildik.... |
[B]Top rakip kalecideyken Allah askina kos topa Eneramo adam zaman geciriyor bizimki kosmuyor :([/B]
|
WEZ Format +2. Şuan Saat: 21:51. |