SivasSpor.com -  Yiğidoların Özgür Sesi

SivasSpor.com - Yiğidoların Özgür Sesi (http://www.sivasspor.com/forum/index.php)
-   Haberler (http://www.sivasspor.com/forum/forumdisplay.php?f=36)
-   -   Maçı Değerlendirelim (http://www.sivasspor.com/forum/showthread.php?t=35758)

Serdar63972 17.03.2013 18:01

Cevap: Maçı Değerlendirelim

ben diyorum ki bizler taraftar olarak ustumuze duseni yapalim, ordu macini biz alalim. Millet burda teknik direktor olmus analiz yapiyor. Takim kumeye dusuyor, takimina sahip cik. Analizi ligde kaldiktan sonra yapalim....

vedat58 17.03.2013 18:19

[QUOTE=eyuphulagu;842364]Sivasspor hiçbir maçta bu kadar net pozisyon vermemişti..Biraz önce ligtv.com.tr de maçın özetini izledim;Akhisar ın maç boyunda 11 tane net pozisyonu varken ,sivassporun golün dışında sadece 1 tane net pozisyonu var...Rıza hoca yine hakemi suçlayacak ama hakemden önce konuşacak o kadar şey var ki...Ayrıca Kenan ın ilk yarı da Ziya ya yaptığı hareket de net kırmız kart....Ama gerçek olan bir şey var sivasspor bu maça hiç iyi hazırlanmamış;haftaya Ordu maçı tam bir düğüm maçı olacak...Sivasspor haftaya mutlaka 3 puan almalı..Akhisar'ın fikstürü çok kötü;önümüzdeki 5 maçı hep büyük takımlarla oynayacak;bir daha 3 puanı zor görürler...Onlar bütün barutlarını bizim maçta harcadılar..Kenan artık her hakemin gözetiminde olacak.....Keşke bu maçtan puan alsaydık;Nisan ayı bizi kupayla birlikte çok sıkışık bir fikstür bekliyor...Bence sivasspor kupayı bir kenara bırakıp tamamen lige odaklanmalı...Eğer bunu yapamazsa sivasspor ligde korkulan her şeyi yaşar..Artık her maç final;Rıza Hoca kadrosunda yer alan her oyuncuya eşit şans vermeli....[/QUOTE]

Son cümlene katilmiyorum her oyuncuya esit sans vermemeli formayi hak edene vermeli, öyle futbolcu ayirt etmemeli , ama kime diyoruz burda yazilanlar burda kaliyor

tasuna 17.03.2013 18:38

içim yanıyor bugün nasıl biteçek bilmiyorum yazıklar olsun bu ruhsuzlara rıza efendi istanbul sivas arasında mekik dokuyorsun takım allaha emanet bülent hoca ne çalıştırırsa onunda çalıştırdığı takım ortada yazıklar olsun bu yönetime bu paralar nerede yıllarca bu takım kafaya oynadı eldeki futbolculara bakın hiç biri beş para etmez ordu macı son şansımız yoksa allah göstermesin bizim buraya nasıl çıktığımızı eneramo bilmez uğur bilmez çok şey yazaçağım ama kimsenin kalbini kırmak istemiyorum rıza dan hoca olmazzzzzzzzzzz
:mad:d

35gürün58 17.03.2013 18:39

[QUOTE=Dua;842391]Ya her maca ayni Kadroyla cikilirmi.
Bir macada Enaromosuz basla ya Parami aldin bu adami oynatmak icin.
Hizli iki tane oyuncun var biri Piech digeri Grosicki ikisinide kadroya almiyorsun.
Mac 1:0 öne gecmissin Akhisar Vatan Millet Sakarya bastiracak sen hemen Kontra yapip maci alacan. Enaramoyla kontra yapilirmi sana TD belgesi verenin.

Bir Macada Piech Sercan basla ne biliyon belki daha cok ise yarayacaklar her mac ayni Kadro Deplasman veya Evde hic farketmiyor bu nasil anlayis.[/QUOTE]

Sevgili kardeşim,
Sercan'dan takıma hayır bekleme yenilen 2 gol de de Sercan ın rakibin hemen arkasında seyretmesiyle gerçekleşti adam hamle yapmadı Sivas'a tatilde iken para kazanmaya gelmiş...

infial§ 17.03.2013 18:56

Rıza çalımbay sen,bir ömür boyu kaybetmeye mahkumsun, sonuçta dünya korkaklara göre bir yer değil, cesur olmak gerek.

etlidöktürek 17.03.2013 19:28

maç sonu değerlendirme yapmayacağımı haftalar önce söylemiştim..yine söylüyorum değerlendirecek bir şey yok ,futbol oynayan bir takım yok, 90 dakikayı geçirmeye çalışan bir grup futbolcu guruhu ve ekranlari başında kahrolan yiğodolar var sadece..
rıza çalımbay bırakma bizi:confused:

Casanova Rasit 17.03.2013 19:50

[B]Allah Rahmet eylesin....demeki bizim Süperlig süremiz bukadar mis....

Kendi ruhumuza bir fatiha okuyalim....

akhisari yenemiyorsak kimseyi yenemeyiz...
[/B]
[B]Elveda Süper Lig....
[/B]

[COLOR="Orange"]...RIP[/COLOR]

savaş2 17.03.2013 19:52

***rıza hoca sen süpersin

*enaramo,hayrettin,kamil ,uğur ve sercanı oyuncu diye oynattığın ve bunlara sabrettiğin için. bu günkü macta sahanın en iyileri erman,şeşo,ve petrieli alarak ortasağı boşaltıp üstünlüğü rakibe verdiğin için ,9 kişiyle mah. takımı gibi defans yaptırdığın için ,geldiğin ilk günden beri hic bir oyunu okuyamadığın için.takıma hic bir genc oyuncu kazandırmadiğin için ,ve en önemlisi inatcı olduğun için kısacası sen bu takımı düşürmeden gitmeyeceksin durum böyle gözüküyor,eskişehir zor kurtuldular sende bize Allah yardım etsin diyorum,bu kadar olumsuzluklarına rağmen sende halen beklentisi olan taraftar ve yönetim vardır. bende buna şaşırıyorm.

Külhan 17.03.2013 20:07

Riza bey senin bu kamille piech le derdin ne nicin adamlara ilk on birde yer vermiyorsun bunlar la inatlasmak sana ne kazandiriyor senki bir takimin calistiricisin orasi hic kimsenin babasinin yeri degil kendi havana göre karar verme lüksün yok koskoca sehrin takimi ile oynama hakkin hic yok biraz kendine ceki düzen ver lütfen

KaRiZmA YiĞiDo 17.03.2013 20:13

Maçı Seyrettim Kendimden Utandım Bu Kadar Rezil,Bu Kadar Ruhsuz,Bu Kadar Kötü Bir Maç Olamazdı,Yazık Çok Yazık Bir Pozisyonu Bile Yok Sivas Spor'un Helal Olsun Akhisar Belediye Spor'a Adamlar Hakkıyla Galibiyet Oldu Söke Söke Maçı Kazandılar Alkışlıyorum.Bu Futbolla Nasıl Küme Düşme Noktasındalar Hala Anlayamadım.Düşmesi Gereken Bizim Sivas Spor Yazıklarrrrrrrrrrrrrrrrrrr Olsun.

WEZ Format +2. Şuan Saat: 20:28.