SivasSpor.com -  Yiğidoların Özgür Sesi

SivasSpor.com - Yiğidoların Özgür Sesi (http://www.sivasspor.com/forum/index.php)
-   Haberler (http://www.sivasspor.com/forum/forumdisplay.php?f=36)
-   -   Sivasspor 0-4 Trabzonspor (http://www.sivasspor.com/forum/showthread.php?t=37661)

kadirakin58 14.03.2014 22:36

Cevap: Sivasspor - Trabzonspor

Trabzon'un hamsileri son maçlarında galibiyet alamıyor, bir mağlubiyet de Yiğido'dan alacak inşallah.

poolat58 15.03.2014 01:09

cıcınhonun yoklugunda, apo eskıden yaptıgı gıbı bır gol sallasa hamsıspora :D

cemahmety 15.03.2014 09:06

Cicinho'nun olmayacak olması çok büyük dezavantaj acaba Apo mu oynayacak yoksa Fatih Kıran mı ?? Büyük ihtimalle Apo oynar İnşallah eski günlerdeki gibi oynayabilir 1 maçlığına da olsa. Kadir'in yerine Mehdi oynar orada çok büyük bir sıkıntı olacağını sanmıyorum. Ahmet Şahbaz Navratil'in yerine denenirse bence çok büyük bir eksiklik olmayacağını düşünüyorum ama Carlos Hocam büyük ihtimalle yine Navratili oynatır. Son olarak şunu söylemek istiyorum Eğer bu maçı da yenilirsek kimse kusura bakmasın ama ilk 4 bizim için hayal olur çünkü geride bıraktığımız bu (nispeten kolay) maçlarda çok büyük avantajlar kaybettik

34MUAMMER58 15.03.2014 11:59

[B]ÖNCELİKLE sivassporun trabzonla biderdi düşmanlığı yok,onların bazı takıntıları var bizle ilgili,onedenle fb -ts olayına sivassporlu [fb yandaşı ] taraftarların bulaşmaması gerekir,maça gelince ,ts nin deplasman karnesi zayıf,bizde evimizde öyle eskisi gibi iyi oynayamıyoruz,takımda eksik çok,utaka,cicinyo,kadir,da costa bu takımın olmazsa olmaz oyuncularıdır,özellikle forvet konusunda çok aciz durumdayız,cicinyonunyerine fatih kıran yada apo oynar,kadirin yerine hakan oynar,da costanın yerine navratil oynar,utakanın yerine oynayacak kimse yok,oldoniyle yada cihanla başlamak lazım,eğer bu maça fotvetsiz çıkarsak ts evimizde plaka yazar ,ne olursa olsun bu maçta stadın tamamı dolacaktır,hakemde nekadar eyyamcı olursa olsun bu ligin en iyi sayılan hakemi,çok istekli ve dikkatli bir oyunla ts yi yeneceğimize inanıyorum tek şartla tabiki ,mutlaka forvetle başlamak ve oynayan oyuncuların maça çok iyi konsantre olmasıyla ,maçın ilk dakikalarında özellikle ilk 30 dakkda çok kontrollü ve dikkatli oynayıp gol yemememiz lazım ,maçları hep böyle erken gollerle kaybediyoruz ,inşallah kazanırsak tekrar lige asılacağımızı düşünüyorum[/b]

Salim58 15.03.2014 13:52

[QUOTE=Ferhat06;902836]Trabzonda [B]Colman oynayabiliyormuş[/B],güzel bir gelişme.Bol bol yan pas,suya sabuna dokunmaz.Bu adam yıllardır bu ligde nasıl top oynar hayret.Hiçbir özelliği olmayan bir yabancı.[/QUOTE]

Bordo mavili takımda son antrenmana sakatlıkları nedeniyle katılmayan Malouda, Bamba, Kadir ve Emre Güral ile birlikte, hafif sakatlıkları bulunan [B]Colman[/B] ve Adrian da sürpriz bir şekilde Sivas'a götürülmedi.

[B]Trabzonspor'un 18 kişilik Sivasspor kafilesinde şu isimler yer aldı: [/B]

Onur, Zeki Ayvaz, Mustafa Yumlu, Gökhan Aslan, Zeki Yavru, Soner, Caner, Yusuf Erdoğan, Aykut, Mustafa Akbaş, Zokora, Şahin, Bourceanu, Janko, Henrique, Bosingwa, Özer Hurmacı ve Olcan Adın.

34MUAMMER58 15.03.2014 15:56

[B]İki takım arasında ligde yapılan 17 maçta alınan sonuçlar şöyle:

Sezon Maç Skor

2005-2006 Trabzonspor-Sivasspor 0-0

Sivasspor-Trabzonspor 2-1

2006-2007 Trabzonspor-Sivasspor 2-0

Sivasspor-Trabzonspor 1-0

2007-2008 Trabzonspor-Sivasspor 0-3 (hükmen)

Sivasspor-Trabzonspor 2-0

2008-2009 Trabzonspor-Sivasspor 0-0

Sivasspor-Trabzonspor 3-0

2009-2010 Sivasspor-Trabzonspor 1-2

Trabzonspor-Sivasspor 3-1

2010-2011 Trabzonspor-Sivasspor 6-1

Sivasspor-Trabzonspor 2-3

2011-2012 Sivaspor-Trabzonspor 2-2

Trabzonspor-Sivasspor 2-1

2012-2013 Trabzonspor-Sivasspor 1-0

Sivasspor-Trabzonspor 2-0

2013-2014 Trabzonspor-Sivasspor 0-0

[/B]

kaplanlı 15.03.2014 19:11

yensekte yenilsekte kesinlikle ceza almamıza neden olacak olaylardan uzak durmalıyız. tff nin bize zarar vermek için bahane aradığı kesin. aman aranızdaki irlanda lılara dikkat edin.ben ekrandan takıma destek olacağım.inşallah kazanan taraf oluruz.

savaş2 15.03.2014 19:25

işte yarınki macın 11 miz , inşlh macı 2-1 alırız.

-----------korcan-------------

-apo--navratil--ümit--Ziya-
- ------ adem-------------
-mehdi--- şeşo----Aydın----
---------burhan--cihan------------

yedek-nihat-hakan

Has Sivas`li 15.03.2014 19:58

[QUOTE=savaş2;902930]işte yarınki macın 11 miz , inşlh macı 2-1 alırız.

-----------korcan-------------

-apo--navratil--ümit--Ziya-
- ------ adem-------------
-mehdi--- şeşo----Aydın----
---------burhan--cihan------------

yedek-nihat-hakan[/QUOTE]

[B]Kadro 13 kisi yaniiii!!!![/B]

sirseri58 15.03.2014 20:32

arkadaslar cok ıı bı hoca buldum yarınkı trabzon macından önce sıvasspor ruhunu gerı cagıracak

WEZ Format +2. Şuan Saat: 14:28.