![]() |
ders olmuştur bir daha yapmaz sanıyorum.
acemice bir hareketti. yönetim itiraz ettimi cezaya bilen varmı |
[QUOTE=drummer]ders olmuştur bir daha yapmaz sanıyorum.
acemice bir hareketti. yönetim itiraz ettimi cezaya bilen varmı[/QUOTE] [B]edilmesi gerek abi bu kadar ceza kimseye verilmedi.....[/B] |
kusura bakmayin arkadaslar ama petkovic bence o kadar iyi degil,cok hatali cikislar yapiyor,yan toplari zayif,karsi karsiya eh iste,ama sivasimizin kalecisi degil.bana kalirsa dida sivasimiza yakisir saygilar.....
|
[QUOTE=avsarli behlül]kusura bakmayin arkadaslar ama petkovic bence o kadar iyi degil,cok hatali cikislar yapiyor,yan toplari zayif,karsi karsiya eh iste,ama sivasimizin kalecisi degil.bana kalirsa dida sivasimiza yakisir saygilar.....[/QUOTE]
[B]Dida'nın yakısmayacagı bir takım söylermisin gardas??? biraz gercekci olalım.. imkanlar dahilinde ligin en iyi bir iki kalecisinde birine sahibiz[/B] |
[QUOTE=Gunay][B]Dida'nın yakısmayacagı bir takım söylermisin gardas??? biraz gercekci olalım.. imkanlar dahilinde ligin en iyi bir iki kalecisinde birine sahibiz[/B][/QUOTE]
DOĞRUSUN GÜNAY BU YILDA DEĞİL SİVAS SPOR TAKIMI KURULDU KURULALI SİVASA COK BÜYÜK KALECİLER GELDİ GETCİ BU GÜNKÜLERDE İYİLER SİVAS KALECİ KONUSUNDA COK ŞANSLI |
BÖYLE DEVAM AMA KIRMIZI KARTA SONNNNN
|
sivas ın kalecisi diye söylemiyorum petkoviç çok kaliteli bi kaleci ama sivaspor un genel anlamda özellikle kalede yerli oyunculara yönelmesi lazım ki sivas ın milli takıma oyuncu verdiği günleri görelim hele şu an volkan ve rüştü den başka kaleci yok rüştü de öldü gibi . . .
|
benim arkadas war cok havaatiyor kayseri cok iyi mis sivas
|
petkovic sadece degil tum takim
|
arkadaşlar benim fikrime ne diyosunuz mantıklı değil mi ? " sivas ın kalecisi diye söylemiyorum petkoviç çok kaliteli bi kaleci ama sivaspor un genel anlamda özellikle kalede yerli oyunculara yönelmesi lazım ki sivas ın milli takıma oyuncu verdiği günleri görelim hele şu an volkan ve rüştü den başka kaleci yok rüştü de öldü gibi . . . "
|
| WEZ Format +2. Şuan Saat: 22:03. |